i oby to były zółte bo ino czwrwonej mi do pokera brakuje:pDobra moderzy opozycja idzie na ugodę sypcie kartkami ile wlezie ale pamiętajcie że 1 kartka = 1 krata żubra na zlocie

Cenzura
Napisany 27 sierpnia 2012 - 21:14
Napisany 27 sierpnia 2012 - 21:16

Napisany 27 sierpnia 2012 - 21:18
niby za co, a jak to miałem napisać "asinus"
anus

asinus to osioł

Napisany 27 sierpnia 2012 - 21:19
Myślę że nie do końca .tylko czemu to zawsze user jest w D-U-P-E kopany a nie moder/admin
Czujesz lub kilka osób czuje że ktoś z za bardzo wykorzystuje stopień mianowania i forumową belkę zawsze można temu zaradzić lub choć zachamować jego władcze zapędy jeżeli staje się to nagminne lub męczące dla większego grona ludzi .
Wiadomo że zawsze zajdzie się ktoś kto będzie przez forum próbował realizować braki ze swojego codziennego życia i tu zrealizować swoje władcze zapędy a tego na pewno nikt nie będzie tolerował na dłuższą metę .
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 27 sierpnia 2012 - 21:34
przetłumacz sobie na łacine
No właśnie dlatego napisałem
Po łacinie asinus to osioł
Jeszcze pamiętam trochę łaciny z seminarium:D
Napisany 27 sierpnia 2012 - 21:36
Misiek, albo ja coś zle rozumiem albo ty coś zle piszesz:pCzujesz lub kilka osób czuje że ktoś z za bardzo wykorzystuje stopień mianowania i forumową belkę zawsze można temu zaradzić lub choć zachamować jego władcze zapędy jeżeli staje się to nagminne lub męczące dla większego grona ludzi .
Wiadomo że zawsze zajdzie się ktoś kto będzie przez forum próbował realizować braki ze swojego codziennego życia i tu zrealizować swoje władcze zapędy a tego na pewno nikt nie będzie tolerował na dłuższ
Gdzie za pomocą tej obejsranej fotki wykorzystałem swoja pozycje/belke na forum??
Czy to że mam belke inną niż TY zwalnia lub wyłącza mnie z innego traktowania niż pozostałą reszte userów??
Skąd takie stwierdzenie,władcze zapędy i gdzie je u mnie zauważyłeś??
Sorki ale odebrałem to personalnie i chyba się nie pomyliłem:D
leniu, kliknij na choragiewke bo zielone się ostatnio nudząCzerwonej sie pisze

Napisany 27 sierpnia 2012 - 21:39
leniu, kliknij na choragiewke bo zielone się ostatnio nudzą
Jo pewnie czuwaja w ukryciu

Pan kolderka jest czujny

Napisany 27 sierpnia 2012 - 21:41
Misiek, jak Ty fajnie piszesz - aż miło się to czyta. Tylko, że to jest fantazja naukowa, a nie rzeczywistość. Ale pomimo to jestem Ci wdzięczny, że wlałeś w moje serce nadzieję, że nie wszystko stracone. Dziękuję Ci Kolego za te słowa otuchy - jest jednak dla nas nadzieja.Czujesz lub kilka osób czuje że ktoś z za bardzo wykorzystuje stopień mianowania i forumową belkę zawsze można temu zaradzić lub choć zachamować jego władcze zapędy jeżeli staje się to nagminne lub męczące dla większego grona ludzi .
Wiadomo że zawsze zajdzie się ktoś kto będzie przez forum próbował realizować braki ze swojego codziennego życia i tu zrealizować swoje władcze zapędy a tego na pewno nikt nie będzie tolerował na dłuższą metę .
A tak na marginesie, żeby zrealizować to co napisałeś trzeba mieć na przeciwko siebie kogoś kto chce cię wysłuchać, a nie zadufanego w sobie osobnika uważającego że jego racja jest naważniejsza.
Napisany 27 sierpnia 2012 - 21:50
Moderatorów i adminów mamy nieomylnych!! Nikomu z osób mających jakiekolwiek zastrzeżenia do decyzji "góry" nigdy nie przyznano racji, a tematów w tym tonie było kilka... Każdy mający odmienne zdanie się myli, nie rozumie, nie zna się albo "szuka dymu"

Administracja i zieloni mają licencję na wyznaczanie norm moralnych i granic "dobrego smaku" dowcipu.

Najciekawsze jest to, że "góra" nie zastanawia się coś musi być na rzeczy skoro podobne tematy wracają cyklicznie. Zamiast jakiejś refleksji słyszymy (czytamy), że jest super.
deja vu, tylko w mniejszej skali.

Napisany 27 sierpnia 2012 - 21:59
Czy Ty nas czasem nie obrażasz ?? bo się waham jak ten góral przed poprawinami - raportować, czy nie :hmmm:deja vu
Napisany 27 sierpnia 2012 - 22:01
Czy Ty nas czasem nie obrażasz ?? bo się waham jak ten góral przed poprawinami - raportować, czy nie :hmmm:
Mam ten sam dylemat, bo Twój post jest nie na temat.

Napisany 27 sierpnia 2012 - 22:10

Napisany 27 sierpnia 2012 - 22:16
wyręczyłbym was chłopaki i podpitolił chorągiewką ale to nie wypada
nie pykaj bo Cie z foruma wYEbją, tero to norma a nawet taki rytułał

Napisany 27 sierpnia 2012 - 22:18
Sypus popieram Ciebie. Z tym, że cenzura na słownictwo specjalnie nie przeszkadza mi, to razi mnie okropnie pisanie bez ładu i składu. Od jakiegoś czasu troszkę odbijam z forum, tzn. że nie siedzę tutaj całymi dniami. I widzę, że atmosfera robi się nie fajna - mam też porównanie do atmosfery sprzed 2-3 lat...
Chciałbym zapytać się oficjalnie: dlaczego tylko kocyk jako moderator zabiera głos?? Czy reszta modów/adminów nie chce zabierać zdania i "wysłało" kocyka na odpieranie zarzutów?? Panowie moderatorzy i administratorzy, siedzimy tutaj już kilka ładnych lat, znamy się osobiście, fajni z Was/z nas ludzie. Spróbójmy znaleźć sensowne wyjście z tej sytuacji.
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd