I darujcie sobie te pomysły o sms-ach i jakiś wpłatach dobrowolnych.
Ku...wa przez paru gości co nie umieją się ogarnąć, Klub (czyli też i ja) wyszedł na jakiegoś dziada, któremu wsparcie finansowe potrzebne

Napisany 14 marca 2013 - 09:44
Napisany 14 marca 2013 - 09:44
Niekazdy ma czas, by byc na spotkaniach, ale to nieznaczy ze ma zamiar oszukac.
Jak ktos sie boi, to zawsze forumowicz moze wystawic przez allegro dana czesc i juz.
Napisany 14 marca 2013 - 09:47
wczesniej juz pisalem, na allegro zwykli sprzedawcy i partacze wystawiaja graty do auta po kosmicznych cenach w srednim stanie. a na forum zawsze sie sprzeda/kupi taniej, i od pewnego czlowieka (jesli ten juz jest sprawdzony).
jestem za skladka, i dodanie np. jako "przyjaciel klubu" "VIP" i dostep do marketu - sprzedam.. bo lubowiczem napewno nie zostane.
Napisany 14 marca 2013 - 09:47
Panowie, problem nie leży w pieniądzach, bo te w kasie są. Problem jak zwykle leży w ludziach i organizacji.
I darujcie sobie te pomysły o sms-ach i jakiś wpłatach dobrowolnych.
Ku...wa przez paru gości co nie umieją się ogarnąć, Klub (czyli też i ja) wyszedł na jakiegoś dziada, któremu wsparcie finansowe potrzebne
Napisany 14 marca 2013 - 09:50
Każdy ma własną wersję jak powinno wyglądać JEGO forum, klub i nie mogą się porozumieć.da jasną odpowiedź w tym temacie
Napisany 14 marca 2013 - 09:53
Każdy ma własną wersję jak powinno wyglądać JEGO forum, klub i nie mogą się porozumieć.
Napisany 14 marca 2013 - 09:58
dlatego wlasnie przydalaby sie porzadna dyskusja ZARZAD - FORUMOWICZE.
cos ustalic, przedyskutowac, to powinno byc tak, a tamto tak, a tamtego byc nie powinno. argumenty za i przeciw. wszystko da sie rozwiazac, tylko trzeba minimum inwencji..
Napisany 14 marca 2013 - 10:23
Odpowiem w moim ulubionym stylu, czyli za pomocą wizualizacji mentalnej.dlatego wlasnie przydalaby sie porzadna dyskusja ZARZAD - FORUMOWICZE.
cos ustalic, przedyskutowac, to powinno byc tak, a tamto tak, a tamtego byc nie powinno. argumenty za i przeciw. wszystko da sie rozwiazac, tylko trzeba minimum inwencji..
Napisany 14 marca 2013 - 10:33
Dodam jeszcze jedno, nikt z klubu nie skarżył się na brak środków finansowych. To są wasze teorie i wasze pomówienia odnośnie dofinansowania. Jeśli by ktoś chciał faktycznie tego dokonać to by opłacił składkę i cieszył się z nowego statusu. Ale niestety wolicie słuchać kilku maruderów i ich niezadowolenia z klubu w którym nie są od kilku lat. Tych kilku maruderów ma pretensje o różne rzeczy jeden że ktoś się nie uprzejmie do niego odezwał mimo że sam zaczął, innemu nie pasuje że terminy zlotów są takie jakie są, a nie w sierpniu czy grudniu, jeszcze innym przeszkadzało to że jako klubowicz nie ma przywilejów i niczym się nie różni od forumowicza itp. itd. Najgorsze jest że wolicie narobić pod siebie i zamiast z tego wyjść wolicie wciągać innych.Skomentuje to w jednym zdaniu poniżej.
Chcesz handlować to idź na allegro lub otwórz sklep w tych miejscach masz pełne prawo, za dużo mieliśmy skarg na forumowiczów i próśb o interwencję w sprawie nieuczciwych transakcji, gdzie klub jak i forum nie jest stroną, a jedynie udostępnia bezpłatną platformę wymiany informacji.
Napisany 14 marca 2013 - 10:37
Odpowiem w moim ulubionym stylu, czyli za pomocą wizualizacji mentalnej.
Wpada do mnie często sąsiad na mecze LM. Ja kupiłem telewizor, ja płacę za prąd, nieraz i piwo postawię - ogólnie jest luz. Po pewnym czasie sąsiad mówi tak: przychodzę do Ciebie już tak długo, że może byśmy porozmawiali o tym żebyś wymienił telewizor na jakąś plazmę, bo na tym już kiepsko widać oraz może byś przearanżował wnętrze pokoju, bo już mi się opatrzyło od tylu lat. A na koniec jeszcze dodał, żebym telefon na lepszy wymienił - najlepiej bezprzewodowy, bo jak od czasu do czasu interes jakiś robi będąc u mnie, to odczuwa dyskomfort, bo słabo słychać i kabel go ogranicza.
Napisany 14 marca 2013 - 10:42
Odpowiem w moim ulubionym stylu, czyli za pomocą wizualizacji mentalnej.
Wpada do mnie często sąsiad na mecze LM. Ja kupiłem telewizor, ja płacę za prąd, nieraz i piwo postawię - ogólnie jest luz. Po pewnym czasie sąsiad mówi tak: przychodzę do Ciebie już tak długo, że może byśmy porozmawiali o tym żebyś wymienił telewizor na jakąś plazmę, bo na tym już kiepsko widać oraz może byś przearanżował wnętrze pokoju, bo już mi się opatrzyło od tylu lat. A na koniec jeszcze dodał, żebym telefon na lepszy wymienił - najlepiej bezprzewodowy, bo jak od czasu do czasu interes jakiś robi będąc u mnie, to odczuwa dyskomfort, bo słabo słychać i kabel go ogranicza.
Napisany 14 marca 2013 - 10:42
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 14 marca 2013 - 10:57
Panowie ale co tu dużo gadac poprostu OKP jest juz komercją i wszystko.
Powiem tylko tyle, że wychodzi na to iż tylko klubowicz może cos sprzedać, ale kupic może każdy, bo klubowiczy mało więc interes słabo by sie kręcił.
Moi drodzy parę lat temu jak jakiemuś forumowiczowi zepsuło sie auto w Warszawie to sie podjeżdżało nawet o 4 rano i pomagało, nikt nie patrzył czy to klubowicz czy forumowicz.
Dzisiaj jak patrzę to sie boje że gdyby mi sie auto zepsuło gdzies w kraju i chciałbym pomocy od kogos z klubu to najpierw byłaby chyba gadka że wpłać składke, zostań jklubowiczem to pomożemy.
Bez urazy ale szlag mnie trafia jak widzę do czego doprowadzono.
Napisany 14 marca 2013 - 11:05
Najgorsze jest że wolicie narobić pod siebie i zamiast z tego wyjść wolicie wciągać innych.
Jeśli ktoś poczuł się urażony, to dobrze u mnie czara goryczy się przelała.
Napisany 14 marca 2013 - 11:10
Napisany 14 marca 2013 - 11:13
Ale dlaczego w razie awarii chcesz szukać pomocy od kogoś z klubu? Przecież forumowiczy jest taka masa, że chyba bez problemu ktoś by Tobie pomógł? Mylę się?
Napisany 14 marca 2013 - 11:15
Napisany 14 marca 2013 - 11:21
Napisany 14 marca 2013 - 11:24
Czesiek, co mam zrobic, jesli nie chce zostac klubowiczem (pisalem wczesniej dlaczego, wiec nie bede walkowal w kolko tego samego), a chce miec dostep do dzialu "sprzedam" to co mam zrobic? mozesz opowiedziec jasno i rzeczowo?
o ho ho, grubo dajecie
Adaś, dla pocieszania dodam, że na żadnym forum moderatorzy nie są lubiani (wirtualnie)
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"