Ludzie stają coraz bardziej bezczelni i chyba 80% aut należało do szefów, managerów lub właścicieli serwisów. Numer zaczyna być nudny, a jak widzę że auto serwisowane, kupione w salonie polskim, garażowane i od szefa to mi się włos jeży....
3.2V6 2001r 149tkm Swarzędz
Krajowka 1 własciciel prezes opla , 2 jego kolega serwisowana do ostatnich kilometrow po rozmowie tel gitara auto igla ...
...

UWAGA MINA!!!
Napisany 01 listopada 2009 - 13:24
Napisany 01 listopada 2009 - 20:14
Niestety szkoda , że jednak ten egzemplarz musi mieć miejsce w dziale "Uwaga Mina ":(Ten egzemplarz moze dzis świętowac:D(święto zmarłych)
http://www.otomoto.p...how&id=C8695987
3.2V6 2001r 149tkm Swarzędz
Krajowka 1 własciciel prezes opla , 2 jego kolega serwisowana do ostatnich kilometrow po rozmowie tel gitara auto igla pojechalismy z Davo76 po auto zajezdzamy i
- z motoru leje ciurkiem z mostu tak samo
-dwie strony malowane (i to tak..)i szpachlowane
-xenon nie swieci
-parktronik nie dziala
-poduszka swieci
-tapicerki na drzwiach odpadaja
-w srodku syf taki a gos mowi ze ja juz 2 dni myli bo byla az czarna
Ogolnie auto zarzniete co z tego ze serwisowane (za taki serwis to ja dziekuje) i jeszcze ta cena!!
i jescze sie dowiedzialem ze silnik juz 3 lata temu byl remontowany i juz tak siura to fajny ten remont musial byc.. no i w silniku oleju ponizej min przy takim wycieku to nie dziwne zreszta , jak cos sobie jeszcze przypome to napisze
Napisany 01 listopada 2009 - 21:38
Napisany 01 listopada 2009 - 23:45
Czlowiek jedzie 700 km i taki skis zastaje na miejscu, no zycze im powodzenia z takim cukiereczkiem:D
Napisany 07 listopada 2009 - 14:56
czy ogladał może ktoś z szanownych forumowiczów tą omegę ??
http://www.otomoto.p...ow&id=C10503491. Angol ze sterem już po naszej stronie może ktoś już to oglądał zna się trochę na przeróbkach i podpowie czy warto ryzykować
Napisany 07 listopada 2009 - 16:03
Napisany 07 listopada 2009 - 21:46
Witam
http://www.otomoto.p...ow&id=C10503491. Angol ze sterem już po naszej stronie może ktoś już to oglądał zna się trochę na przeróbkach i podpowie czy warto ryzykować
Instalacja LPG zakładana w UK więc warto sprawdzić jak montowana.
Poza tym jak była przekładana wie jedynie ten kto przekładał.
Napisany 08 listopada 2009 - 21:21
http://www.otomoto.p...ow&id=C10369805
Jechałem prawie 250 km żeby ja obejrzeć i nawet kupic. Co sie okazuje? Nie ma ksenonów, lecz zwykłe soczewki. Zgnita w cholere. Maska cała do lakierowania, jakieś kropki i wielka sznyta. Drogne wgnioty to praktycznie cała karoseria takie posiada. Bąble, ruda itp. W silniku na bank do wymiany uszczelka pod kolektorem. W środku strasznie zaniedbana. Skóra brzydka. Palone. Szyba z tyłu nie działa. Kierownica obdarta w *****. Co najmniej jeszcze 100 tyś mozna dodac do przebiegu. Wiecej nie mialem ochoty ogladac. Jeszcze mnie gośc miał bardziej wk***ić to by mało co na miejscu w jape zarobił. Z daleka od tego ogłoszenia. 100 zl do tyłu a przez telefon zupełnie inna gadka. Pozdrawiam i ostrzegam.
Napisany 08 listopada 2009 - 21:34
Witam
nie pisze że była przekładana a można kupić w angli samochody zarejestrowane z kierą po lewej w ogłoszeniach LHD - left hand drive , może to taka jest
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 08 listopada 2009 - 21:43
Najczęściej wtedy jest zarejestrowana jako Opel, ale najlepsze jest to, że facet w UK nie zgłosił jej exportu i za auto dalej należny jest podateknie pisze że była przekładana a można kupić w angli samochody zarejestrowane z kierą po lewej w ogłoszeniach LHD - left hand drive , może to taka jest

Napisany 08 listopada 2009 - 21:54
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 08 listopada 2009 - 21:57
być może Ty siedzisz na miejscu to jesteś zorientowany w temacie ja to napisałem na podstawie jednego przypadku mi znanego , znajomy przywiózł Vauxhalla Astra z kierą po lewej w oryginale
Można i zamówić Vauxhalla, ale taniej się opłacało kupić Opla więc to i może być Vauxhall z kierownicą po lewej. Problem jest tylko taki, że jak popatrzysz na ceny tych aut to wychodzi tyle co w Polsce, bo są najczęściej sporo droższe. No ale wszystko możliwe, nie przeczę.
Napisany 09 listopada 2009 - 17:33
jeśli to faktycznie 2000 to chyba powinny być xenony ?? a są soczewki
kontrolka od poduchy świeci cały czas
w kufrze mokro - podobno jak myli auto to był niedomknięty - chyba jednak uszczelka nie trzyma
wypalona lub wytarta dziura w siedzeniu pasażera
szyba przednia wymieniana - jeszcze nawet uszczelka nie była wklejona - takie rzeczy się przytrafiają ale moim skromnym zdaniem to skutek kaszaniastej przekładki
Ogólnie sprzedawca mało zorientowany w sprawie samochodu najpierw to nic nie wie o przekładce już taki przyjechał z Anglii po jakimś czasie okazało się że auto kupione już w Polsce na angielskich blachach i że chyba tutaj była przekładka robiona.
REASUMUJĄC AUTO DLA ODWAŻNYCH

Napisany 09 listopada 2009 - 18:13
jeśli to faktycznie 2000 to chyba powinny być xenony ?? a są soczewki
Niekoniecznie, zalezy od wyposazenia.
Napisany 09 listopada 2009 - 18:27
Wg numerów VIN to wersja CDNiekoniecznie, zalezy od wyposazenia.
Napisany 09 listopada 2009 - 18:31
Każdą wersję było można dowolnie konfigurować, więc oznaczenie CD na nic się tu nie zda.Wg numerów VIN to wersja CD
Napisany 09 listopada 2009 - 19:37
Napisany 09 listopada 2009 - 21:48
A co wlewu gazu jest zrobiony tak jak w większości krajów UE się montuje. Stąd wnioskuję, że był instalowany w UK.
Jeżeli chodzi o przekładkę to tylko ten co przekładał wie co siedzi w środku.