Rysiu wie ock
:hihi:
Nie mam bladego pojęcia

A co do tematu to tak jak wszyscy, ze jedyny minus to ogrzewanie. Co najlepsze bylo mi zimno tylko w ostatni dzien jak spalem trzezwy

Napisany 25 maja 2015 - 20:50
Rysiu wie ock
:hihi:
Napisany 25 maja 2015 - 23:23
Napisany 25 maja 2015 - 23:45
Napisany 26 maja 2015 - 06:24
opiszę to tak.....
Wspomnienia,to najważniejsze co nam pozostaje.
Zapamiętujemy te najbardziej wzruszające,
płynące z głębi serca,zapisane do końca życia
te wspaniałe chwile.
Napisany 26 maja 2015 - 08:06
A jak sie do tego ma twoja koszulka na XVIII zlocie ( te żółte w których chodziłeś z Kornikiem po ośrodku)
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 26 maja 2015 - 08:07
oki chętnie skorzystamy z twojej pomocy w znalezieniu ośrodka z nowymi domkami za 40 złNo to lecimy
![]()
Minusy
- Domki stan masakra jak dla mnie i mojej rodzinki . To że ktoś ma czelność w takim stanie wynajmować coś w dzisiejszych czasach w głowie się nie mieści . Do tego smród z lodówki i ogólnie szambo . Do tego cena jak za nowe domki .
były konkurencje na ośrodku, a przypominam że to zlot samochodowy nie piknikparty;)- Myślę że warto zwrócić uwagę na konkurencje . A dokładnie mam na myśli by ludzie co nie mają aut do ścigania i do udziały w konkursach piękności lub po prostu nie mają omegi , mieli szansę uczestniczyć w jakiś konkurencjach . Na tym zlocie poza przeciąganiem omegi (totalny brak przygotowania ) nie było nic innego . A jak by nie było opłaty zlotowe ludziska też popłacili .
tak to jest jak na listę wpisuje się 20 osób a ostatecznie startuje 40 więc trzeba wymyślać na miejscu- Brak organizacji przy przeciąganiu omegi . Wszystko jak by wymyślane na miejscu , brak rękawiczek dla uczestników.
niestety nie wszyscy chcieli by zmoknąć :(a na ośrodku odbyły sie inne zabawy- Nie wiem dla czego nie było dwóch pozostałych konkurencji jak dla mnie pogoda nie była wcale przeszkodą . Z resztą były tak proste że można było je zrobić na ośrodku jak już wyszło słoneczko .
nie rozumiem oco ci tu chodzi ??- Zmarnowane 1,5 godziny na zjedzenie karkówki z frytkami .
niekorzystane z toru było tylko podczas jedzenia- jeszcze jedna sprawa odnośnie mierzenia czasów na torze. Mówiłem że skoro taki krótki przejazd ( w minutę robiło się tor ) to zrobić przynajmniej po dwa kółka będzie większa różnica i bardziej rzeczywiste pomiary. Mówione było braknie czasu . A jak się okazało tor stał kupę czasu pusty
.
Napisany 26 maja 2015 - 08:08
Ta zabawa nie była nagradzana ...a jak nie zauważyłeś to nie odbyła się ze względu na pogodę
Napisany 26 maja 2015 - 08:10
Kornik już napisał. W czwartek nie było zlotu to raz, dwa to klub Opla, trzy to jakoś nikt nie protestował.
No właśnie podobno była nagroda od Emila. Jeśli nie to ktoś wprowadził mnie i kilka innych osób w błąd.
Napisany 26 maja 2015 - 08:17
tutaj też nikt nie protestował
koszulki nie miały nic wspólnego z OKP
a jak 20 ludków ubierze sie w koszulki z napisem ADIDAS to też będzie Ci przeszkadzało???może wprowadzić trzeba mundurki;);)
jakiego Emila i za co ??????
Napisany 26 maja 2015 - 08:24
Wiesz dobrze że nie o to chodzi. Biorę przykład z ówczesnego Prezesa, też się czepiał po zlocie.
A jak się nazywał właściciel toru ??
Michał jeśli zawierzasz odpowiadać pytaniami zamiast dyskutować to ta dyskusja do niczego nie prowadzi
Napisany 26 maja 2015 - 08:30
Nie idź tą drogą
te koszulki nie miały związku z OKP i podałem ci już przykład z ADIDASEM
No więc to ja się powinienem teraz czepiać
Napisany 26 maja 2015 - 08:43
Napisany 26 maja 2015 - 08:53
Mi się nie Zlocie nie podobało ze Ulter pilnował wszystkiego dosłownie wszystkiego
Skit-a to chyba każdy widział ze umie tylko trzymać kabel od świateł
Napisany 26 maja 2015 - 08:59
Przepraszam Cię digi, ale albo byłeś zdrowo pijany(bo w sumie to byłes), albo ci Ilkowa turbina osąd przesłoniła...
Napisany 26 maja 2015 - 09:00
- Myślę że warto zwrócić uwagę na konkurencje ... Na tym zlocie poza przeciąganiem omegi (totalny brak przygotowania ) nie było nic innego ...
- Brak organizacji przy przeciąganiu omegi . Wszystko jak by wymyślane na miejscu , brak rękawiczek dla uczestników.
- Nie wiem dla czego nie było dwóch pozostałych konkurencji jak dla mnie pogoda nie była wcale przeszkodą . Z resztą były tak proste że można było je zrobić na ośrodku jak już wyszło słoneczko .
- jeszcze jedna sprawa odnośnie mierzenia czasów na torze. Mówiłem że skoro taki krótki przejazd ( w minutę robiło się tor ) to zrobić przynajmniej po dwa kółka będzie większa różnica i bardziej rzeczywiste pomiary. Mówione było braknie czasu .
- Brak organizacji w zarządzie . Większość prac spoczywa na dwóch osobach.
- Zmarnowane 1,5 godziny na zjedzenie karkówki z frytkami .
Napisany 26 maja 2015 - 09:04
Napisał misiekzoo
- Zmarnowane 1,5 godziny na zjedzenie karkówki z frytkami .
Miałeś chyba wyjątkowo dużą porcję
Aż Ci zazdroszczę !
Napisany 26 maja 2015 - 09:07
Napisany 26 maja 2015 - 09:09
Napisany 26 maja 2015 - 09:13
Napisany 26 maja 2015 - 09:16
wiesz dlaczego dzwon jest głośny ??Może po prostu trza na wszystkich ryja drzeć jak na przedszkole - to wtedy dla Was to jest "napracował sie na zlocie" Będę miał na uwadze....