Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Spot Chełm

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
1245 odpowiedzi na ten temat

#181 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 20 kwietnia 2008 - 18:42

Luqua, spoko Łukasz , następny cały jest Twój. Będziesz mógł wszystko odrobić. Pozdrawiam :wink:
Moja krowa nie daje mleka, ale z pod tyłka ucieka

#182 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów
  • Województwo: lubelskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 20 kwietnia 2008 - 22:19

uuuuuuuuu jak Wy mieliście spota, ja sie modliłem żeby dostać 3 z tworzyw polimerowych

- i co pomogło :?:

ada, ja wiem, że nie wszystkie fotki są Twojej produkcji, ale dlaczego nie poddałaś ich obróbce. Może lifting by pomógł.

- przepraszam Cię bardzo a co Ci się w nich nie podoba ?jaki lifting? przecież wszyscy jesteśmy piękni i młodzi :razz:

#183 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 21 kwietnia 2008 - 09:54

ada, nie będę polemizował. Niech i tak będzie. Duchem to tak. :wink:

#184 OFFLINE   RaV

RaV
  • 23 postów

Napisany 21 kwietnia 2008 - 13:47

Wybierałem się w tą niedzielę na spota, ale w sobotę współpracy odmówił tylny tłumik/środkowe tłumiki/katalizatory* :bad: . Ogólnie coś w układzie wydechowym. Auto już w warsztacie - operacja trawa.

*-niepotrzebne skreślić

#185 OFFLINE   wojowojo

wojowojo
  • 42 postów

Napisany 21 kwietnia 2008 - 15:37

Ja też w tamtą niedzielkę miałem być ale byłem w sobotę u cioci :wink: na imieninach :piwo: i tak wyszło że w niedzielę absolutny zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych.

A w tą sobotę zacząłem naprawiać gazik i okazało się że membranka z parownika do wymiany a że to nasze cudowne miasteczko po 19 nie mogłem już nigdzie dostać zestawu naprawczego i niestety zostałem do dziś bez auta.
Ale już jest oki więc na następny spot może wreszcie przyjadę.

#186 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 21 kwietnia 2008 - 16:05

Luqua, spoko Łukasz , następny cały jest Twój. Będziesz mógł wszystko odrobić. Pozdrawiam :wink:

:)

uuuuuuuuu jak Wy mieliście spota, ja sie modliłem żeby dostać 3 z tworzyw polimerowych

- i co pomogło :?:

NA szczęście 3 :mrgreen: Moze niezbyt wysoko ale ważne że do przodu :mrgreen:

#187 OFFLINE   G.DZIEDZIK

G.DZIEDZIK
  • 0 postów

Napisany 21 kwietnia 2008 - 22:20

hhe witam was moi mili klubowiczee :)) moja omcia prawie gotowa :D bedize na spociku na pewno :D wiec bedze nas wiecej :D

#188 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 22 kwietnia 2008 - 09:38

Luqua, gratuluję zwycięstwa :wink:

#189 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 22 kwietnia 2008 - 14:25

Witam wsyzstkich :grin:

- tak trzymac :ok:

wojowojo , RaV - to sa <uroki> bycia posiadaczem OMEGI ale dzeki temu wystepuje zjawisko zwane emocjonalnej więzi kierowcy z samochodem :razz: a niekiedy emocje sięgają zenitu :bad: -powodzenia i do zobaczenia na spocie :driver:

Jak miło jest wchodząc na forum widzieć ,że zainteresowanie chełmskimi spotami wzrasta Coraz więcej osób nie tylko przyjeżdża na spoty ale i odzywa się na forum w naszym temacie<Spot Chełm> Cztery miesiące cyklicznych spotkań (8 spotów +impreza AKCh) nie poszły na marne .Pierwszy etap tzw. organizacyjny mamy więc już za sobą .Kończym ze spotami na tym samym parkingu i w tym samym barze .

A to tak dla przypomnienia -- dokumentacja ze wszystkich dotychczasowych spotów:

http://picasaweb.google.pl/dorota213
http://pl.youtube.co...h?v=q0Ygr0IZlNo
http://pl.youtube.co...h?v=MU8ILJyw5UU
http://pl.youtube.co...h?v=s8KWobseQ4o
http://pl.youtube.co...h?v=eoHfErRwCys
http://pl.youtube.co...h?v=7iDoBpcb-QI

ZACZYNAMY DRUGI ETAP SPOTOW -- W PLENERZE !!!!!!!

Na jednym zs spotów RaV zaproponował <Pstrągowo> w Zółtańcach na miejsce IX spota w plenerze,ja jestem za i Ci co byli na ostatnim spocie też.Blisko i jest gdzie pod dachem posiedzieć gdyby pogoda nie dopisała(długoterminowa na 4 maja jest mizerna ,ma padać i temp od 9-15,to wiadomo Szczecin będzie miał 15 a Chełm 9 tak jak to było w ostatnią niedziele )
Na dwa dni przed spotem upewnie się czy nie mają rezerwacji na niedziele bo to przeciż maj i okres komunii.
Proponuje zbiórkę 4 maja o godz 14:00 na parkingu pod LIDLEM i wspólny przejazd na Zółtańce.Dobrze by było,żeby każdy przyjechał z osabą(osobami) towarzyszącą.Ja już swojego męża na rybkę i :piwo: kuszę i kto wie .....może mi się uda.

Proszę o dopisywanie się na liste,ewentualnie inne propozycje co do godz czy miejsca spotkania.

IX SPOT CHEŁM--; 4 maja,godz 14:00 parking pod LIDLEM -- ;potem wspólny przejazd do<Pstrągowa> Żółtańce

1. ada + osoba tow.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Pozdrawiam :smile: Dodany obrazek

#190 OFFLINE   G.DZIEDZIK

G.DZIEDZIK
  • 0 postów

Napisany 22 kwietnia 2008 - 14:52

IX SPOT CHEŁM--; 4 maja,godz 14:00 parking pod LIDLEM -- ;potem wspólny przejazd do<Pstrągowa> Żółtańce

1. ada + osoba tow.
2.G.Dziedzik + osoba tow. + kolega i jego os.tow.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Pozdrawiam :smile:

#191 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 22 kwietnia 2008 - 18:18

Luqua, gratuluję zwycięstwa :wink:

A dziękować dziękować :mrgreen:

:mrgreen:

1. ada + osoba tow.
2.G.Dziedzik + osoba tow. + kolega i jego os.tow.
3.Luqua + osoba towarzyszaca
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Co do osoby towarzyszącej to nie nambankier bo mój Iziulec ma chba 6 matury więc nie wiem czy bedzie w sosie ale postaram sie ja wyrwać.
Omeśkę własnie skończylem woskować, wymienilem oliwkę więc na spota też gotowa. Do poki nie bedzie sucho bede kaszlem sie powozil :driver:

Pozdrawiam :piwo: :piwo: :piwo:

#192 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 22 kwietnia 2008 - 19:04

Witam wsyzstkich :grin:

wojowojo , RaV - to sa <uroki> bycia posiadaczem OMEGI ale dzeki temu wystepuje zjawisko zwane emocjonalnej więzi kierowcy z samochodem :razz: a niekiedy emocje sięgają zenitu :bad: -powodzenia i do zobaczenia na spocie :driver:

Jak miło jest wchodząc na forum widzieć ,że zainteresowanie chełmskimi spotami wzrasta Coraz więcej osób nie tylko przyjeżdża na spoty ale i odzywa się na forum w naszym temacie<Spot Chełm> Cztery miesiące cyklicznych spotkań (8 spotów +impreza AKCh) nie poszły na marne .Pierwszy etap tzw. organizacyjny mamy więc już za sobą .Kończym ze spotami na tym samym parkingu i w tym samym barze .

A to tak dla przypomnienia -- dokumentacja ze wszystkich dotychczasowych spotów:

http://picasaweb.google.pl/dorota213
http://pl.youtube.co...h?v=q0Ygr0IZlNo
http://pl.youtube.co...h?v=MU8ILJyw5UU
http://pl.youtube.co...h?v=s8KWobseQ4o
http://pl.youtube.co...h?v=eoHfErRwCys
http://pl.youtube.co...h?v=7iDoBpcb-QI

ZACZYNAMY DRUGI ETAP SPOTOW -- W PLENERZE !!!!!!!

Na jednym zs spotów RaV zaproponował <Pstrągowo> w Zółtańcach na miejsce IX spota w plenerze,ja jestem za i Ci co byli na ostatnim spocie też.Blisko i jest gdzie pod dachem posiedzieć gdyby pogoda nie dopisała(długoterminowa na 4 maja jest mizerna ,ma padać i temp od 9-15,to wiadomo Szczecin będzie miał 15 a Chełm 9 tak jak to było w ostatnią niedziele )
Na dwa dni przed spotem upewnie się czy nie mają rezerwacji na niedziele bo to przeciż maj i okres komunii.
Proponuje zbiórkę 4 maja o godz 14:00 na parkingu pod LIDLEM i wspólny przejazd na Zółtańce.Dobrze by było,żeby każdy przyjechał z osabą(osobami) towarzyszącą.Ja już swojego męża na rybkę i :piwo: kuszę i kto wie .....może mi się uda.

Proszę o dopisywanie się na liste,ewentualnie inne propozycje co do godz czy miejsca spotkania.

1. ada + osoba tow.
2. slawekbor
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

Pozdrawiam :smile:

#193 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 22 kwietnia 2008 - 20:01

slawekbor- a osoba towarzysząca? zapomniałeś dopisać?

1. ada + osoba tow.
2. G.Dziedzik + osoba tow. + kolega i jego os.tow.
3. Luqua + osoba towarzyszaca
4. slawekbor + ?
5.
6.
7.
8.
9.

Pozdrawiam :razz:

#194 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 23 kwietnia 2008 - 12:57

[quote name='"ada"']slawekbor- a osoba towarzysząca? zapomniałeś dopisać?

1. ada + osoba tow.
4. slawekbor + osoba tow.
5.
6.
7.
8.
9.

Odpowiadając na pytanie.

Pozdrawiam : :driver:

#195 OFFLINE   omega25

omega25

impra

• 40 postów

Napisany 23 kwietnia 2008 - 15:18

ktoś planuje jakies łowienie ryb
piwo to moje paliwo

#196 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 23 kwietnia 2008 - 20:24

ktoś planuje jakies łowienie ryb

Ja moge wziąć wędkę.

#197 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 24 kwietnia 2008 - 10:51

Łowienia nie planujemy, natomista z przyjemnością zajmiemy się degustacją. Kolego omega25, coś nie widzę Ciebie dopisanego do listy uczestników.

#198 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 24 kwietnia 2008 - 11:21

Będę w Żółtańcach w sobote to się dowiem co trzeba i dam znać .Myślę, że nie powinno być problemu żeby chętni mogli sobie <kija pomoczyć> Ja wybieram wersję łowienia ryb z menu ale chętnie pokibicuje wędtkarzom :razz:

#199 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 25 kwietnia 2008 - 10:07

Będę w Żółtańcach w sobote to się dowiem co trzeba i dam znać .Myślę, że nie powinno być problemu żeby chętni mogli sobie <kija pomoczyć> Ja wybieram wersję łowienia ryb z menu ale chętnie pokibicuje wędtkarzom :razz:

Kibicowane wedkarzom chyba nie jest zbyt emocjonujace :razz: Wezme wedke ale czy sie pokusze o wedkowanie to sie okaze. Jakims specjalnym pasjonatem wedkarstwa nie jestem. Z reguly tez wole jeść :mrgreen: Cóż, sie zobaczy...

#200 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 25 kwietnia 2008 - 12:18

Kibicowane wedkarzom chyba nie jest zbyt emocjonujace :razz:

- w tym przypadku może być i to bardzo :razz: siedząc sobie nad brzegiem stawu ,przy stoliku ,pod parasolką zajadając świeżo usmażonego pstrąga będę miała wędkarzy w zasięgu wzroku i będę im kibicować :piwo2:

1. ada + osoba tow.
4. slawekbor + osoba tow.
5.
6.
7.
8.
9.

Pozdrawiam : :driver: