Bandą ****** to Ty jesteś!
Nie jestem bezrobotny i brałem udział w proteście ponieważ już nie długo nie stać mnie będzie dojeżdżać do pracy jak jeszcze trochę ceny pójdą w górę, a wtedy Ty będziesz znów narzekał że bezrobotni są na utrzymaniu ludzi pracujących.
Jeżeli stać Cię by paliwo kosztowało 10zl to połowę Twoich zarobków powinni Ci zabrać i rozdać biednym bo Cie stać.
Niestety 80% naszego społeczeństwa stać na paliwo w cenie 4-4,5zł a nie 6.
Byłem na proteście i przebiegał bardzo grzecznie. Wyjechaliśmy z Lublina w stronę W-wy. Nie łamaliśmy przepisów co nie można powiedzieć o innych kierowcach, którzy to wyprzedzali auta po prawej stronie, lub jechali na 3-go przez podwójną ciągłą, skrzyżowania itp. Trafił się nawet ****** TIRem, który wyjechał chłopakom prowadzącym na czołówkę i w ostatnim momencie odbił, to jest dopiero debilizm.
Ktoś tam pisał że powinniśmy pojechac na Warszawę i tam protestować, NIE, dla tego że Ludzie w samej W-wie nie są winni, co da zblokowanie jednego miasta czy protest na Wiejskiej, nie wiele i powiedzą potem że to tylko Warszawiacy protestują.
Trzeba pokazać, że to cała Polska ma już dosyć tych cen unijnych i zarobków ze wschodu.
Jeżeli to nie będzie skutkowało, będzie kolejny protest, ale następny już nie będzie w sobotę, kolejny będzie w środku tygodnia w godzinach szczytu, zobaczymy co wtedy zrobią.
To że wydałem dodatkowo 20zł na paliwo to mi wisi, bo jednego dnia sobie nie polatam bokiem, więc koncern paliwowy ani państwo na mnie nie zarobi 
Cena paliw jest głównym sprawcą podwyżek cen wszystkiego, ponieważ wszystko opiera się na transporcie, droższy transport droższy produkt.
Jeżeli nie będzie nas stać na produkt, to Ci co jazda zarabiają na życie, nie będą mieli czego wozić, więc przykro mi Tomspeed, ale Ciebie też w niedługim czasie będzie czekał koczowniczy tryb życia, tylko wtedy będziesz mógł zaprotestować własnej głupocie, ze nie wyszedłeś na ulicę kiedy było trzeba!!
ty chyba masz problem z czytaniem i jednoczesnym rozumieniem tekstu, ktory czytasz.
co do bandy debi.i.
zaraz potem napisalem o ich komentarzach na kanale 19 - szczeniackie gadanie,
co do bezrobotnych - kazdy na protescie byl na wolnym bez roboty, bezrobotny, niepracujacy, mial urlop, byl po pracy. czyli nie pracowal.
jak mam jeszcze to inaczej napisac zebys zrozumial.
zaden koczowniczy tryb zycia mnie nie czeka, skad niby wiesz ze cos woze i dzieki temu zarabiam??
woze siebie swoim autem i z tym wszystkim swoje umiejetnosci, to co mi zabiora?? nie wiesz co robie wiec sie nie wypowiadaj.
dlaczego mowisz ze moja glupota. twierdzisz ze jestem glupi??
ciebie nie obrazalem, nie odnosilem sie do twojego stopnia inteligencji.
i jeszcze raz to napisze. ludzie ktorzy robili protest na obwodnicy tojmiasta to banda pajacow.
bo jak inaczej wytlumaczyc teksty jakie mowili na cb-adiu.
przyklad :
duzy mobil sie spieszyl bo mu czas jazdy/pracy sie konczyl i prosil o przepuszczenie by mogl zjechac na pauze.
odpowiedz na cb. "twoj problem my do mamy w du*ie", jest protest wiec jedz za nami"
byl drugi zaraz za prowadzacymi slimacza jazde.
robic protest tego typu to tez trzeba sie umiec zachowac.
no ale w naszym kraju widzimy jak sie rozne protesty koncza
szczeniackie zachowanie mlodych pajacow.
tylko brakowalo starc z policja i rzucianie kamieniami jak to mialo miejsce na protescie przeciw ACTA.
nie tedy droga.
wszystko trzeba robic z jajem, a nie huuuraaa i do przodu, czasy ulanow sie skonczyly.
taktyka sie liczy a nie ulanska fantazja
myslicie, ze ktos was bedzie traktowac powaznie jak sie sami nie potraficie powaznie zachowac i zorganizowac??
ogloszony jeden przejazd w slimaczym tempie na obwodnicy w kolumnie to mozna jeszcze przebolec, ale nie siedem czy tez dziesiej kolumn rozsianych co kilka kilometrow.
no ale jak jedni jechali to zaraz inni co akurat w pracy nie byli "bezrobotni" to stwierdzili ze sie przylacza i tez pojada powoli. a ze sie spoznili i wyruszyli 40 minut pozniej, no coz liczy sie zabawa przeciez, panow w golfach po agrotuningu