Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Protest

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
517 odpowiedzi na ten temat

#421 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 30 stycznia 2012 - 22:19

NIE UCZYLI CIE W SZKOLE

nie drzyj japy, Ciebie nie uczyli w szkole jak się rozmawia??

zresztą już nie pierwszy raz nie odróżniasz sarkazmów

#422 OFFLINE   manbuba

manbuba
  • 384 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Silnik: 2.2 DTI 16v Y22DTH

Napisany 30 stycznia 2012 - 22:20

czasami chcąc cos wywalczyć jak widzisz w tym " interes" i dobra strone .... niestety musisz zainwestować.

taka kolej rzeczy .

NIE UCZYLI CIE W SZKOLE????

Płyniesz mocno z takimi teoriami. W szkole też uczą prawdopodobieństwa. Stosowanie go w życiu też się przydaje. Np. w brydżu, pokerze i także w określeniu realnych szans na powodzenie akcji blokowania dróg przeciwko podwyżkom cen paliw.

#423 OFFLINE   Student_x

Student_x

Clio II 1.9 dti

• 666 postów
  • Województwo: lubelskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 30 stycznia 2012 - 22:21

http://tvnplayer.pl/programy-online/...0E19,9668.html ok 36 minuty obejrzyjcie i potem debatujcie. odcinek nr 19

Czyli jednak się da, wszyscy mówią że się da, tylko PO mówi że się nie da!!

#424 OFFLINE   dragonstawiki

dragonstawiki
  • 230 postów
  • Skąd: pochodzę z Czerniny koło Leszna, ale obecnie mieszkam w OPOLU

Napisany 30 stycznia 2012 - 22:25

nie drzyj japy, Ciebie nie uczyli w szkole jak się rozmawia??

zresztą już nie pierwszy raz nie odróżniasz sarkazmów

bez komentarza.... bo aż szkoda.....

albo dodam...... nie wiem jak ty ... ja mam buzie ... ty masz japę

#425 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 30 stycznia 2012 - 22:26

bez komentarza.... bo aż szkoda.....

to samo mogę powiedzieć w drugą stronę. Jak nie pojmujesz korzystania z internetu to nie odsyłaj innych do szkoły bo można się ze sobą niezgadzać, ale nie jesteś u siebie na podwórku żeby tutaj na innych krzyczeć

#426 OFFLINE   dragonstawiki

dragonstawiki
  • 230 postów
  • Skąd: pochodzę z Czerniny koło Leszna, ale obecnie mieszkam w OPOLU

Napisany 30 stycznia 2012 - 22:30

Czyli jednak się da, wszyscy mówią że się da, tylko PO mówi że się nie da!!

ci co mówią ze się nic nie da , z nas kierowców i ze zwykłych obywateli chcą zedrzeć najwięcej.

ale co tam inni obejrzą i tak powiedzą ze się nie da i nie ma o co walczyć.

jeszcze napiszą " zamknij japę"

tacy ludzie są żałośni.

#427 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 30 stycznia 2012 - 22:38

jeszcze napiszą " zamknij japę"

tacy ludzie są żałośni.

a kto Ci zabrania się tutaj odzywać?? nie napisałem że masz się zamknąć tylko że masz nie krzyczeć na innych. Wyrażaj swoje myśli spokojniej a nie wchodzisz i krzyczysz tutaj na innych, bo w tym momencie robisz się właśnie żałosny. Jak dalej nie rozumiesz o co chodzi to naucz się co oznacza pisanie z włączonym Capsem, bo ja nie jestem Twoim murzynem żebyś tutaj pokrzykiwał

Trochę szacunku do innych...

#428 OFFLINE   mrogal

mrogal

ex PREZES SyBy

• 1 419 postów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 30 stycznia 2012 - 22:53

tacy ludzie są żałośni.

tyle osób Tobie mówi: mniej agresji, więcej zrozumienia :tak:
nie potrafisz rozmawiać, a potem masz żal za ostrzeżenia :masakra:
poczytaj jak rozmawiają dorośli ludzie stronę wcześniej o odmiennych poglądach.....

#429 OFFLINE   Karburator

Karburator
  • 855 postów

Napisany 30 stycznia 2012 - 22:57

Panowie, chciałbym zauważyć, że zamiast mówić o cenach paliw, zarzucacie sobie różne skądinąd nieprawdziwe cechy charakteru.
Posiadanie innej niż rozmówca opinii na jakiś temat jest rzeczą naturalną. Tak samo jak niechęć czy chęć do protestu.

#430 OFFLINE   sypus

sypus

Prezes KKK

• 5 433 postów
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 31 stycznia 2012 - 00:58

Karburator, Ty moderujesz ten temat, że nas tu pouczasz i wcinasz teksty jakbyś pozjadał wszystkie rozumy i był ponad to wszystko ?? Jakiś eksperyment psychologiczny tu z nami uskuteczniasz Panie Freud ??

:hmm: zaczyna mnie to już irytować.

#431 OFFLINE   tomspeed

tomspeed

kaszub

• 2 752 postów
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 31 stycznia 2012 - 01:07

protest przeciw komu, czemu??

o takich zachowaniach i komentarzach protestujacych pisze od pewnego czasu
na co dzień RENAULT SCENIC II 2.0 DCI

#432 OFFLINE   Szopen

Szopen

Zagazować cały świat !

• 451 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 31 stycznia 2012 - 01:39

protest przeciw komu, czemu??

2:16 .... te MONDRE komentarze zmiotły mnie na podłogę ....

#433 OFFLINE   mrogal

mrogal

ex PREZES SyBy

• 1 419 postów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 31 stycznia 2012 - 07:31

http://www.youtube.com/watch?v=-K6zF...mbedded#at=250

:zdziwnienie:

:masakra:

pełen profesjonalizm...... :pad:

#434 OFFLINE   ChiliPalmer

ChiliPalmer

MV6 to styl życia... ;-)

• 260 postów

Napisany 31 stycznia 2012 - 16:00

Wiesz kolego - nie chce mi się siedzieć i wyliczać co można w Niemczech zrobić z gównianymi 2000 Euro na miesiąc mając rodzinę , wynajęte mieszkanie, utrzymując samochód itd, ale zielonego pojęcia nie masz o cenach "życia" w Niemczech.
Patrzysz idiotycznie tylko na ceny w sklepach i Tankstellach i idiotyzmy wypisujesz ile to Hans na miesiąc odłoży mając gówniane 2000 Euro dochodu.

Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś przyjacielu przeniósł się do tego raju jak to stwierdzasz z całą rodziną i zaczął życie tak jak ten Hans.Przecież granice otwarte, w rzeszy można już legalnie pracować.Więc nie gderaj tu tylko podwijaj rękawy i dawaj do roboty w tym niby raju.

Nikt nie mówi że to raj, wszędzie trzeba pracować ( o czym wielu zapomina) tylko że tam praca jest bardziej doceniana i za "tyle samo" co w polsce można relatywnie więcej.
Skoro uważasz że jest tak do **** w niemczech to powiedz mi dlaczego jadąc do Egiptu czy na Dominikanę widać i słychać do okoła tylko język niemiecki ? Nie trzeba nawet tak daleko szukać, rusz się chociaż do włoch czy chorwacji, finał - campingi okupowane przez niemców, holendrów, brtytyjczyków. Z czegoś to chyba wynika, prawda ? Dlaczego moja ciotka mieszkająca w niemczech (pracuje w zwykłym sklepie spożywczym) jest w stanie przyjechać do polski, pójść sobie do najdroższego salonu spa i od tak, od ręki zostawić 200E za to żeby ktoś jej pomasował plecy ? Bynajmniej nie wynika to z jej pychy... myślisz że gdyby nie było jej stać to wydawała by takie kwoty na pokaz ?
Ale punkt widzenia oczywiście zależy od punktu siedzenia. Dlatego polacy wyjeżdżając do "rajów" jak to je nazwałeś oczekuje że pójdzie na zasiłek i będzie żyło jak panisko... no nie moi drodzy, tak to niestety nigdzie nie ma...

#435 OFFLINE   figop

figop

Tomek

• 101 postów

Napisany 31 stycznia 2012 - 16:46

nie napisałem że masz się zamknąć tylko że masz nie krzyczeć na innych.

napisałeś

nie drzyj japy

skleroza??
mogłeś napisać że ma nie krzyczeć nic wiecej. czepiasz się koloegi że Capsa miał wł. a sam popełniłeś błąd i kota ogonem odwracasz
Powyższy Post Wyraża Jedynie Opinię Autora W Dniu Dzisiejszym.
Nie Może On Służyć Przeciwko Niemu W Dniu Jutrzejszym, Ani Każdym Innym Następującym Po Tym Terminie.
Ponadto Autor Zastrzega Sobie Prawo Zmiany Poglądów, Bez Podawania Przyczyny

NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ
[SIGPIC][/SIGPIC]
oddam moją renie. za darmochę. tę co widać na foto.
UWAGA duży GRATIS do reni, zwany kredytem

http://figop.digart.pl/

#436 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 31 stycznia 2012 - 17:08

mogłeś napisać że ma nie krzyczeć nic wiecej. czepiasz się koloegi że Capsa miał wł. a sam popełniłeś błąd i kota ogonem odwracasz

może faktycznie wczoraj mnie poniosło, ale to nie pierwszy raz jak kolega dragonistawiki krzyczy na innych. Dla mnie świadczy to tylko o braku szacunku to współdyskutujących i jako że to nie pierwszy raz to może dlatego mnie poniosło. Zauważ, że mimo że się nie zgadzamy to w żadnym moim poście nie znajdziesz krzyku albo odsyłania do szkoły. Szanujmy trochę swoje odmienne poglądy i będzie ok - bo sprzeczać się też trzeba umieć

#437 OFFLINE   figop

figop

Tomek

• 101 postów

Napisany 31 stycznia 2012 - 17:08

protest przeciw komu, czemu
http://www.youtube.c....mbedded#at=250

No co ja mogę powiedzieć. Przykro mi to co zobaczyłem a jestem za protestowaniem, ale, protest wyszedł z Brzegu(tam gdzie filmik ten nakręcono). To co tu widac naprawdę było chamskie. Z brzegu był protest, filmik i regulamin protestu który tu widać ewidentnie nie był przestrzegany. Protest miał odbywać się przez blokowanie tylko prawego pasu ruchu. Kierowca białego Volvo (TIR) naprawdę się ****** To jak oni go zablokowali było świńskie. Szkoda że temu srebrnemu VW Golfem IV nie zmniejszył kufra za blokowanie i na pasie awaryjnym. To że koleś załamał przepis jadac awaryjnym to jego sprawa i to on by zapłacił mandat w razie czego i nie wiem co ten VW tam robił. Szkoda na to patrzeć. Zrobiło mi się przykro, jak zobaczyłem jak pomysłodawcy protestu pokazali, jak nie potrafią zachować się na drodze i łamją swój regulamin
Nie Może On Służyć Przeciwko Niemu W Dniu Jutrzejszym, Ani Każdym Innym Następującym Po Tym Terminie.

[SIGPIC][/SIGPIC]

#438 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 31 stycznia 2012 - 17:18

Kierowca białego Volvo (TIR) naprawdę się ******** To jak oni go zablokowali było świńskie

szanuje to że jednak dostrzegasz w tym proteście chociaż jakieś minusy. Jak dla mnie za takie blokowanie powinny polecieć mandaty, a byłby za co karać. Natomisat gdyby odbywało się to tak:

Protest miał odbywać się przez blokowanie tylko prawego pasu ruchu.

to wtedy moje zdanie o tym proteście byłoby też zdecydowanie łagodniejsze

#439 OFFLINE   figop

figop

Tomek

• 101 postów

Napisany 31 stycznia 2012 - 17:43

nie musisz szanować. tez jestem zawodowym kierowca i wiem co to czas pracy kierowcy. doskonale rozumiem jego sytuację. pisałem wcześniej że gdybym to ja był w trasie to wiedząc że taki protest ma się odbywac, sprawdził bym sobie gdzie są blokady i bym ominą te drogi jadąc innymi, którymi by mozna było jechac, czy osobowym czy takim zestawem. i to że natrafił bym na protest na zwykłej drodze, przebolał bym sprawę, ale blokowanie całkowicie autostrady, wszystkich pasów jak i awaryjnego to już przesada, bo trabione było, że bedzie tylko prawy blokowany.

a takie blokowanie powinny polecieć mandaty, a byłby za co karać

i tu masz całkowita rację, i zgadzam się z Tobą w 100%. to że blokowanie na normalnych drogach, miało się odbywać po przez jazdę z predkością 40km/h to nie łamanie przepisu, bo minimalna prędkość nakazująca poruszania się pojazdom samochodowym( nie wolnobieżnym) jest własnie 40km/h. odbyło by sie to zgodnie z kodeksem drogowym. to że autostrada była, a raczej miała być blokowana wolną jazdą (40km/h) na prawym pasie można zrozumieć, chodź to już chyba jest nie zgodne z przepisami, nie wiem ile, ale minimalna prędkość na autostradzie jest dużo wyższa. to co widać na tym filmie, było nie zgodne z regulaminem protestu, z przepisami o ruchu drogowym, a największym wstydem jest to, że właśnie promotorzy tego protestu, w tak cudowny sposób sie popisali :( akurat ja tam nie brałem udziału w tym blokowaniu autostrady, ale ze jestem zwolennikiem protestów, chciałbym tu bardzo przeprosić każdego który doświadczył dokładnie to samo co ten kierowca zastawu.

[SIGPIC][/SIGPIC]

#440 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 31 stycznia 2012 - 17:50

chodź to już chyba jest nie zgodne z przepisami, nie wiem ile, ale minimalna prędkość na autostradzie jest dużo wyższa.

o ile dobrze pamiętam to na autostradę może wjechać pojazd który rozwija prędkość wyższą niż 40km/h, ale jechać może nawet 10km/h. Zaraz się pewnie znajdzie ktoś kto w tym siedzi i powie jak jest, ale wydaję mi się że tak jak napisałem.