Napisany 11 marca 2013 - 22:30
Gdyby Bóg lubił napęd na przód to ludzie chodziliby na rękach...
Kiedy znajdziemy się na zakręcie... REDUKCJA BUT I ODCIĘCIE!!
Napisany 12 marca 2013 - 00:25
A ja zarzucę Ci kłamstwo, wiesz chociaż czemu ?? bo moderator nie ma takie władzy, co najwyżej admin może tego dokonać.Jakby co to moja sygnatura zostala zmieniona przez moderatora
Napisany 12 marca 2013 - 02:35
Gdyby Bóg lubił napęd na przód to ludzie chodziliby na rękach...
Kiedy znajdziemy się na zakręcie... REDUKCJA BUT I ODCIĘCIE!!
Napisany 12 marca 2013 - 04:02
Napisany 12 marca 2013 - 04:33
A ja zarzucę Ci kłamstwo, wiesz chociaż czemu
Napisany 12 marca 2013 - 07:57
Napisany 12 marca 2013 - 10:14
A ja zarzucę Ci kłamstwo, wiesz chociaż czemu ?? bo moderator nie ma takie władzy, co najwyżej admin może tego dokonać.
To po pierwsze, po drugie przypominam Ci jak wygląda sprawa reklam na tutaj na forum. Z żadnym zapytaniem się do nas (Zarządu Klubu) nie zgłaszałeś czy możesz coś zareklamować. Jeśli masz wątpliwości zapraszam do regulaminu i PW.
Hej, skonczylem naprawiac kurczaka
I jestem z siebie bardzo dumny
3:52 w nocy
Przyczyna okazala sie mala dziurka w obudowie skrzyni po tym, jak wczesniej szlag trafil mechanizm roznicowy i zrobil duze bum...Ogolnie wyjalem F 16, wsadzilem dugie F 16
Dobrze jest - cichutko, spokojnie, nie szarpie juz, biegi zaczely lekko wchodzic, olej nowy
No same plusy
I przy okazji sie dowiedzialem, ze mam nowe sprzeglo...ktos tuz przez sprzedaza musial je wymienic, bo jakby wczoraj bylo zakladane...ale to w sumie dobrze :)Zeby nei bylo, ze sie nie chwale....zaraz i tak posypia sie komentarze tego no...jak mu tam...yyy....Strazaka
![]()
![]()
Napisany 12 marca 2013 - 10:32
Dobrze 50, ze w miare szybko z tego wybrnales...*- czyt. zarząd, administracja
A w szczegolnosci zielonychuderzył w stół a nożyce się odezwą....a jeszcze 2 tygodnie temu mozna było spokojnie pospamować, a już teraz zrobił się zlot kolorowych...
Podpisuje sie pod slowami Kolegiuderzył w stół a nożyce się odezwą....a jeszcze 2 tygodnie temu mozna było spokojnie pospamować, a już teraz zrobił się zlot kolorowych...
ludzie, przestańcie się bawić w kontrolowanie wszystkiego i wszystkich....bo robi się gorzej niż w PRL...to jakieś zapędy, niespełnione marzenia, czy przerost funkcji nad osobowością
A może ktoś z bliskich w UB, SB służył
Jak sie tak ma dziac, to mozna prosic o zamkniecie tego tematu?W końcu coś się dzieje na forum....
Napisany 12 marca 2013 - 10:34
a jeszcze 2 tygodnie temu mozna było spokojnie pospamować
ludzie, przestańcie się bawić w kontrolowanie wszystkiego i wszystkich
Napisany 12 marca 2013 - 10:40
A w szczegolnosci zielonych
Podpisuje sie pod slowami Kolegi
ak sie tak ma dziac, to mozna prosic o zamkniecie tego tematu?
Napisany 12 marca 2013 - 10:51
Napisany 12 marca 2013 - 10:53
A wozek to od Hubiego w koncu sciagnales?
Napisany 12 marca 2013 - 10:54
:hmmm: coś w tym jest :oonie:ludzie, przestańcie się bawić w kontrolowanie wszystkiego i wszystkich....bo robi się gorzej niż w PRL...to jakieś zapędy, niespełnione marzenia, czy przerost funkcji nad osobowością
A ja dziś dostałem wypowiedzenie umowy o prace:( Szefuncio firme zamyka:( I co ja teraz będe robił jak tylko przesłuchiwać umiem
ktoś zabrania Wam spamować w temacie spamowym??
Napisany 12 marca 2013 - 11:00
Mariusz bez urazy, ale sami trochę sprowokowaliście taki syf w temacie, a chyba na tyle masz świadomość że walka z modami itd nie ma sensu, bo to jak z policją(sam się przekonałeś), pan władzaJak sie tak ma dziac, to mozna prosic o zamkniecie tego tematu?
Napisany 12 marca 2013 - 11:06
Już widzę lawinę ataków jaka zaraz na mnie będzie...
to masz rację, każdy z nas jest na kilku forach, ale tyle tematów i postów i userów, to rzadkośćTo jest zbyt duże forum/klub, mnóstwo ludzi [...]
Napisany 12 marca 2013 - 11:09
Źle się dzieje ostatnimi czasy na tym forum, a zamknięcie działu sprzedam było bardzo złym posunięciem
Napisany 12 marca 2013 - 11:12
u nas to o wszystkim jest;)
od auta przez zmywarke, telefon i GPS do gilotyny politycznej włącznie
Panie ode mnie to się odstosunkuj...chyba mnie poniosło
Napisany 12 marca 2013 - 11:25
Jak kiedys cos probowalem w temacie do tego stworzonym to Kocyk szybko to wysprzatal...wiec nie ma to sensu.To dlaczego do nędzy potraficie tylko narzekać w pobocznych tematach a nikt nie założy tematu na forum głównym z pytaniami do zarządu, z dyskusją bez obrażania.. Nie porozmawia, nie wyjaśni, nie przedstawi swojego zdania...
Moderator tez jest czlowiekiem. Ale po tym, co wybrani tu wyprawiaja stwierdzam, ze to jawna publiczna kpina. Jedynym sposobem jest zaslanianie sie regulaminem. Jak dzieci. Powiem na koniec jedno zdanie - jak zawsze gdzie kolwiek indziej, na forach internetowych moderator budzil we mnie szacunek ,tak na forum OKP moderator mnie irytuje, drażni i w sumie nic ciekawego nie wnosci do tej spolecznosci/dla tego forum poza ogolnym zniesmaczeniem...Oczywiscie mowie tu o FUNKCJI MODERATORA, A NIE O POSZCZEGOLNYCH OSOBACH. MAM NA MYSLI TYLKO TO, CO ROBICIE PUBLICZNIE NA FORUM PANOWIE ZIELONI. Wiec uwazam, ze warto by bylo sie zastanowic nad tym, co wyprawiacie.Jaką Moderator ma władze na tym forum To, że przestrzega regulaminu na który się każdy zgodził to jest władza