TWOJE ZDANIE, MOJE INNE...mam prawo?ja nie byłam tam raz, ani nie dwa, ani nie trzy.....wiem co pisze...a ze chcesz kupic u turka, czy u jugola..jakbyś czytał to co pisze, moze bys cos zrozumiał......twoja sprawa..koniec kropka..
Dobrze, żyj w tym głupim przeświadczeniu a ja dla potomnych napisze tylko, że wiele osób zajmujących się zawodowo handlem samochodami od dawna zauważyło pogorszenie się jakości sprzedawanych samochodów. I nie mówię tu o zakupie od w/w 'Jugoli lub Turasów' a o osobach prywatnych, rodzimych Niemcach. Jak już wcześniej wspomniałem w AUTORYZOWANYM SERWISIE trafiają się samochody po ćwiartkach albo innych cudach. I wystawiane są dokumenty, że samochód jest w pełni sprawny i nie nosi śladów wypadku. Ot co chciałem napisać i uczulić przyszłych kupców samochodu z zachodu. Nie liczymy na niską cenę samochodu, który jest coś warty. Bo zadbane egzemplarze w Niemczech są w wyższych cenach niż w Polsce i chodzi tu o sam koszt zakupu auta, bez opłat typowych dla samochodów sprowadzonych