UWAGA MINA!!!
Napisany 10 stycznia 2015 - 20:04

Napisany 10 stycznia 2015 - 20:19
Napisany 10 stycznia 2015 - 20:53
Brak karty pojazdu nie jest żadnym problemem.
Napisany 10 stycznia 2015 - 23:29
Z czym macie problem, ostrzegam przed kupnem złomu, bo to już złom, ale jak ktoś kocha restaurować umierające auta, to zapraszam...zrób dobrze, a zaraz doradcy i oceniający się znajdą. Chciałem dobrze, ale już sobie idę. Pozdrawiam. Maniutek masz rację, pchnąłem handlarzowi. Niech się buja.handlarzowi Robert popchnął...widac po pismie ze handlarz to prostak...
Napisany 11 stycznia 2015 - 13:43
Proszę o w miarę rzeczowe wypowiedzi

Napisany 11 stycznia 2015 - 21:44

- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 02 lutego 2015 - 23:21

Napisany 02 lutego 2015 - 23:31
Napisany 03 lutego 2015 - 07:34
I skąd ma rachunki o których pisze i zdjecia
Napisany 03 lutego 2015 - 08:22
To ciekawe za ile mu ja opchles
I skąd ma rachunki o których pisze i zdjecia
kolego powinieneś docenić fakt że przestrzegam a nie wnikać i prowadzić śledztwo społeczne:D
Napisany 03 lutego 2015 - 18:11
kolego powinieneś docenić fakt że przestrzegam a nie wnikać i prowadzić śledztwo społeczne:D
znam goscia ktory zarabia na zycie k-s samochody z tym ze naprawia je i odsprzedaje.
A tak ogolnie mowiac to skad wiesz co sie dzialo z tym autem ?
Sprzedales parcha a teraz mowisz ''uwaga mina'' to tak jakbys stanol 2metery dalej po sprzedazy i mowil :a teraz zrobilem goscia w **** ale wam odradzam tego parcha!!
co tu jest z twojej strony nie fair

podejrzewam ze ten bajer i zdjecia zlotowe to gosc ma od Pani Krysi z warzywniaka ,no bo przeciez nie od Ciebie, taka chluba i polecenie Klubu OKP

*jakby enigma zadzialala to podaje link tlumaczenia :http://sjp.pl/chlub%C4%85
Napisany 03 lutego 2015 - 18:26
http://otomoto.pl/op...-C35740096.html
Samochód wygląda jakby miał kolizję z prawej strony, na moje wrażenie maska bardzo odstaje. Komputer pokładowy nie działa. Przyciski konsoli środkowej bardzo powycierane.
Kontrolka poduszki gaśnie pierwsza, choć powinna chyba ostatnia. W samochodzie tłumik ma "niby sportowe brzmienie, a brzmi jakby miał 1000 dzir. Klapa bagażnika otwiera się jakby nie mogła... Lusterko w drzwiach kierowcy na moje wklejane, obecnie pęknięte.
Pan w komisie powiedział, że kupili go na na giełdzie. Koła pomalowane"pod kolor", zaciski także.
Napisany 03 lutego 2015 - 18:50
jeszcze ich troche obejrzysz,zanim cos kupisz,jesli w ogole cos kupisz z omegiOto kolejna mina

po fotkach widac,ze mial,tylko za ta cene to nie mozna miec perly,albo w tym roczniku o bezwypadek to ciezkomiał kolizję z prawej strony

Napisany 03 lutego 2015 - 19:02
Napisany 03 lutego 2015 - 19:33
Śmieszni i żałośni jesteście, stary samochód za trochę ponad jedną średnią pensje i macie pretensje, że przyciski powycierane.
dokladnie :tak:
moj parch tez ma powycierane przyciski.W Omedze B mialem w stanie igla ,a tutaj Fl powlekali jakims gownem i mozna zdrapywac .Ja nawet napisalem duppa na boczku .
Jakbyscie chcieli w stanie A10 auto no to ''troche'' nie przespanych nocy ,duuuuuzooo kasy ,samozaparcia etc.
A jak chcesz miec Omege to kup i zrob i nie wal z

Napisany 04 lutego 2015 - 09:11
Zdaję sobie sprawę, że nie ma tu szału ale bez przesady.
Szkoda czasu jechać i oglądać, a pozatym napewno ktoś będzie miał 5 7 tysiecy i bedzie sie zastanawiał, tak samo jak ta żółta z Żor
Napisany 14 maja 2015 - 22:07
Pierwsza http://otomoto.pl/of...html#3a9df89296
Moim zdaniem zdjęcia są po photoshopie. Maska w prawym rogu malowana na zapyłkę (tragicznie, chyba sprayem z puszki ) w celu zamalowania trzech grubych rys, malowanie kończy się w połowie wysokości atrapy paskudnym zaciekiem

Druga http://otomoto.pl/of...html#d53658004b
Stan blacharki i wnętrza znacznie lepszy od poprzedniej, choć kolorowy wyświetlacz najzwyczajniej krzaczył. Zbyt długo go nie oglądałem ponieważ pod maską silnik był myty jednak tak srał olejem, że uwalona była cała miska, blok, alternator, a co najgorsze to po odkręceniu korka oleju oczom moim ukazał się cudny majonez na nim jak i całej tej rurze wewnątrz. Po przegazowaniu z tyłu widać było ładne obłoki pary i na stówę nie był to kondensat z tłumików, w zbiorniczku wyrównawczym był niski stan, niestety nie płynu chłodzącego lecz zwykłej wody. Pan sprzedający delikatnie zasugerował mi ,że się na niczym nie znam ponieważ "ten majonezik to efekt jazdy autem na krótkich dystansach, a silniki Ecotec tak mają"
Napisany 14 maja 2015 - 22:14
no i mial racje bo tak jest"ten majonezik to efekt jazdy autem na krótkich dystansach, a silniki Ecotec tak mają"