musze..... lekarz nie powie żle o lekarzu, ksiądz o księdzu, i policjant o policjancie, dziwne ze politycy jedni na drugich skacza i pluja choc w kuluarach chleja razem....
kolego redies co tu respektowac - że wyszedłeś zagrzac auto ??????????? idz łap zlodzieji , bandytów i pijaków za kierownica a nie czepiaj człowieka który skrobie auto z lodu ( jak u nas miesiąc temu zalodzialo wszystko co stalo i auto trze bylo grzac przez godzine zeby 3 cm lód obkuć)
Ciekawe co ty robisz - oczywiście nie grzejesz bo nie zewalaja przepisy, jezdzisz zawsze wyłacznie z dozwolona predkością ..... przestan sie ośmieszac człowieku......
( moderator może mnie ukarac )
skąd wiesz , że właśnie tego nie robię , że nie łapię złodziei ? ale działania Policji nie polegają jedynie na łapaniu złodziei między innymi również do zadań Policji należy eliminować wykroczenia społecznie uciążliwe oraz wykroczenia w ruchu drogowym , no niestety ja tego nie ustalałem ale między innymi również do mnie należy egzekwowanie tego wśród kierowców . Nie wiem dlaczego w większości z Was nie mówię o wszystkich żeby nie było odzywa się złość i zniesmaczenie w momencie kiedy trzeba odpowiedzieć za swoje błędy , przecież na tym polega egzystencja w społeczeństwie , która polega miedzy innymi na przestrzeganiu przepisów , zawiniłeś musisz za to odpowiedzieć jeżeli się nie zgadzasz z decyzją w tym przypadku policjanta zadecyduje Sąd są zawsze dwa wyjścia. Po co psioczyć jak można zapobiegać.
Co tu dużo gadać panowie ja osobiście nie odważył bym się napisać na forum , że jakiś lekarz czy ksiądz to dureń a na naszym forum stwierdzenia że policjant to dureń występują na porządku dziennym , niech w takim razie każdy kto w ten sposób wypowiada się przemyśli temat i wbije się w skórę tego durnia. Nie chciałbym być postrzegany na forum jako ten , który zeżarł wszystkie rozumy ale panowie żyjemy w cywilizowanym świecie myślę , że każdy z nas ma trochę zdrowego rozsądku a więc przestańcie wreszcie pisać co Wam na język przyjdzie ja nie czuję się gorszy od Was a na pewno nie jest mi przyjemnie wiecznie czytać jacy policjanci to nie są ****** czy durnie , słownik języka polskiego nie kończy się jedynie na tego typu określeniach. To jest jedynie moja skromna prośba nic więcej.
musze..... lekarz nie powie żle o lekarzu, ksiądz o księdzu, i policjant o policjancie, dziwne ze politycy jedni na drugich skacza i pluja choc w kuluarach chleja razem....
kolego redies co tu respektowac - że wyszedłeś zagrzac auto ??????????? idz łap zlodzieji , bandytów i pijaków za kierownica a nie czepiaj człowieka który skrobie auto z lodu ( jak u nas miesiąc temu zalodzialo wszystko co stalo i auto trze bylo grzac przez godzine zeby 3 cm lód obkuć)
Ciekawe co ty robisz - oczywiście nie grzejesz bo nie zewalaja przepisy, jezdzisz zawsze wyłacznie z dozwolona predkością ..... przestan sie ośmieszac człowieku......
( moderator może mnie ukarac )
myślę , że nie ma co komentować , generalnie wyraziłem swoją opinię na wcześniejszą wypowiedż odnośnie nazewnictwa jakiego użyłeś i pisząc to wcale sie nie ośmieszam to Twoja wypowiedź jest ośmieszająca bo nie potrafisz zachować się na poziomie pisząc na forum. Ja zawsze staram się zabierać głos w tematach związanych z Policją i nadal będę to robił.