Protest
Napisany 19 lutego 2012 - 14:06
wielu osobom smrod od fajek przeszkadza, a z rury wydechowej juz nie.
w jakim stopniu on jest przez to gorszym Polakiem, ze nazwano go tutaj polaczkiem??
Napisany 19 lutego 2012 - 15:57
Chodzi mi o sam fakt. Jeżeli wam tak bardzo przeszkadza, że idzie ktoś ulicą i puszcza bąka/pali fajka itp że aż chcecie go obsikać (chyba przywieźli was z zoo albo z buszu ...) a wy w tym czasie, smrodzicie na ulicy i według was wszystko jest w porządku ? ahh ta polaczkowatość.
ale przytaczasz błędne porównania(a jest zakaz poruszania się na ulicy autami)..tylko jedno napisze jak palisz w miejscu gdzie jest zakaz gdzie innym to przeszkadza a ty dalej jarasz to dla mnie taki koleś to pusty burak, i tak jak pisałeś z zoo .ale tu widać kto pali nie zważając gdzie i komu może zaszkodzić ..powodzenia..jak dla mnie to w lesie ludzie mieszkający maja więcej kultury:masakra:
Napisany 19 lutego 2012 - 16:12
a ty dalej jarasz to dla mnie taki koleś to pusty burak
Tak samo jak z sikaniem do szafki

Napisany 19 lutego 2012 - 16:29
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno
" Nie możesz być pewien swej racji, jeśli o argumentach swoich oponentów nie będziesz wiedział więcej od nich samych "
Auto Serwis KrakówOpel Saab
515 018 365
Napisany 19 lutego 2012 - 16:37
Tak samo jak z sikaniem do szafki
mają to na co zasługują jak proszenie nie pomaga to niech sobie smakują
Napisany 19 lutego 2012 - 16:44
Jakie błędne porównania ? Ktoś tam napisał, że przeszkadza mu jak ktoś idzie obok niego na ulicy i pali. Jeszcze zarzuciłeś temat ze szczaniem po kątach i na kogoś (czy to ktoś inny). No proszę Cię.ale przytaczasz błędne porównania
I nie, ja nie palę. Rzuciłem. A jak paliłem, to sam dobrze wiedziałem kiedy i gdzie mogę złapać bucha. W skrócie omijałem ludzi niepalących którym mogłem przeszkadzać.
ale widać nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Trudno. Szczajcie dalej na ludzi którzy robią coś co wam się nie podoba. Tylko, żebyście się nie zdziwili, że niektórym WASZE zachowanie też się może nie podobać. (łopatologicznie wytłumaczę, też was obszczają)
i tyle.
piss jou

Napisany 19 lutego 2012 - 19:30

Ale chłopaki schodzimy na inny temat, dyskusja bez sensu, chodź sam ją przedłużam hehehe sam sobie daję ostrzeżenie zanim ktoś mi je da

Ja myślę że temat protestu został wyczerpany i należało by go zamknąć lub tez przenieść do umieralni bo już nic nowego tu nie napiszemy i będziemy nie potrzebnie się wkurzać

Był protest, nie ma protestu każdy kto chciał, się wypowiedział, szkoda miejsca na serwerze

Napisany 20 lutego 2012 - 18:38
:bigok::bigok: to zablokuj np. reklamy :hihi:Protestuje przeciwko
Napisany 20 lutego 2012 - 19:33
" Nie możesz być pewien swej racji, jeśli o argumentach swoich oponentów nie będziesz wiedział więcej od nich samych "
515 018 365
Napisany 20 lutego 2012 - 20:32

Protest 2
Napisany 21 lutego 2012 - 00:46
Może w końcu pojawi się jakiś ajnsztajn i wymyśli

Napisany 21 lutego 2012 - 11:37

Napisany 21 lutego 2012 - 15:03
Faktycznie lipa z tymi cenami, wszyscy doją kasę ile tylko mogą. Tak naprawdę nikt nie wymyślił skutecznej formy protestu, która spowodowała by zadowalające i trwałe obniżenie cen.
Może w końcu pojawi się jakiś ajnsztajn i wymyśli
Tu nie jest potrzebny geniusz, tylko społeczeństwo obywatelskie. Jak na razie obywatelska jest tylko platforma i widać jakie są takiego stanu rzeczy rezultaty.
Napisany 21 lutego 2012 - 18:50
Zakładając teoretycznie że od jutra społeczeństwo jest 100% obywatelskie - co dalej? jak to byś zrobił? co społeczeństwo powinno zrobić - jaka jest recepta?
Napisany 21 lutego 2012 - 19:17
o takajaka jest recepta?

515 018 365
Napisany 21 lutego 2012 - 21:49

A jak marzy się komuś na kartki, to proszę. Ja już to przerobiłem, dam sobie radę