Witam wszystkich
Jest to mój pierwszy post wiedz jeśli zrobiłem coś nie tak z góry przepraszam . Chciał bym państwa ostrzec przed oszustami usiłującymi sprzedać Omegę 3.0 http://moto.allegro....1348680762.html
Samochód ten to istna ruina szyby boczne zaczynają się od 97 do 99 roku ( miły pan twierdzi ze samochód był na 100 % nie bity a różnice dat na szybach są spowodowane brakiem jednakowych w fabryce, jak stwierdził czasami się tak zdarza) wydmuchane uszczelki pod głowicą , źle spasowane drzwi żeby je otworzyć trzeba się nieźle na szarpać , mowie tu o wszystkich drzwiach ( pan tłumaczy to tym ze porostu były rzadko otwierane ) korozja , porwany fotel kierowcy co zaprzecza nijako autentyczności przebiegu jaki jest podany,pęknięte lusterko boczne od kierowcy , pęknięty zderzak itd itd lista jest naprawdę długa .. Dzwonilem do człowieka trzy razy, za każdym razem zapewniał mnie ze samochód jest w stanie idealnym ze jest serwisowany nawet zaproponował mi serwis he szkoda tylko ze najbliższy jest oddalony pewnie ze 100 kilometrów a ja nie bylem w stanie ukończyć nawet jazdy próbnej bo zdmuchalo węże od płynu chłodniczego takie ciśnienie powstało po 20 minutach pracy silnika .. Apeluje do państwa o ostrożność przy ewentualnej chęci zakupu tego auta, na zdjęciach samochud nie wygląda źle w rzeczywistości tragedia to nad zbyt delikatne słowo .. Pozdrawiam wszystkich serdecznie .. Szerokiej Drogi
a czego ty sie spodziewales po mv6 za 7000 :pokoj: pewnie auta spod igly. masakra ludzie. :szpital::szpital::szpital: vectry za to dobrej nie kupisz a co dopiero omege