Zwracam honor
![]()
rzeczywiście tak mi świecą helli ___/¯¯¯ ___/¯¯ a tak depo ___/ ___/ teraz rozumiem.
i to nas cieszy, ze pomoglismy

Napisany 27 grudnia 2010 - 23:50
Zwracam honor
![]()
rzeczywiście tak mi świecą helli ___/¯¯¯ ___/¯¯ a tak depo ___/ ___/ teraz rozumiem.
Napisany 28 grudnia 2010 - 10:11
Napisany 28 grudnia 2010 - 15:34
Jak chcesz mieć H1 w swoich lampach to nie potrzebujesz samopoziomowania i sprysków. A swoją drogą jestem ciekawy czy da radę założyć samopoziomowanie do kluski która wcześniej tego nie miała?
Napisany 28 grudnia 2010 - 17:16
Napisany 28 grudnia 2010 - 17:55
Napisany 28 grudnia 2010 - 19:55
musisz niestety do przeslony dolozyc kawaleczek blaszki, aby odciac ta czasc po prawej, ja to robilem metoda prob i bledow, sugerujac sie linia swiatlocienia jaka jest w org, ksenonie helli.
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 28 grudnia 2010 - 20:09
a ja wykorzystałem tą regulowaną przysłonę żeby było tak ___/¯¯¯ ___/¯¯ tylko trzeba ją odpowiednio dociąć bo bez docinania wychodzi tak ____ ____ , ale ja mam TYCe a nie wiem czy Depo ma te regulowane przysłony:confused:
Napisany 28 grudnia 2010 - 21:22
jedno co jest pewne, zeby to bylo zrobione porzadnie, to trzeba rozebrac lampy , ja jak u siebie wkladalem hida, to zamowilem hida i lampy depo, ktore zaraz po przesylce stracily gwarancje (bo je rozebralem) dopiero wtedy zlozylem do tego hida.,
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Napisany 28 grudnia 2010 - 22:35
Napisany 29 grudnia 2010 - 10:00
Jeśli będziesz montował do nich HID-a to lepiej wybrać TYC-e.czyli lampy TYC lepiej wybrać
Napisany 29 grudnia 2010 - 10:03
Jeśli będziesz montował do nich HID-a to lepiej wybrać TYC-e.
Napisany 29 grudnia 2010 - 10:35
Ja do swojego musze kupić d2s tylko nie wiem skąd, bo na Allegro/eBay to "oryginalna" chinszczyzna tylko
Napisany 29 grudnia 2010 - 10:52
To ja zanabylem duzy zbiornik i cala instalacje zrobilem od zeraskąd ja to znam :smile: , ja jeszcze zamontowałem spryski , takie podgrzewane jak na masce i zamontowałem drugi mały oryginalny zbiornik z pompką , we wzmocnieniu obok pierwszego
Tak.a silniczek regulacji będzie pasować ze zwykłej lampy do soczewki??
Napisany 29 grudnia 2010 - 18:26
A pompka jaka, bo jeśli nie wysokocisnieniowa to możesz sobie taki układ moczenia reflektorów w nos wsadzić.
gdzieś na allegro widziałem TYCe pod H1 i H7 z homologacją na zwykłą żarówkę i ksenonJeśli będziesz montował do nich HID-a to lepiej wybrać TYC-e.
Urbino 18
Napisany 30 grudnia 2010 - 17:31
to znów zapłaci 2 razy drożej niż powinien.INTERCARS Polecam
Napisany 30 grudnia 2010 - 17:48
http://allegro.pl/opel-omega-b-94-99...378212660.html sa pod adresem
Urbino 18
Napisany 30 grudnia 2010 - 18:53
http://allegro.pl/op...1378212660.html sa pod adresem