A że daleko jeszcze do zlotu, zmienić może się jeszcze wiele... może sensownym było by po prostu przemyślenie puki co wszystkiego... i dopiero po nowym roku zamieszczenie ewentualnej listy jako temat.
Po raz kolejny powiem - ale to moje zdanie

Napisany 13 października 2009 - 13:16
Napisany 13 października 2009 - 13:49
tak też pisałem wcześniejpowinien powstać nowy temat, gdzie tylko i wyłącznie będzie dla listy.
A że daleko jeszcze do zlotu, zmienić może się jeszcze wiele... może sensownym było by po prostu przemyślenie puki co wszystkiego... i dopiero po nowym roku zamieszczenie ewentualnej listy jako temat.
o to, ze chcialbym 'wywalczyc' małe zmiany w konkurencjach i doprowadzić do poszerzenia ich zakresu.
Napisany 13 października 2009 - 13:58
prawie za free było, zobaczymy jak w przyszłym roku bedzie.czy aby w Czaplinku nie mamy lotniska bez ograniczeń czasowych i za free?
bo o ile mnie pamięć nie myli to tak było poprzednio
Napisany 13 października 2009 - 14:18
jak by znów udało się zorganizować bez ograniczenia czasu to wypad na lotnisko można by zorganizować w dwóch etapachprawie za free było, zobaczymy jak w przyszłym roku bedzie.
Co do czasu to lepiej sie nie wypowiadajcie, bo przypomne tym co byli ,a tym co nie byli dla informacji:jak trzeba było prosic ludzi do startu w konkurencjach:mad:
jak płacimy za lotnisko to ludzie doceniaja to
jak jest darmo, prawie za darmo to maja to głeboko w nosie.
Napisany 14 października 2009 - 08:37
Napisany 14 października 2009 - 19:10
Zlotów bylo już 7 i teoretycznie ze zlotu na zlot powinno być lepiej
Napisany 14 października 2009 - 19:17
Chciałbym tylko sprostować że było VIII Zlotów
Napisany 14 października 2009 - 20:34
I żeby klubowicz nie znał historii klubu?!
Napisany 14 października 2009 - 20:45
Bo wystarczy wejsc w dzial ZLOTY - OMEGA KLUB POLSKA i poczytac troche.Bo nikt tej historii nie prowadzi, i uważam to za ogromny błąd. Teraz się wszystko pamięta a za 10 lat, jak nasze wozy w większości będą już fruwać w atmosferze w wyniku
korozji, nie będzie historii OKP i będzie i zgrzytanie zębów.
Ale to tak na marginesie. Sorki za OT.
Napisany 14 października 2009 - 20:49
Napisany 15 października 2009 - 07:54
Bo wystarczy wejsc w dzial ZLOTY - OMEGA KLUB POLSKA i poczytac troche.
Nie dosc ze moderator to nie umie :-P
BPNMSP
Napisany 15 października 2009 - 08:01
zerknij do postu http://forum.omegakl...82&postcount=41Wracajmy do pytań. Ja mam jedno:
Nie jest sprecyzowane ile osób wchodzi do danego typu domku (znamionowo). Ponieważ jest szansa że nie zmieścimy się w konkretnej ekipie, czy będą załatwiane pokoje (bo są dwójki ponoć)?
Napisany 15 października 2009 - 13:32
Napisany 15 października 2009 - 13:48
no i tu jest bardzo czuły pkt ,jeżeli chodzi o kasea myślę że jak doliczy się po te 10-20 zł od osoby na muzyka to nikomu włos z głowy nie spadnie.
z tym tez nie było problemu bo sprzet załatwiali klubowicze i oni tez grali.Imprezka jeżeli ktoś jest z okolic zlotu niech zorganizuje jakiegoś muzyka ze sprzętem co będzie te kilka wieczornych godzin grał i organizował jakieś konkurencję . Będzie naprawdę dużo fajniejsza zabawa. ( nie wymaga dodatkowego zaangażowania ludzi a rozwiązuje problem przynoszenia o godzinie 22 głośników z domku)
właśnie poprzednio nie było takich problemów.Ja byłem pierwszy raz i mam tylko dwie uwagi jedna odnośnie lotniska a druga odnośnie imprezy przy ognisku.
Lotnisko fajnie by było określić ilość przejazdów w danej konkurencji żeby szanse były takie same a na pewno poprawi to czas trwania konkurencji o którym tu piszecie .( nie wymaga dodatkowego zaangażowania ludzi a rozwiązuje jeden problem).
Napisany 15 października 2009 - 14:04
Napisany 15 października 2009 - 14:08
Napisany 15 października 2009 - 14:55
a byle jakiego DJ-a mamy za darmo i efekt pewnie taki samże byle jaki dj.
Napisany 15 października 2009 - 17:33
a tak na poważnie to jeszcze nie zuważyłem opini o moim pomyśle