no to teraz napisze tak kupiłem od kolegi z forum wtryskiwacz, który on zakupił w celu regeneracji swoich znaczy ten kupiony wpakował a swój wysyłał do regeneracji, fakt długi proces, ale jak ktoś nie ma kasy to i tak dobrze, wtrysk dziś otrzymałem okazuje się ze pochodzi on z bmw 3,0 wiec zadałem mu pytanie czy coś się działo z samochodem i czy zauważył jakąś różnicę, napisał mi że nic się nie działo i nic nie zauważył
Napisałem do kolegi ROMAN na pw ,on chyba zostawił wtryski i to 6 tak więc zobaczymy co odpisze.Jakie objawy mogły by towarzyszyć nieprawidłowym,wtryskom,zwiększone zużycie paliwa??Dymienie??Niby z turniną od omy ma 163 km.
tez mialem okazje kupic ten silnik co ty masz. ale odpuściłem
jesli to ten bez wałka rozrzadu
no to chyba o tym samym mówimy....ale ja go nie kupiłem...dlatego warto go solidnie poskładać,ja nie miałem pewnego zródła żeby kupić i bez wahania go wsadzić...
Żeby dorwać jakieś dane serwisowe tych wtrysków i porównać różnice między nimi...
zauwaz tylko ze silniki common rail pracują do ''końca'' dobrze. najgorsze jest to w nich ze nie jestes w stanie nic usylszec/zauwazyc - dopiero jak juz pier... to amba fatima
Ale tutaj muszę przyznać Ci rację

Mój do końca latał jak wściekły..w życiu nie myślałem że coś jest nie tak,trochę przydymiał...ale byłem ciężko zdziwiony jak padł....