Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

* * * * * 1 głosów

O głupotach i nie tylko :) - Mazowiecki Spam

Przekladka

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
1617 odpowiedzi na ten temat

#501 OFFLINE   muminek

muminek

Dobry, Lepszy, Omega...

• 605 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 11 marca 2013 - 22:30

Jakby co to moja sygnatura zostala zmieniona przez moderatora (co dziwne ze nie przez mojego ulubienca) bo byl tam adres mojej strony... Czyzby Omegaklub sie bał konkurencji?? ;););)

Gdyby Bóg lubił napęd na przód to ludzie chodziliby na rękach...

Kiedy znajdziemy się na zakręcie... REDUKCJA BUT I ODCIĘCIE!!

http://www.opelomega.pl

#502 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

**** świat do góry nogami

• 7 326 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 12 marca 2013 - 00:25

Jakby co to moja sygnatura zostala zmieniona przez moderatora

A ja zarzucę Ci kłamstwo, wiesz chociaż czemu ?? bo moderator nie ma takie władzy, co najwyżej admin może tego dokonać.

To po pierwsze, po drugie przypominam Ci jak wygląda sprawa reklam na tutaj na forum. Z żadnym zapytaniem się do nas (Zarządu Klubu) nie zgłaszałeś czy możesz coś zareklamować. Jeśli masz wątpliwości zapraszam do regulaminu i PW.

#503 OFFLINE   muminek

muminek

Dobry, Lepszy, Omega...

• 605 postów

Napisany 12 marca 2013 - 02:35

Informacje dostalem od moderatora wiec idac tym tokiem rozumowania myslalem ze to on... Po co od razu takie wielkie slowa, ze klamstwo?? Skad mialem wiedziec ze mod nie ma takiej mozliwosci??

Faktycznie nie doczytalem tego w regulaminie, moj blad... Mialem sie zglosic do zarzadu o pozwolenie zaraz po rozmowie z modem ale mialem awarie (peknieta rura, powodz w domu) i dopiero sie z tym uporalem... Teraz bedzie to glupio wygladalo jak sie zglosze o pozwolenie, prawda??

Gdyby Bóg lubił napęd na przód to ludzie chodziliby na rękach...

Kiedy znajdziemy się na zakręcie... REDUKCJA BUT I ODCIĘCIE!!

http://www.opelomega.pl

#504 OFFLINE   maniutek

maniutek

Omega? Po raz szósty?

• 395 postów

Napisany 12 marca 2013 - 04:02

Hej, skonczylem naprawiac kurczaka :D I jestem z siebie bardzo dumny :) 3:52 w nocy :)

Przyczyna okazala sie mala dziurka w obudowie skrzyni po tym, jak wczesniej szlag trafil mechanizm roznicowy i zrobil duze bum... :) Ogolnie wyjalem F 16, wsadzilem dugie F 16 :) Dobrze jest - cichutko, spokojnie, nie szarpie juz, biegi zaczely lekko wchodzic, olej nowy :) No same plusy :) I przy okazji sie dowiedzialem, ze mam nowe sprzeglo...ktos tuz przez sprzedaza musial je wymienic, bo jakby wczoraj bylo zakladane...ale to w sumie dobrze :)Zeby nei bylo, ze sie nie chwale....zaraz i tak posypia sie komentarze tego no...jak mu tam...yyy....Strazaka :) :) :)

#505 OFFLINE   slawko76

slawko76

NIECH ŻYJE BAL!!!!!!!!!!!

• 406 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 2.6i C26NE

Napisany 12 marca 2013 - 04:33

A ja zarzucę Ci kłamstwo, wiesz chociaż czemu

Oj Ziutek, Ziutek... :mrgreen: Muminek się zwyczajnie mylił, a nie kłamał.... Czujesz różnicę?? :smiech:

#506 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

• 7 326 postów

Napisany 12 marca 2013 - 07:57

Wiedziałem co pisze, a moje stwierdzenie było na wyrost co prawda i z pełną świadomością, by uświadomić co po niektóre osoby wieszające non stop psy na tych* i tamtych* że domysły prowadzone na forum ogólnym tworzą zalążek goryczy, co dalej prowadzi do niesmaku i ogólnego uprzedzenia.

Mam nadzieje że muminek nie obraził się na stałe za ten jednorazowy policzek (zarzucenie kłamstwa) :zgoda: proszę tylko byście nie wieszali na nas* psów kiedy my* się staramy być jednakowi dla wszystkich, mniej jadu w tych wszystkich naszych* i waszych wypowiedziach ;)

OK ?

*- czyt. zarząd, administracja

#507 OFFLINE   Ogniowy

Ogniowy

Emerytura....a czemu nie.

• 137 postów

Napisany 12 marca 2013 - 10:14

A ja zarzucę Ci kłamstwo, wiesz chociaż czemu ?? bo moderator nie ma takie władzy, co najwyżej admin może tego dokonać.

To po pierwsze, po drugie przypominam Ci jak wygląda sprawa reklam na tutaj na forum. Z żadnym zapytaniem się do nas (Zarządu Klubu) nie zgłaszałeś czy możesz coś zareklamować. Jeśli masz wątpliwości zapraszam do regulaminu i PW.

uderzył w stół a nożyce się odezwą....a jeszcze 2 tygodnie temu mozna było spokojnie pospamować, a już teraz zrobił się zlot kolorowych...
ludzie, przestańcie się bawić w kontrolowanie wszystkiego i wszystkich....bo robi się gorzej niż w PRL...to jakieś zapędy, niespełnione marzenia, czy przerost funkcji nad osobowością????
A może ktoś z bliskich w UB, SB służył ??

Hej, skonczylem naprawiac kurczaka :D I jestem z siebie bardzo dumny :) 3:52 w nocy :)

Przyczyna okazala sie mala dziurka w obudowie skrzyni po tym, jak wczesniej szlag trafil mechanizm roznicowy i zrobil duze bum... :) Ogolnie wyjalem F 16, wsadzilem dugie F 16 :) Dobrze jest - cichutko, spokojnie, nie szarpie juz, biegi zaczely lekko wchodzic, olej nowy :) No same plusy :) I przy okazji sie dowiedzialem, ze mam nowe sprzeglo...ktos tuz przez sprzedaza musial je wymienic, bo jakby wczoraj bylo zakladane...ale to w sumie dobrze :)Zeby nei bylo, ze sie nie chwale....zaraz i tak posypia sie komentarze tego no...jak mu tam...yyy....Strazaka :) :) :)

No GRATULACJE, oby teraz na kurczaka Niebo Nie Spadło :)

#508 OFFLINE   ZAHIR666

ZAHIR666

3.0 w Złomedze i Calibrze

• 1 550 postów

Napisany 12 marca 2013 - 10:23

W końcu coś się dzieje na forum.... :D

#509 OFFLINE   maniutek

maniutek

Omega? Po raz szósty?

• 395 postów

Napisany 12 marca 2013 - 10:32

*- czyt. zarząd, administracja

Dobrze 50, ze w miare szybko z tego wybrnales...

uderzył w stół a nożyce się odezwą....a jeszcze 2 tygodnie temu mozna było spokojnie pospamować, a już teraz zrobił się zlot kolorowych...

A w szczegolnosci zielonych :)

ludzie, przestańcie się bawić w kontrolowanie wszystkiego i wszystkich....bo robi się gorzej niż w PRL...to jakieś zapędy, niespełnione marzenia, czy przerost funkcji nad osobowością
A może ktoś z bliskich w UB, SB służył

Podpisuje sie pod slowami Kolegi

W końcu coś się dzieje na forum....

Jak sie tak ma dziac, to mozna prosic o zamkniecie tego tematu?

#510 OFFLINE   British

British

Ignorantia legis non excusat

• 3 622 postów
  • Województwo: śląskie

Napisany 12 marca 2013 - 10:34

a jeszcze 2 tygodnie temu mozna było spokojnie pospamować

ktoś zabrania Wam spamować w temacie spamowym??

ludzie, przestańcie się bawić w kontrolowanie wszystkiego i wszystkich

nikt nikogo nie kontroluje. gdzie widzisz jakieś kontrolowanie??

Kiss French. Wear Italian. Drive German.

Spalanie szkodnika
icon1.png

#511 OFFLINE   Beny

Beny

x30ben

• 4 042 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B

Napisany 12 marca 2013 - 10:40

A w szczegolnosci zielonych

Spamer modowi zabronił spamować
:smiech:

Podpisuje sie pod slowami Kolegi

:tak: mój syn... :p
:F

ak sie tak ma dziac, to mozna prosic o zamkniecie tego tematu?

Nie bardzo można... :hmmm:
Takie samolubne stwierdzenie... To jest temat dla całego woj. mazowieckiego i OKP ;)
Dodany obrazek

ZWYKŁY KLUBOWICZ

#512 OFFLINE   DaVePGN

DaVePGN

Drift King

• 4 228 postów
  • Województwo: wielkopolskie

Napisany 12 marca 2013 - 10:45

mój syn.

A wozek to od Hubiego w koncu sciagnales?:D

#513 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

• 7 326 postów

Napisany 12 marca 2013 - 10:51

gorzej jak z dziećmi, te chociaż się słuchają jak postawi się je w koncie :lol:

#514 OFFLINE   Beny

Beny

x30ben

• 4 042 postów

Napisany 12 marca 2013 - 10:53

A wozek to od Hubiego w koncu sciagnales?

spakowany.. pójdzie razem z innymi gratami.. :D
ino w tym tempie to będzie dla mojego wnuka :p
Dodany obrazek

ZWYKŁY KLUBOWICZ

#515 OFFLINE   mrogal

mrogal

ex PREZES SyBy

• 1 419 postów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 12 marca 2013 - 10:54

ludzie, przestańcie się bawić w kontrolowanie wszystkiego i wszystkich....bo robi się gorzej niż w PRL...to jakieś zapędy, niespełnione marzenia, czy przerost funkcji nad osobowością

:hmmm: coś w tym jest :oonie:

A ja dziś dostałem wypowiedzenie umowy o prace:( Szefuncio firme zamyka:( I co ja teraz będe robił jak tylko przesłuchiwać umiem:masakra:

:smiech:

:hmm: chodź Markowi nie do śmiechu raczej ...

ktoś zabrania Wam spamować w temacie spamowym??

:idea:może trzeba jakieś podforum utworzyć??
uciekam ja do siebie :bieg: bo mnie zaraz zlinczują ;) :niegrzeczny:

#516 OFFLINE   ZAHIR666

ZAHIR666

• 1 550 postów

Napisany 12 marca 2013 - 11:00

Jak sie tak ma dziac, to mozna prosic o zamkniecie tego tematu?

Mariusz bez urazy, ale sami trochę sprowokowaliście taki syf w temacie, a chyba na tyle masz świadomość że walka z modami itd nie ma sensu, bo to jak z policją(sam się przekonałeś), pan władza :masakra:... i nawet jak nie ma racji to on tu jest władza :oonie:
Nie będę nikogo osądzał.
Modzi etc. mają swoje za paznokciami i niepotrzebnie przeciągają spory. Źle się dzieje ostatnimi czasy na tym forum, a zamknięcie działu sprzedam było bardzo złym posunięciem. Wiem po innym znanym forum, że zamknięcie działu market, zabiło całkowicie ten dział. To samo forum tez właśnie przez tworzenie My i Oni zaczęło szybko umierać... I została garstka towarzystwa wzajemnej adoracji...
To jest zbyt duże forum/klub, mnóstwo ludzi żeby to tak było widoczne, ale powiem krótko..."sabo i ludwiku dornie nie idźcie tą drogą" :D

Już widzę lawinę ataków jaka zaraz na mnie będzie... no trudno, nigdy nie płynąłem z prądem ;)

#517 OFFLINE   mrogal

mrogal

ex PREZES SyBy

• 1 419 postów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 12 marca 2013 - 11:06

Już widzę lawinę ataków jaka zaraz na mnie będzie...

:o ale czemu??
przecież wyraziłeś swoje zdanie, bez obrażania i jęczenia:up:
a co do :

To jest zbyt duże forum/klub, mnóstwo ludzi [...]

to masz rację, każdy z nas jest na kilku forach, ale tyle tematów i postów i userów, to rzadkość :D
u nas to o wszystkim jest;)
od auta przez zmywarke, telefon i GPS do gilotyny politycznej włącznie :lol:

#518 OFFLINE   Beny

Beny

x30ben

• 4 042 postów

Napisany 12 marca 2013 - 11:09

Źle się dzieje ostatnimi czasy na tym forum, a zamknięcie działu sprzedam było bardzo złym posunięciem

To dlaczego do :censored: nędzy potraficie tylko narzekać w pobocznych tematach a nikt nie założy tematu na forum głównym z pytaniami do zarządu, z dyskusją bez obrażania.. Nie porozmawia, nie wyjaśni, nie przedstawi swojego zdania...

Jaką Moderator ma władze na tym forum?? To, że przestrzega regulaminu na który się każdy zgodził to jest władza??

Wszyscy narzekają jak w tym kraju jest, jak na tym forum.. To nie wina kraju !! To nie wina forum!! To wina społeczności!!
Nie potraficie rozmawiać, tylko najlepiej zebrać ekipę i jednego z drugim zbłaźnić, zdzierać łacha bez rozmowy, rodzinę od UBecji wyzywać, nie rozumiecie nic bo nie chcecie rozumieć, bo tak jest najłatwiej... :masakra:

:censored:
chyba mnie poniosło :D
Dodany obrazek

ZWYKŁY KLUBOWICZ

#519 OFFLINE   ZAHIR666

ZAHIR666

• 1 550 postów

Napisany 12 marca 2013 - 11:12

u nas to o wszystkim jest;)
od auta przez zmywarke, telefon i GPS do gilotyny politycznej włącznie :lol:

hehe no i o to chodzi, wiesz na forum życie się nie kończy i najczęściej spory przez internet nie miały by miejsca na żywo... od taki urok tego wszystkiego :)

chyba mnie poniosło :D

Panie ode mnie to się odstosunkuj... :kopniak: ja akurat staram się nie wtrącać za bardzo i nie należe do żadnej grupy trzymającej władzę czy banitów :D ani zielonych brązowych żółtych czy tych o kolorach tęczy :D

#520 OFFLINE   maniutek

maniutek

Omega? Po raz szósty?

• 395 postów

Napisany 12 marca 2013 - 11:25

To dlaczego do nędzy potraficie tylko narzekać w pobocznych tematach a nikt nie założy tematu na forum głównym z pytaniami do zarządu, z dyskusją bez obrażania.. Nie porozmawia, nie wyjaśni, nie przedstawi swojego zdania...

Jak kiedys cos probowalem w temacie do tego stworzonym to Kocyk szybko to wysprzatal...wiec nie ma to sensu.

Benuś, a ja Ci powiem tyle - nie było Was zielonych w tym temacie - byl swiety spokoj....Powaznie rzecz biorac - idzcie sobie stad...nie obrazam Was, nie neguje, ale zamilknijcie bardzo prosze. Macie tyle roboty, ze tu naprawde nie musicie zagladac. Poza tym mazowiecki spam to nie pomorski spam.

Jaką Moderator ma władze na tym forum To, że przestrzega regulaminu na który się każdy zgodził to jest władza

Moderator tez jest czlowiekiem. Ale po tym, co wybrani tu wyprawiaja stwierdzam, ze to jawna publiczna kpina. Jedynym sposobem jest zaslanianie sie regulaminem. Jak dzieci. Powiem na koniec jedno zdanie - jak zawsze gdzie kolwiek indziej, na forach internetowych moderator budzil we mnie szacunek ,tak na forum OKP moderator mnie irytuje, drażni i w sumie nic ciekawego nie wnosci do tej spolecznosci/dla tego forum poza ogolnym zniesmaczeniem...Oczywiscie mowie tu o FUNKCJI MODERATORA, A NIE O POSZCZEGOLNYCH OSOBACH. MAM NA MYSLI TYLKO TO, CO ROBICIE PUBLICZNIE NA FORUM PANOWIE ZIELONI. Wiec uwazam, ze warto by bylo sie zastanowic nad tym, co wyprawiacie.

Mam serdeczna prosbe, moja wypowiedz olejcie i nie drazcie nastepnych 10-ciu postow na ten temat, bo robicie syf w tym temace. Po prostu sobie co nie co przemyslcie.