Żaden, może trochę lepiej przyśpiesza ale nic po za tym.....
Próbowałem zrobić kalibrację te same rzeczy mi pisze co pisał,że ciśnienie za niskie 0,61bara, później że ciśnienie 1,60bara, później że obroty za niskie 400 obr/m czy kontynuować wcisnąłem tak wywaliło, że 3 wtrysk nie czyta i koniec kalibracji.........
Ustawiłem bez pojeździłem no i jakoś to wyszło z tym że jak się przełącza z beny na LPG to rzuca nim jak by po kocich łbach jechał jak już się opanuje to chodzi równo ale nie wiadomo kiedy nie wiadomo jak gaśnie i guzik... czasami tylko na bene wróci na jakieś 3-5 sek i wraca na lpg i znów drżenie aż do stabilizacji i tak cały czas....
Nie wiem co z tym począć, mam dość wymieniania w kółko rzeczy które nie mają wpływu na poprawę, tym sposobem do wymiany mam jeszcze butlę, komp i przewody miedziane

-muszę zamieścić ogłoszenie, że mam do sprzedania valteki do V6, bo są dobre i może się zwróci parę złotych.....
Ludzie, jest tu ktoś kto ma instalacje staga w małym palcu i potrafi zdiagnozować problem jednoznacznie stwierdzając co jest nie tak, mam dość kupowania pierdół które kosztują a efektu nie dają, takim sposobem już kupiłem pół instalacji, jak by jeszcze był z okolic Wa-wy???????????????????