yhy nawet gadałeś zemnąTak myslisz?Widziałeś mnie raz w zyciu

Napisany 12 marca 2013 - 12:20
yhy nawet gadałeś zemnąTak myslisz?Widziałeś mnie raz w zyciu
Napisany 12 marca 2013 - 12:21
oooooooo to jest ten, co mnie wysylal wtedyA dejw to nie ma swojego regionu już
Napisany 12 marca 2013 - 12:26
siad naTy sobie lepiej sam odpowiedz na to pytanie Przesa demokracja jest na OKP i forum jest dla systkich
Napisany 12 marca 2013 - 12:27
ty sobie lepiej sam odpowiedz na to pytanie
Przesa demokracja jest na OKP i forum jest dla systkich :tak:
Napisany 12 marca 2013 - 12:37
Nie w forcie, tylko bodajrze spotkalismy sie w Tesco na Fieldorfa. Pamietam Cieyhy nawet gadałeś zemną
Napisany 12 marca 2013 - 12:39
Napisany 12 marca 2013 - 12:47
Tak, ale to było ostatnie nasze spotkanie, a jak dobrze pamiętam to i pod mostem jeszcze sie wydawaliśmy;)co Z50 chyba przewody strzeliły.
to miał ostatnią, a maćkowi oddał fałkę granatową, w pękniętym tylnym zderzakiemale maniutek jeszcze wtedy miał swoją.
Napisany 12 marca 2013 - 12:49
a jak dobrze pamiętam to i pod mostem jeszcze sie wydawaliśmy
Napisany 12 marca 2013 - 12:54
To dlaczego do
nędzy potraficie tylko narzekać w pobocznych tematach a nikt nie założy tematu na forum głównym z pytaniami do zarządu, z dyskusją bez obrażania.. Nie porozmawia, nie wyjaśni, nie przedstawi swojego zdania...
Jaką Moderator ma władze na tym forum?? To, że przestrzega regulaminu na który się każdy zgodził to jest władza??
Wszyscy narzekają jak w tym kraju jest, jak na tym forum.. To nie wina krajuTo nie wina forum!! To wina społeczności!!
Nie potraficie rozmawiać, tylko najlepiej zebrać ekipę i jednego z drugim zbłaźnić, zdzierać łacha bez rozmowy, rodzinę od UBecji wyzywać, nie rozumiecie nic bo nie chcecie rozumieć, bo tak jest najłatwiej...
chyba mnie poniosło
Napisany 12 marca 2013 - 14:24
2 dni temu.... i bede konsekwentnyakcje protestacyjna
Napisany 12 marca 2013 - 14:37
Hmmm...nawet ja sie tak daleko nie posunalem...akcje protestacyjna
Tak, ale to było ostatnie nasze spotkanie, a jak dobrze pamiętam to i pod mostem jeszcze sie wydawaliśmy
Wszystko sie zgadza....A powiedz tak z ciekawosci. Maciek sprzedal ta falke do jakiegos mechanika czy jakos tak...wiesz, co na dzien dzisiejszy sie z nia dzieje?to miał ostatnią, a maćkowi oddał fałkę granatową, w pękniętym tylnym zderzakiem
Napisany 12 marca 2013 - 16:39
prawdę mówiąc to wiem, wiem że miał jakieś problemy z nią, ale nie pierwszy raz ma problem z autemwiesz, co na dzien dzisiejszy sie z nia dzieje?
Napisany 12 marca 2013 - 18:04
emenemsy :mmm: nam sie rozwijajo na OKP :laugh:
:kumple:
Napisany 12 marca 2013 - 18:30
Napisany 12 marca 2013 - 19:10
Napisany 12 marca 2013 - 19:13
Nie wiem czy przypadkiem nie poszła na żyletki. Niedawno wystawiał silnik, może właśnie od niej.Hmmm...nawet ja sie tak daleko nie posunalem...
Wszystko sie zgadza....A powiedz tak z ciekawosci. Maciek sprzedal ta falke do jakiegos mechanika czy jakos tak...wiesz, co na dzien dzisiejszy sie z nia dzieje?