Nexus62, przekonales mnie, jak bede w warsztacie montowal zestaw do dlugich i bedzie lipa z "mruganiem" , to zobacze, czy ewentualnie mozna przerobic elektryke tak, zeby za mrugnie odopowiadaly lampy przeciwmgielne (i tak uzywam ich raz na ruski rok).
Co do tego jak nazwac takie rozwiazanie: bi-xenon, czy inaczej, to mam to w d****.
Nie zamierzam montowac sobie lamp wyladowczych do swiatel drogowych, zeby szpanowac po miescie, czy chwalic sie na forum, tylko, zeby miec dobre swiatla na trasie zwlaszcza, ze w nocy przy duzej predkosci przydadza sie na pewno.
bi-xenony i xenony do lampy H4 to przegiecie paly!! Takim od razu powinni zabierac dowody!!
Kup sobie lepiej lepsze zarowki i nie cuduj
Radzilbym Ci umowic sie na wizyte u okulisty, czy ja napisałem, że mam lampę H4? Z tego co mi wiadomo, to mam oryginalna D2S/H7, ale nigdy nie wiadomo moze ktos mi podmenil jak auto stalo pod uczelnia. :neutral: Moim zdaniem powini zabierac dowody niewidomym

Aha.. nie chodziło mi o żarówki Philipsa Premium za 9zl, tylko żarówki typu premium (czyli na wypasie) takie jak night guide, ktore chodza po 85zl na allegro, a w sklepie ponad 120zl