Napisany 25 maja 2015 - 01:34
Napisany 25 maja 2015 - 07:48
Napisany 25 maja 2015 - 08:10
Napisany 25 maja 2015 - 08:17
Kolejny jesli o tej porze to trzeba brać pod uwage ze w tych domkach nie było ogrzewania i nad ranem strasznie telepie mimo %.
Napisany 25 maja 2015 - 08:48
Napisany 25 maja 2015 - 09:56
yślę, że na następne zloty można zorganizować ośrodki o wyższym standardzie. Ludków mamy ucywilizowanych i nic nie popsują. Tak wiem, to większe koszta. Ale to oczywiste, że wyższy standard = wyższe koszta.
hmmm Maciek nie jest slowny i nie oddał swetra
troche za mała pomoc Skitana i Alleya Ulterowi i Nelce.
frajerstwo które uszkodziło Sergiowi grill irmiego.
zukanie niepotrzebnych afer i smarowanie dupska.
przez te 2 ostatnie robi się wg mnie nie potrzebny kwas na zlotach bo zamiast WSZYSCY się razem bawić jako Pasjonaci Omeg robią się akcje żeby jak najwiecej dorzucić innym do pieca a pozniej sie spędza zlot w 1 ,2 ,4. osób
Dziękuje wszystkim za zlota i do zobaczenia na jesiennym
Napisany 25 maja 2015 - 10:10
Napisany 25 maja 2015 - 10:49
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 25 maja 2015 - 10:53
Napisany 25 maja 2015 - 10:58
Nie był to mój pierwszy zlot, ale na pierwszym moim zlocie wiedząc że będę spał w domku letniskowym na wszelki wielki wypadek wziąłem farelek, na szczęście nie był potrzebnyKolejny jesli o tej porze to trzeba brać pod uwage ze w tych domkach nie było ogrzewania i nad ranem strasznie telepie mimo %.
Napisany 25 maja 2015 - 11:11
Jedno co przykuło uwagę wielu osób w obecnym ośrodku to brak punktów P.POŻ. podobno były ale ja nie zauważyłem żadnego
Szkoda że Ulter chciał sam nad wszystkim panować, szacun za jego poświęcenie, ale niestety w pojedynkę wiele nie zdziała. Myślę że Ulter nie powinien szukać chętnych bo ich zawsze mało jest, tylko powiedzieć do osób którym w jakiś sposób ufa np. Z50, Sergio pilnuj porządku tutaj, ja idę pilnować tam czy coś innego. Chcę powiedzieć że Michał powinien tylko dyrygować kto co gdzie i jak, a nie robić sam.
Napisany 25 maja 2015 - 11:34
To może zapytaj tą osobe osobiście a nie tu podpuszczaszPodobno na zlotach mamy się jednoczyć, tak ktoś kiedyś twierdził i kręcił aferę o Squad Lubuski. To ja się pytam jak do tego ma się "kolesiostwo"
A jak sie do tego ma twoja koszulka na XVIII zlocie???? ( te żółte w których chodziłeś z Kornikiem po ośrodku)Przemyślcie to bo ja na zlot OKP a nie kolesiostwa jechałem.
Dlaczego tak mało osób wiedziało o nagrodzie za przejazd rowerem prawo-lewo ?? W ogóle rower się pojawił, dwie osoby spróbowały i koniec. To była konkurencja / zabawa ??
Miło było Was spotkać i pogadać / popić, do następnego
Napisany 25 maja 2015 - 11:39
Pasjonaci Omeg robią się akcje żeby jak najwiecej dorzucić innym do pieca a pozniej sie spędza zlot w 1 ,2 ,4. osób
szkoda na prawdę szkoda ( nie chce oczywiście mówić kto jak ma spedzac zlot i z kim) ale chodzi o klimat, nie chcesz/cie to nie ma sensu brudzic całej atmosfery...
Napisany 25 maja 2015 - 11:47
Podobno na zlotach mamy się jednoczyć, tak ktoś kiedyś twierdził i kręcił aferę o Squad Lubuski. To ja się pytam jak do tego ma się "kolesiostwo"
Napisany 25 maja 2015 - 12:27
A jak sie do tego ma twoja koszulka na XVIII zlocie???? ( te żółte w których chodziłeś z Kornikiem po ośrodku)
Napisany 25 maja 2015 - 17:16
Napisany 25 maja 2015 - 17:33
Napisany 25 maja 2015 - 17:39
jestem za i parking czy tam miejsce pod domkiem bez wystających pieńkówJa byłem pierwszy raz więc ciężko mówić co się podobało, bo wszystko
Ale na następny zjazd to domki muszą mieć jakieś grzanie.
Napisany 25 maja 2015 - 19:11
Napisany 25 maja 2015 - 20:06