UWAGA MINA!!!
Napisany 18 października 2014 - 14:02
2 linki po to żeby znaleźć różnice:)Które? Bo podałeś dwa linki
Napisany 18 października 2014 - 19:19
Za 5tyś MV6 z lpg w manualu 1999rok to 2-3tys mniej niż jej wartość rynkowa w dobrym stanie za takie auto.
Wiem, że chodziło Ci o przebieg , ale która z Naszych Omeg nie ma cofniętego licznika....
Napisany 18 października 2014 - 19:45
2 linki po to żeby znaleźć różnice:)
O kurde, na pierwszych fotkach jak zupełnie inny kolor

Napisany 19 października 2014 - 09:38
mojaale która z Naszych Omeg nie ma cofniętego licznika....

Napisany 19 października 2014 - 10:00
moja
ale wierzysz w to, czy poprostu chcesz w to uwierzyć ?

Napisany 19 października 2014 - 10:18
ale wierzysz w to, czy poprostu chcesz w to uwierzyć ?
Dobra skończmy te dyskusje. To nie jest temat o przebiegu!
Odpowiem już tylko, że Dreed ma prawie 380tyś przebiegu i uwierzcie mi, że chcielibyście, żeby Wasze omegi w środku wyglądały tak jak jego Omega... mógłby ją 150-200tyś skręcić i byście się jarali że świetnie wygląda. Jako ciekawostkę jeszcze dodam, że ta omega raczej latała po autostradach bo springi, amory, tuleje, sworznie w wahaczach - wszystko jest ori. Dopiero teraz zmieniamy co niektóre elementy

Ja tak samo wiem, że mam ori przebieg.... miałem moje auto rozebrane chyba w każdym zakamarku i widziałem zużycie poszczególnych elementów, widziałem zużycie (a raczej jego brak) silnika, widziałem moją zawiechę jak ją zmieniałem.. także nie każdy ma kręconą Omegę
Napisany 19 października 2014 - 10:33
Nie rozumiem sensu umieszczania tego ogłoszenia jako mina :confused:
Za 5tyś MV6 z lpg w manualu 1999rok to 2-3tys mniej niż jej wartość rynkowa w dobrym stanie za takie auto.
Wiem, że chodziło Ci o przebieg , ale która z Naszych Omeg nie ma cofniętego licznika....
5 tysi kosztowało to auto z przebiegiem 350 tys., po cofnięciu przebiegu wartość auta wzrosła do 6,8 tysia:) ot cała mina:)
Napisany 19 października 2014 - 12:12
5 tysi kosztowało to auto z przebiegiem 350 tys., po cofnięciu przebiegu wartość auta wzrosła do 6,8 tysia:) ot cała mina:)
Jak już napisali to nie jest powód żeby od razu pakować tutaj linka do ogłoszenia... Poczytaj temat a dowiesz się kiedy można tutaj linka zapodać..
Napisany 20 października 2014 - 07:42
Jak już napisali to nie jest powód żeby od razu pakować tutaj linka do ogłoszenia... Poczytaj temat a dowiesz się kiedy można tutaj linka zapodać..
A dla mnie to jest mina jak ta lala - sprzedający wyraźnie oszukuje...
Ktoś kupi auto z przebiegiem 250kkm, a potem u mechanika podepnie pod kompa i okaże się, że za jakieś 100kkm i rok temu był wymieniany rozrząd:hihi:
Wiadomo, ze jak człowiek nieświadomy to lepiej się jeździ, ale jak taki wałek wychodzi na jaw, to trzeba to piętnować...To tak jakby ktoś z Was kupił idealne, bezwypadkowe auto, a później okazało by się, że to była zupełnie inna marka, to zapewne byście byli wkurzeni, ale wtedy ktoś by Wam mógł powiedzieć - no za taką cenę, to czego oczekiwaliście...

Napisany 06 listopada 2014 - 10:24
Omijajcie to auto szerokim łukiem.
http://allegro.pl/3-...4770753902.html
Gość klasyczny oszust jak to w polsce. Pojechałem wczoraj obejrzeć ten samochód. Rdza na tylnych nadkolach i drzwiach. Układ wydechowy przerdzewiały. Ten "bezwypadek" ma prostowaną prawą podłużnicę i wspawany przedni pas. Nieudolne malowanie tych elementów i ich spawanie pokazuje co się działo. Silnik pracuje dobrze, nie ma wycieków, ale świszczy jakaś rolka. Grill na masce oczywiście nie executive tylko zwykły z chromem bo turas pewnie nie miał innego. Auto sprawia wrażenie jak by pływało w jakiejś wodzie (to jest tylko moje przeczucie). Podczas jazdy z tyłu walą albo opony albo łożysko. Generalnie podejrzewam że hamulce wyglądają jak wydech.
Jeżeli ktoś ma z 5 tyś żeby zainwestować na start to może je kupić.
Napisany 06 listopada 2014 - 10:46
Napisany 06 listopada 2014 - 10:52
Na zdjęciach check engine. Przynajmniej żarówki nie wywalił. Butla chyba w kole :hmm:
Tak w kole = brak homologacji

Na zdjęciach check engine. Przynajmniej żarówki nie wywalił. Butla chyba w kole :hmm:
Ręczny zaciągnięty, check się nie pali. Jechałem tym autem.
Napisany 06 listopada 2014 - 12:53
Napisany 06 listopada 2014 - 13:55
Witam,
Gość klasyczny oszust jak to w polsce. Pojechałem wczoraj obejrzeć ten samochód. Rdza na tylnych nadkolach i drzwiach. Układ wydechowy przerdzewiały. Ten "bezwypadek" ma prostowaną prawą podłużnicę i wspawany przedni pas. Nieudolne malowanie tych elementów i ich spawanie pokazuje co się działo. Silnik pracuje dobrze, nie ma wycieków, ale świszczy jakaś rolka. Grill na masce oczywiście nie executive tylko zwykły z chromem bo turas pewnie nie miał innego. Auto sprawia wrażenie jak by pływało w jakiejś wodzie (to jest tylko moje przeczucie). Podczas jazdy z tyłu walą albo opony albo łożysko. Generalnie podejrzewam że hamulce wyglądają jak wydech.
Nawet jakbys kupił samochód to i tak tylko laweta ponieważ ma niemieckie tablice zjazdowe ważne do 31.10.2014 i wg policji nie ma prawa sie poruszać po polskich drogach
Napisany 06 listopada 2014 - 14:29
Witam,
Po prostu brak słów powoli już mi się odechciewa przesiadać z B na BFL bo widze,że lepiej kupować przed lifty za 6 tyś i wiesz co masz niż Flke za 9 - 11 i do wlozenia na dzień dobry polowa tego :pokoj::pokoj:
Napisany 06 listopada 2014 - 14:30
Po prostu brak słów powoli już mi się odechciewa przesiadać z B na BFL bo widze,że lepiej kupować przed lifty za 6 tyś i wiesz co masz niż Flke za 9 - 11 i do wlozenia na dzień dobry polowa tego :pokoj::pokoj:
ee nie ma tak zle, mozna znależć dobrą fl.
Napisany 06 listopada 2014 - 14:39
Tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość i regularnie szukać :tak: :ok:ee nie ma tak zle, mozna znależć dobrą fl.
Napisany 06 listopada 2014 - 14:55
Nawet jakbys kupił samochód to i tak tylko laweta ponieważ ma niemieckie tablice zjazdowe ważne do 31.10.2014 i wg policji nie ma prawa sie poruszać po polskich drogach
Myślisz chłopie że ja tego nie wiem. Pierwszy raz po auto jechałem?.
Po tą omegę jechałem z klientem, mimo tego ,że tłumaczyłem mu że trzeba jechać za granicę, bo w kraju same śmietniki. No nic , przekonał się.
Napisany 06 listopada 2014 - 15:03
Myślisz chłopie że ja tego nie wiem. Pierwszy raz po auto jechałem?.
Po tą omegę jechałem z klientem, mimo tego ,że tłumaczyłem mu że trzeba jechać za granicę, bo w kraju same śmietniki. No nic , przekonał się.
mimo ze Omega przywieziona z Niemiec, to w takim kiepskim stanie?a to fakt lepiej jechac samemu, nie kupi sie taniej, ale pewniej..