pewnych rzeczy nie da sie napisać tak żeby nie straciły sensu/śmieszności
więc ich nie pisz

Napisany 27 sierpnia 2012 - 15:27
pewnych rzeczy nie da sie napisać tak żeby nie straciły sensu/śmieszności
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 27 sierpnia 2012 - 15:40
a linka wkleic moge czy tez zostane upomniany karteczką, coby nikt nie poczuł się dotkniety moim jakże innym od panujacego na forum poczuciem humoru??więc ich nie pisz
Napisany 27 sierpnia 2012 - 15:42
Czy to jest groźba, że w końcu magiczny "guzik od kartek" zostanie użyty ?? Czyli doniesienia o moim rychłym banie nie są jednak mocno przesadzone :hmmm:mówię Wam - do czasu
Napisany 27 sierpnia 2012 - 15:50
Napisany 27 sierpnia 2012 - 15:54
pozostawię Cię w błogiej nieświadomościCzy to jest groźba, że w końcu magiczny "guzik od kartek" zostanie użyty Czyli doniesienia o moim rychłym banie nie są jednak mocno przesadzone
osobiście nic do Ciebie nie mam , kreujesz się na przywódcę tego całego pospolitego ruszenia więc do Ciebie kieruję moje wypowiedziKocyk, spróbuj się wznieść ponad tą jawną niechęć do mnie
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Napisany 27 sierpnia 2012 - 16:16
bo une bojom sie i paczom,paczom i bojom sie,bojom sie i paczom:Da po co cokolwiek zmieniać skoro jest fajnie...i poza (jak narazie) trzema krzykaczami wszyscy siedzą cicho by się tylko nie narazić "stróżom porządku i praworządności"
Napisany 27 sierpnia 2012 - 16:22
Napisany 27 sierpnia 2012 - 16:25
i trzeba pomyśleć co zrobić.
Urbino 18
Napisany 27 sierpnia 2012 - 16:31
Najlepiej to mnie się pozbyć na amen, paru uczestnikom tej dyskusji strzelić kartką w plecy, a reszta jak siedziała cicho tak siedzieć będzie. I będzie wtedy dalej błogi spokój na Forum...i trzeba pomyśleć co zrobić
Fajne masz zdanie o ludziach, którzy postrzegają rzeczywistość inaczej niż oficjalne czynniki :shock:tego całego pospolitego ruszenia
Czyli wróciliśmy z dalekiej podróży do tego naszego zaściankowego grajdołka.dobrze się trzymać cobyście nie wypadli
Napisany 27 sierpnia 2012 - 16:33
weź Nas w końcu trzech wywal a nie gadasz pierdoły:mad:dobrze się trzymać cobyście nie wypadli
Napisany 27 sierpnia 2012 - 16:50
takie słowa padly juz pod koniec zeszłego roku i.....generalnie forum znalazło się niejako na zakręcie ...i trzeba pomyśleć co zrobić.
Napisany 27 sierpnia 2012 - 16:55
egon widzisz że jest grupa ludzi z którymi się nie da.Przyspawali się do swoich przekonań i jest amba...a po to jesteśmy ludzmi żeby sie dogadać.
Napisany 27 sierpnia 2012 - 17:15
weź Nas w końcu trzech wywal a nie gadasz pierdoły
jest grupa ludzi z którymi się nie da.Przyspawali się do swoich przekonań i jest amba...
tu sprawa wymaga pewnie procedur,zgody zarządu i udostępniania sobie nawzajem Prywatnych Publicznych Wiadomości
Urbino 18
Napisany 27 sierpnia 2012 - 18:34
to nas uświadomcie:lol:nie znasz się i bzdury wypisujesz
Napisany 27 sierpnia 2012 - 18:53
Napisany 27 sierpnia 2012 - 18:56
Napisany 27 sierpnia 2012 - 19:12
Napisany 27 sierpnia 2012 - 19:21
dokładnie, to po prostu obraza moje uczucia i światopogląd, rodzice nie tak mnie wychowywali i kształcili za ciężką kase żebym teraz upadał moralnie patrząc na takie emotkipiniu masz na myśli
dlaczego emotki moga być i są tolerowane a zdjęcie ze słowem naEb się jest nagradzane?? Wszyscy są równi ale Modezry i Admini są równiejsi, folwark zwierzęcy czy co??Przyznam , że większość z nich to moje ulubione i nie widzę w nich nic złego
Napisany 27 sierpnia 2012 - 19:47