a dla czego mam nie kupić czegoś używanego skoro to jest sprawne.
Lepiej dać się wycyckać w sklepie za część na której ktoś zarabia 10x tyle ściągając ją z Chin
Tak patrząc jak podchodzisz do sprawy, to jak Ci drzwi zachodzą rdzą to leć do sklepu po nowe za 1500zł. oddaj do serwisu Opla do malowania za 600zł , będziesz miał satysfakcję że nie jeździsz wyrafinowanym szrotem tylko przeinwestowanym używanym autem na którego fotelu opasły Bauer przez 15lat puszczał bąki jadąc z wyżerką dla polaczków wycinających jego kapustę
No troszkę się nie zgodzę. Sam borykam się obecnie z uszkodzonym czujnikiem i niestety finansowo będę w stanie kupić go najwcześniej w marcu, jednak wolę jeździć na takim bo mimo wszystko częściej działa niż nie działa niż kupować na szrocie i zastanawiać się czy za miesiąc też będzie działał. Nie można porównywać czujnika do rdzy na drzwiach bo to 2 różne tematy. Ja osobiście nie jestem zwolennikiem złomów ale znam takich co na szrocie łożyska kupowali i to ich sprawa. Ja zauważyłem że jak się kupuje części nowe to auto jest bardziej zadbane