no jasne, ze takNawet któryś z kolegów dawał przykład gdzie walną ewidentny spam to znowu źle

Na forum muszą być forumowicze, muszą być też klubowicze, ale każdy swoją rolę powinien uszanować, a nie mieć kuźwa wymagania nie wiadomo do czego. Tak jak niektórzy spodziewają się, że za 40zł składki na rok będą traktowani jak prezydenci i codziennie będą mieli dostarczane do domu alkohol i panienki to chyba Wam się coś w głowach i to samo tyczy się forumowiczy, chcielibyście tutaj mieć wszystko - naklejki, market, możliwość opisania auta itp tylko wymagania i wymagania, a w zamian nie potraficie nawet okazać szacunku dla osób którzy tutaj czynnie działają.
Chcecie wystawiać ogłoszenia za darmo, mieć przywileje za darmo i jeździcie po nas też za darmo.
Nauczcie się żyć w społeczności, gdzie są ludzie o odmiennych poglądach i rozmawiajcie na argumenty. Mi też nie wszystko się podoba, ale w życiu nie przyszło mi do glowy, żeby kogoś obrzucać wyzwiskami, grozić itp
kto nie potrafi okazac szacunku, ten nie potrafi. znalazlo sie kilka/kilkanascie czarnych owiec na X szarych myszek, ktorzy od czasu do czasu cos napisza i jest afera.
wiekszosc napewno rozumie czym jest praca modelatora (w tym ja), nawet z Soseq pisalem kilka pw w tym temacie (bez grozb, tylko na spokojnie, mila i przyjemna wymiana zdan)\, zeby nie bylo.
Adam, forumowicze nie chca miec wszystkiego (przynajmniej takich tu nie zauwazylem).
mnie np. po kiego czorta mi naklejki klubowe?? skoro do niego nie naleze, jestem tylko forumowiczem, generalnie korzystajacego tylko z dzialu tuning (tylko czytam) i dzialu market - sprzedam. chce poprostu, zeby na starych zasadach moznabylo wystawiac ogloszenia.
tlumaczenie, ze troche osob zostalo wydymanych, bo nie siegneli po rozum do glowy i na wlasne zyczenie zostali oszukani nie jest zadnym argumentem godnym osob zarządzających.
kazdy zamiast tylko pokazywac, czy chce byc nizszy/wyzszy szczeblem, czy moze jest na tym wyzszym szczeblu powinien siasc i pogadac z tymi bardziej wporzadku.
ponawiam pytanie, co mam zrobic, jesli nie chce byc klubowiczem, a chce miec dostep do dzialu market? nawet po oplacenia skladki i poproszenie o przyjecie do klubu nie zostane przyjety, bo nie bywam (i nie bede) bywac na spotach, zlotach

Czasami w życiu trzeba wybrać mniejsze zło
w zyciu, robie to co mowie, mowie to co mysle. juz dawno powiedzialem, ze belki klubowicza nie chce i chciec nie bede dale