I prośba - nie drapać mi się na oficjalu - poprztykajcie się po PM - to będzie się to miło czytać - w razie jakby co to ja tu czuwam
Ale my się nie przytakmy, przynajmniej ja tak uwazam

Napisany 22 listopada 2010 - 19:47
I prośba - nie drapać mi się na oficjalu - poprztykajcie się po PM - to będzie się to miło czytać - w razie jakby co to ja tu czuwam
Napisany 22 listopada 2010 - 19:58
Napisany 22 listopada 2010 - 20:32
Napisany 23 listopada 2010 - 16:28
ja sie tylko pytam gdzie te tory, gdzie te place wyznaczone, gdzie mozna takie cos robic, bezpiecznie i bez konsekwencji finansowych na poczet mandatu.
Napisany 23 listopada 2010 - 18:41
Do czego zmierzam, fakt, nie popieram idiotycznych i bezmyslnych sytuacji powodowania zagrożenia, w miejscach oblęzonych przez istoty ludzkie bądź inne elementy dobrobytu które można by w jakis sposób naruszyć, uszkodzić
Napisany 23 listopada 2010 - 18:52
Napisany 23 listopada 2010 - 21:45
ja przeczytałem prawie cały temat...
i pozowle sobie zadac pytanie do Michała....
czyż byś zamierzał zostać mnichem...
:jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump:
Napisany 24 listopada 2010 - 11:42
ciekawi mnie tylko jedno czy kolega Szopen w podobny sposób wyraża swoje niezadowolenie podczas kontroli drogowej:) jeżeli tak to szacunekZ tymi chamskimi cwaniakami trzeba krótko
Napisany 24 listopada 2010 - 13:10
Tak, odbywa sie tam ruch i kolowy i pieszy w godzinach funkcjonowania marketow i zgadzam sie z tobą, lecz mnie chodzi o puste place, gdzie nie ma ludzi ani nie odbywa sie w danej chwili ruch kolowy.DaVe a powiedz mi i innym kolegom czy parking na marketach nie jest miejscem gdzie odbywa się ruch kołowy i pieszy ? i w miejscach takich nie należy zwracać szczególnej uwagi na pojazdy i pieszych w tym dzieci , które idą z rodzicami do sklepu na zakupy ? wydaje mi się , że powinno się jeszcze większą uwagę zwracać właśnie w tych miejscach i zapewniam Cię , że kręcenie bąków na takich placach to porażka i brak wyobraźni.
Napisany 24 listopada 2010 - 14:51
Jak dla mnie chętni to pokręcenia bąkolotów powinni wybierać do tego bardziej przystosowane do tego miejsca
Napisany 24 listopada 2010 - 14:51
chodzi o puste place, gdzie nie ma ludzi ani nie odbywa sie w danej chwili ruch kolowy.
Napisany 24 listopada 2010 - 14:53
Jeśli ktoś kręci bączki np. po 22-giej na parkingu koło marketu to raczej nikt na zakupy się już nie wybiera,a już napewno nie z dziećmi.
Napisany 24 listopada 2010 - 15:18
Tesco jest czynne 24h
Napisany 24 listopada 2010 - 17:31
Jeśli ktoś kręci bączki np. po 22-giej na parkingu koło marketu to raczej nikt na zakupy się już nie wybiera,a już napewno nie z dziećmi.
Chodzi o to, ze:no to jest inny temat ale generalnie ja osobiście nie kręcił bym się na placu marketowym raczej wybrał bym sobie bardziej ustronne miejsce
Napisany 24 listopada 2010 - 22:17
Napisany 24 listopada 2010 - 22:24
ustronne to jest WCjest wiele innych miejsc ustronnych do tego
Napisany 24 listopada 2010 - 22:36
Jestem na nie pod Marketami,jest wiele innych miejsc ustronnych do tego
!!
Napisany 25 listopada 2010 - 17:01
odpadłem od pionu...Napisał samba-77
Tesco jest czynne 24h