miałem tak, na Twoją prośbę zrobicMam serdeczna prosbe, moja wypowiedz olejcie

ale:
z tego to już nie mogłemPoza tym mazowiecki spam to nie pomorski spam.

:laugh: jeszcze nikt nikogo ze spamu regionalnego nie "przeganiał"

Napisany 12 marca 2013 - 11:31
miałem tak, na Twoją prośbę zrobicMam serdeczna prosbe, moja wypowiedz olejcie
z tego to już nie mogłemPoza tym mazowiecki spam to nie pomorski spam.
Napisany 12 marca 2013 - 11:32
idzcie sobie stad...nie obrazam Was, nie neguje, ale zamilknijcie bardzo prosze. Macie tyle roboty, ze tu naprawde nie musicie zagladac. Poza tym mazowiecki spam to nie pomorski spam.
MAM NA MYSLI TYLKO TO, CO ROBICIE PUBLICZNIE NA FORUM PANOWIE ZIELONI.
:hmmm:Wiec uwazam, ze warto by bylo sie zastanowic nad tym, co wyprawiacie.
Po prostu sobie co nie co przemyslcie.
Napisany 12 marca 2013 - 11:35
No właśnie... teraz to Maniutek się obraziłem na CiebiePS. tak na przyszłość bym prosił abyś moje wypowiedzi cytował jako "Benuś" a nie "Zahir666"
Napisany 12 marca 2013 - 11:41
A to przepraszam. Wstydze sie...miałem tak, na Twoją prośbę zrobic
ale:
Quote Napisał maniutek Zobacz post
Poza tym mazowiecki spam to nie pomorski spam.
z tego to już nie mogłem
jeszcze nikt nikogo ze spamu regionalnego nie "przeganiał"
dobrze, że to spam
Przepraszam, zle kliknalem.....PS. tak na przyszłość bym prosił abyś moje wypowiedzi cytował jako "Benuś" a nie "Zahir666"
To byla prosba, a nie zakaz.Nie zapędzaj się za daleko, bo nikomu nie zabronisz tu pisać...
Nie za malo? Benus, nie chce przepychanek, zle to odebrales. Juz z jednym modem jestem sklocony (nie tylko ja) bo naprawde przeginal...i to nie tylko moje odczucie. Nigdy nei mialem nic do Twojego moderowania i niech tak zostanie:zgoda:bez konkretów nie odpuszczę... jak Cię irytuje, że w tym temacie to pisz na PW... choćby 3 przykłady
W sumie fajnie by bylo, gdyby kazdy sam co nie co przemyslal....tu nie trzeba publiki...To również bym proponował... nawet x2
Oj, nie mow tak, bo mnie wyganiali juzjeszcze nikt nikogo ze spamu regionalnego nie "przeganiał"
Napisany 12 marca 2013 - 11:45
No właśnie... teraz to Maniutek się obraziłem na Ciebie Ja nie używam takich brzydkich słów
Słownik sie kłania, pisze sie niereformowalny. Poza tym nie życzę sobie takich określeń publicznie. Ja Ciebie tak nie oceniam.Maniutek jest nie reformowalny
Napisany 12 marca 2013 - 11:47
Nie o taki Mazowiecki Spam walczyłem...
Napisany 12 marca 2013 - 11:49
za 40 stron nie będziesz pamiętałNie o taki Mazowiecki Spam walczyłem...
taki duży, żółty a się wstydzi:oWstydze sie...
Napisany 12 marca 2013 - 11:50
przepraszam, na przyszłość się poprawię :pad:Słownik sie kłąnia, pisze sie niereformowalny
to napiszę inaczej jesteś uparty. a znaczenie niereformowalności jest zapewne Ci znanePoza tym nie życzę sobie takich określeń publicznie. Ja Ciebie tak nie oceniam.
Napisany 12 marca 2013 - 11:51
Właśnieza 40 stron nie będziesz pamiętał
Tak wyszło...taki duży, żółty a się wstydzi
Już lepiejto napiszę inaczej jesteś uparty.
E tam, nie porównuj spotów do tego, co jest na forum...to inna bajkaNa spotach nie raz dałeś o tym znać
Napisany 12 marca 2013 - 11:57
Napisany 12 marca 2013 - 12:01
Tak myslisz?Widziałeś mnie raz w zyciuto dlaczego jesteś bardziej "uparty" na forum jak in LIVE
Napisany 12 marca 2013 - 12:08
Napisany 12 marca 2013 - 12:12
Napisany 12 marca 2013 - 12:15
Napisany 12 marca 2013 - 12:16
czy ewentualne wnioski o zmianę regulaminu są rozpatrywane jeśli wniesie je forumowicz?
Napisany 12 marca 2013 - 12:19
możesz tu:czy ewentualne wnioski o zmianę regulaminu są rozpatrywane jeśli wniesie je forumowicz?