nieźle, strona o paliwach już nie działa!! Czy to zbieg okoliczności??
z tego co przeczytałem u nich na fb to serwer nie wytrzymał wejść na stronę i przenoszą na inny

Napisany 26 stycznia 2012 - 10:56
nieźle, strona o paliwach już nie działa!! Czy to zbieg okoliczności??
Napisany 26 stycznia 2012 - 13:57
Po czwarte - Nauczyciele powinni pracować tak jak każdy człowiek czyli 40h tygodniowo a nie 20h a brać kasę za 40
Napisany 26 stycznia 2012 - 17:46
Napisany 26 stycznia 2012 - 20:26
W sklepach brakuje podstawowych produktów żywnościowych a na stacjach benzynowych nie ma paliwa. Obecne zapasy w sklepach i supermarketach - jeśli jeszcze w ogóle są - wystarczą najwyżej na dwa dni. Na targach według rolników ceny wzrosły o 40 procent.
Ale *********, jak za komuny :ok:I TAK POWINNO BYĆ U NAS
Napisany 26 stycznia 2012 - 20:59
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 26 stycznia 2012 - 21:04
Jak rozumiem koledze chodzi o zmniejszenie ilości urzędasów w administracji państwowej w różnych agencjach,urzędach i co tam jeszcze wymyślili, a także ograniczenie ministerstw i ministrów i całej wierchuszki. Tak? Jestem za.
Możesz rozwinąć ten wątek? Moim zdaniem wojacy nie mają już tak różowo i pięknie jak kiedyś.
Nie wiem czy wiesz, ale z budżetówki na wcześniejsze emerytury mogą iść tylko służby mundurowe
nauczanie w ponad trzydziestoosobowej klasie nie należy do przyjemności.
Ta i wszystkie powyższe oszczędności proponowane przez Ciebie, są oczywiście efektowne, ale tak naprawdę jest to ułamek, tak ułamek budżetu.
Napisany 26 stycznia 2012 - 21:11
Strajk dotkliwie odczuli nie tylko kierowcy podróżujący przez Włochy ale i zwykli obywatele. W sklepach brakuje podstawowych produktów żywnościowych a na stacjach benzynowych nie ma paliwa. Obecne zapasy w sklepach i supermarketach - jeśli jeszcze w ogóle są - wystarczą najwyżej na dwa dni. Na targach według rolników ceny wzrosły o 40 procent. Z powodu braku dostaw części nie pracują włoskie fabryki Fiata.
W związku z trwającym we Włoszech protestem konsulat RP w Rzymie ostrzega polskich kierowców przed możliwymi utrudnieniami w ruchu.
I TAK POWINNO BYĆ U NAS
Napisany 26 stycznia 2012 - 21:54
Napisany 26 stycznia 2012 - 22:20
czy ty człowieku myślisz choć trochę?
przeczytaj swoje ostatnie zdanie i się zastanów
poza tym wskazywanie Włochów jako wzór do naśladowania - ręce opadają...
Napisany 26 stycznia 2012 - 22:28
Napisany 26 stycznia 2012 - 23:12
Napisany 27 stycznia 2012 - 11:18
Ostrzegam
każde kolejne ominięcie automatu cenzurującego będzie skutkowało otrzymaniem ostrzeżenia.
Napisany 27 stycznia 2012 - 13:42
Wiesz,kolega Sypus ma chyba specjalne przywileje na tym forum,ze mną było tak samo,ja dostałem ostrzeżenie a on nie,chociaż też zasłużył(generalnie Sypus bardzo często prowokuje ale ostrzeżeń nie widać),ale damy radęJesteś naprawdę bardzo wyrozumiały... ja od razu z buta dostałem "prezent" :pokoj:
Napisany 27 stycznia 2012 - 15:43
Wcale nieprawda, bo kolega Sypus ma 8(słownie: osiem) rozmaitych wpisów w kartotece "Ostrzeżenia" i Moderatorzy wbrew pozorom się ze mną nie pierdzielą. Nie będę robił screen'ów, bo to moja prywatna sprawa za co mam te różne upominajki, ale nie jest tak kolorowo jakby się co niektórym wydawało :hmm:kolega Sypus ma chyba specjalne przywileje na tym forum
Nie prowokuje, tylko wykazuje pewne braki w rozumowaniu, a że to boli to niestety tak już w życiu jestgeneralnie Sypus bardzo często prowokuje
No i oto właśnie chodzi: żeby być twardym, a nie mientkim. Czyli jakiś efekt zderzenia z Sypusem jest :ok:ale damy radę
Napisany 27 stycznia 2012 - 16:30
Napisany 27 stycznia 2012 - 16:43
Jesteś naprawdę bardzo wyrozumiały...
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 28 stycznia 2012 - 14:25
Napisany 28 stycznia 2012 - 16:02