Drzew nie wolno wycinać, bo będzie wiało i nie będzie gdzie sikać
Stanowczo NIE. Nie podobają się drzewa przy drodze, wyprowadzka na Saharę problem rozwiąże
popieram bziku, popieram
Napisany 31 października 2009 - 19:07
Stanowczo NIE. Nie podobają się drzewa przy drodze, wyprowadzka na Saharę problem rozwiąże
Napisany 31 października 2009 - 19:12
Napisany 31 października 2009 - 19:16
Ja jestem za wyięciem ponieważ zbyt wiele wypadków się przez nie dzieje. wiele osób mogło by przeżyć wypadek gdyby zamiast udeżyć w drzewo wjechał w pole albo małe krzaki.
Napisany 31 października 2009 - 19:18
Ale gdyby tych drzew nie było, nie było by takiej sytuacji, a auto pewnie wyszło by z tego bez większych uszkodzeń.I takie argumenty właśnie mnie rozwalają "przez drzewo miałem wypadek", kurde panowie co wy piszecie ? Ja miałem dwa spotkania z drzewami (auta na złom) i raz ze ścianą i w dwóch zdarzeniach była moja wina ( mało ostrożnie się jechało ) a raz mi pani wyskoczyła przed maskę więc wolałem drzewko niż kogoś na sumieniu. Jeździjcie ostrożniej a nie obwiniajcie drzewa
Napisany 31 października 2009 - 19:18
kiedyś drogi celowo obsadzano drzewami z obu stron aby owe drogi były nie widoczne lub mało widoczne z lotu ptaka po prostu taki kamuflage.
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 31 października 2009 - 19:35
Ale gdyby tych drzew nie było, nie było by takiej sytuacji, a auto pewnie wyszło by z tego bez większych uszkodzeń.
Napisany 31 października 2009 - 19:38
Napisany 31 października 2009 - 19:39
Nie szkoda Ci było auta? Wykładać na nowe?a ty pewnie że golarkę nową możesz zakupić
Napisany 31 października 2009 - 22:11
Napisany 01 listopada 2009 - 00:00
Napisany 01 listopada 2009 - 00:43
Napisany 01 listopada 2009 - 01:35
Napisany 02 listopada 2009 - 18:27
kiedyś drogi celowo obsadzano drzewami z obu stron aby owe drogi były nie widoczne lub mało widoczne z lotu ptaka po prostu taki kamuflage. Generalnie nie jestem za tym aby jakiekolwiek drzewo zostało wycięte z jakiegokolwiek miejsca , jednakże jeżli ta wycinka miała by uratować komuś życie to owszem, jedynie to mogę poprzeć. Oczywiście nie omieszkam dodać i zgodzić się z tymi którzy twierdzą , że dostosowanie prędkości do panujących warunków rozwiązuje sprawę w całości.
Te psy jak je nazwałeś mają Ci uświadomić , że na placu przy markecie również są drogi i trzeba stosować się do przepisów ruchu drogowego a nie jeździć jak na torze F1, po to one są aby spowolnić być może również Twoją nadmierną prędkość. A radary jak się nie zdążyłeś zorientować nie wszystkie są nabite i po co ta złość na nie akurat , noga z gazu i będzie dobrze.
Napisany 02 listopada 2009 - 21:13
I takie argumenty właśnie mnie rozwalają "przez drzewo miałem wypadek", kurde panowie co wy piszecie ? Ja miałem dwa spotkania z drzewami (auta na złom) i raz ze ścianą i w dwóch zdarzeniach była moja wina ( mało ostrożnie się jechało
) a raz mi pani wyskoczyła przed maskę więc wolałem drzewko niż kogoś na sumieniu. Jeździjcie ostrożniej a nie obwiniajcie drzewa.
Napisany 02 listopada 2009 - 21:41
Napisany 02 listopada 2009 - 22:05
Napisany 03 listopada 2009 - 17:33
Napisany 03 listopada 2009 - 23:16
Napisany 24 listopada 2009 - 23:35
Napisany 25 listopada 2009 - 08:57
A żeby Wam łańcuchy w piłach pordzewiały
Ja jestem przeciwny wycince, pomimo tego że się nieźle o drzewa poobijałem i zdania nie zmienię.