Przecież to z ich strony logiczne działanie.efekt był taki że dostaliśmy odmowę i dwa patrole policji z suszarkami i alkomatami poleciały dowody rejestracyjne i prawko. ..

Jak się bawiliście i co ew. Wam się nie podobało na XIX zlocie
Napisany 27 maja 2015 - 15:04
Napisany 27 maja 2015 - 17:11
Tor ok ale koleś malujący pasy w trakcie KJS żenada i za to właściciel powinien dać jakiś bonus
Jedzenie na torze za późno zaczęli je przygotowywać i jedna frytkownica na 50 osób
Konkurencje 2 za mało jak na czas na torze
Jeśli chodzi o pilnowanie konkurencji jest zarząd a osoby pomagające po co wybierać sami się znajdą ( np jest kolesiostwo )
Napisany 27 maja 2015 - 20:46
Ulter jak zwykle miał przewalone. Ja na jego miejscu bym kilku wywalił z ośrodka za niestosowanie do jego reguł.
Najgorszą rzeczą był totalny brak organizacji! Z 3 zlotów na jakich byłem tutaj było najgorzej. Bez urazy dla nikogo, ale skoro podchodzi do mnie członek zarządu i mówi że kazali mu podejść i nie ma o niczym pojęcia to lekka przesada.
Tor był super ale konkurencja przeciągania omegi była pośmiewiskiem. Jakim cudem nie było lin? Te pierwsze pseudo liny wytrzymały może 5s.

Za to opóźnienie z jedzeniem na torze powinniśmy dostać godzinę gratis bo tyle tor stał pusty.
Nelka co z tego że ktoś się wpisał do prowadzenia konkurencji jak i tak to nie było stosowane? Podział na drużyny tez był super. Wychodziły drużyny 7-8 osobowe a w innych po 13. MIała to być całkowita zabawa a wyszła gra o złote kalesony. Rozumiem że macie Swoją grupkę ludzi (i nie neguję tego), ale do zabawy powinniście schować uprzedzenia i się wspólnie bawić.
Odnośnie konkurencji na ośrodku to ich organizacja była porażką. Wiedziałem tylko ze konkurencja pani domu będzie między 18-19, ale dlaczego nikt mnie nie powiadomił gdzie mam podjechać autem? Gdyby nie córka bym nawet nie podjechał. Tak trudno było podejść i powiedzieć?

Odnośnie integracji przy ognisku. Podszedł Ulter żeby iść na ognisko, poszedłem. Podchodząc usłyszałem, tutaj cytat "idą osoby z poza pomorskiego z którymi pomorskie nie chce siedzieć". Nie wiem czy było to o mnie(ale pewnie tak) i ogólnie mam na to wywalone ale skoro piszecie o integracji na zlocie to zachowajcie chociaż pozory.

Dlaczego o nagrodzie od pana z toru dla osoby która przejedzie na rowerze 5 m dowiedziałem się po torze na ośrodku? Ciekawe ile jeszcze osób o tym nie wie do dzisiaj.:oonie:
Szkoda że rozdanie nagród było przed zabawami, ponieważ każdy się rozszedł i była

Odnośnie domków to takiej wielkiej tragedii nie było. Było zimno ale jak ktoś miał farelke to miał ciepło.
Ogólnie brakowało tego czegoś, co urzekło mnie na moim pierwszym zlocie w Skwierzynie. Gdyby to był mój pierwszy zlot na drugi gdy bym nie pojechał.
Nie zdążyłem zagłosować
Napisany 27 maja 2015 - 21:06
Dlaczego o nagrodzie od pana z toru dla osoby która przejedzie na rowerze 5 m dowiedziałem się po torze na ośrodku? Ciekawe ile jeszcze osób o tym nie wie do dzisiaj.
Pewnie dlatego że to nie była oficjalna i planowana nagroda. Był to zwykły spontan (bez porozumienia z Zarządem )wymyślony podczas padającego deszczu i spożywania zimnej czy tam przypalonej karkówki (moja była zarombista ) jak i cały Zlot.

Napisany 27 maja 2015 - 21:15
Dlaczego o nagrodzie od pana z toru dla osoby która przejedzie na rowerze 5 m dowiedziałem się po torze na ośrodku? Ciekawe ile jeszcze osób o tym nie wie do dzisiaj.
o takie sprawy jak nagrody powinienes pytać organizatorów a nie mieć pretensje bo coś, ktoś , gdzieś tam powiedział
NIe było żadnych nagród od Emila .
Faceci są gorszymi plotkarzami niż baby

Napisany 27 maja 2015 - 21:16
Pewnie dlatego że to nie była oficjalna i planowana nagroda. Był to zwykły spontan (bez porozumienia z Zarządem )wymyślony podczas padającego deszczu i spożywania zimnej czy tam przypalonej karkówki (moja była zarombista ) jak i cały Zlot.
Jo akurat wtedy spozywalismy przy jednym stole co prawda nie wiem o którą nagrodę chodzi bo on gadał troszku ale to i tak nie wykonalne było

Napisany 27 maja 2015 - 21:25
Na jaki hu te ataki??
Ja kumam ze nue wzioł grzejnika jego problem albo i nie!!
Widać sami mgr.inż.doc.hab i cos tam dalej.Ludzie sa ludziami i maja prawo sapać

A nie pierdu pierdu cukru kilo!!
Organizator to winien czytać i brać na klatę

To może zrobię post o nazwie ''zbieram na nowe trampki dla Ultera, bo Neli dała mu kozaki zimowe, bo to co miał to zdarł''
Napisany 27 maja 2015 - 21:36
A co do eskorty policji ja jestem zdania im mnie oni wiedzą tym lepiej.
Jestem zadowolony i czekam z niecierpliwością XX zlotu
Napisany 27 maja 2015 - 21:49
Arnixx zasadził se tą propozycja

Szkoda mi Neli i Ultera, tak sie wybawili że aż im zazdroszczam :tak:
Dziękuję bardzo ze mają wene organizować nawet papier u siebie w kiblu, bo ja bym chyba jechał po kafelkach albo po klamce!!
Widziałem jak sie starał i dbał (bez cukru) bo akurat na mnie polował jak na dziko kaczke

Konkrety są wpisane tylko trzeba to Zarządy sobie odczytać :pociesz:
Ciekawe co by było, gdyby nie było next zlotu

Proszę

Napisany 27 maja 2015 - 22:25

Napisany 28 maja 2015 - 08:02
Wcale nie chodzi to o atak na Zarząd (organizatorów). A o wyciągnięcie wniosków aby nie powielać błędów. Chciałbym zaznaczyć, że kilka minusów z tego zlotu nie jest przez TEN czy tylko na TYM zlocie. Są sprawy, które niestety ciągną się od kilku zlotów.
Osobiście widząc pracę Ultera i Nelki mam małe pretensję do Alleya i Skita. Pokrywają się one z tym co już było wcześniej napisane. Aczkolwiek wiem, że był to ich pierwszy organizowany zlot i faktycznie mogli dostać więcej wsparcie od nas "starych zlotowiczów".
Nie podobało mi się, że w dzień oficjalnie trwającego zlotu grupa osób chodziła w koszulkach "kolesiostwo". Lubię Was wszystkich z tej ekipy, rozumiem, że macie jakieś swoje bliższe kontakty i to też było tak trochę z jajem. Jak czwartek mi nie przeszkadzał ale w piątek to już IMO średnio robić podziały w OKP. Nie można tego porównać do t-shirtów adidasa czy innego nike`a. Tak, sam w piątek do późnego popołudnia chodziłem w koszulce innego forum ale to nie było odcinanie się od OKP. Jeśli ktoś chodziłby w koszulkach innego konkurencyjnego lub nie forum w sobotę to też źle. Ta sobota to wigilia zlotu i wszyscy powinniśmy chodzić w koszulkach OKP lub "zwykłych". Ale tutaj wyraźnie "kolesiostwo" chciało zaznaczyć swoją mega ekipę :sad:
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 28 maja 2015 - 14:47
koszulka powstała na wzór "beki" w nawiązau do dawnych czasów kiedy to było twierdzone że wygrywa się po kolesiostwu na zlotach

coś na zasadzie " mam córke - ale mam tez bron, brak świadków i alibi "
nie chodziło o jakieś promowanie elity bo tak nie było. wszyscy ze wszystkimi sie bawili,pili, gadali a nie siedzieli w zamknietej grupie wiec nie ma co się zlościć

Napisany 28 maja 2015 - 18:58
no to cza widzę opisać cuś na temat kolesiowych koszulek
koszulka powstała na wzór "beki" w nawiązau do dawnych czasów kiedy to było twierdzone że wygrywa się po kolesiostwu na zlotach![]()
coś na zasadzie " mam córke - ale mam tez bron, brak świadków i alibi "
nie chodziło o jakieś promowanie elity bo tak nie było. wszyscy ze wszystkimi sie bawili,pili, gadali a nie siedzieli w zamknietej grupie wiec nie ma co się zlościć
Rafke niby tak. Jednak niektórzy w tych koszulkach poczuli się bardzo wyróżnieni i nie chcieli nawet rozmawiać z osobami bez tych koszulek. Niestety podział na tym zlocie był masakryczny.
P.S.
Aley i Skit na kolejnym zlocie nie bójcie się komuś zwrócić uwagę, bo to Wy razem z Ulterem tam rządzicie i Was trzeba słuchać.
Napisany 28 maja 2015 - 19:45
kto taka szopke odwalił ? to wezme go na kilka słówRafke niby tak. Jednak niektórzy w tych koszulkach poczuli się bardzo wyróżnieni i nie chcieli nawet rozmawiać z osobami bez tych koszulek. Niestety podział na tym zlocie był masakryczny.

nie chodziło o żadne wyróżnienie się tylko formę żartu.
uwierzcie mi nie było nic na celu żeby sie wywyższać
Napisany 28 maja 2015 - 20:22
Napisany 28 maja 2015 - 21:32
Spawek ne masz racji wszyscy siedzielismy w centralnym punkcie koło gadzetowego
Napisany 28 maja 2015 - 22:30
Napisany 28 maja 2015 - 22:53
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 29 maja 2015 - 06:57
Napisany 29 maja 2015 - 08:10
:hmmm: mysle i jestem pewny ze nie ma na Forum takiej osoby, cobym zrobił jej krzywdę a ''kolesiem'' nie jestem.każdy kto będzie czynił dobro innemu klubowiczowi
w 99% ludzie wiedzą jakim jestem człowiekiem bez # pińcet
fajnie ze się ludzie jednoczyć potrafią ,ale nie stawiajcie płota jak przysłowiowy Kargul z Pawlakiem .