Spot Chełm
Napisany 03 maja 2008 - 20:24

Napisany 03 maja 2008 - 22:24

Napisany 04 maja 2008 - 10:01

Do zobaczenia o 14:00 :driver:
IX SPOT CHEŁM--; 4 maja,godz 14:00 parking pod LIDLEM (Lwowska x Al,3Maja - osiedle "Bazylany") -- ;potem wspólny przejazd do<Pstrągowa> Żółtańce
1. ada + osoba tow.
2. G.Dziedzik + osoba tow. + kolega i jego os.tow.
3. Luqua + osoba towarzyszaca
4. slawekbor + osoba tow.
5. Rammstein + osoba tow.
6. omega25 + mama i tata hehe
7.
8.
9.
:bigok:
Napisany 04 maja 2008 - 16:49
Ludzi też było sporo, i fajnie było posiedzieć sobie nad wodą ,zjeść rybkę,wypić :piwo: a nawet chętni na wędkowanie się znależli :bud:
Dzięki wszystkim za udanego spocisz a dla tych co nie byli zdjęcia , niech patrzą i żałują :shock: :shock:
http://picasaweb.goo...POTCHEM4Maj2008
Napisany 04 maja 2008 - 17:35
MyhyhyhyDzięki wszystkim za udanego spocisz a dla tych co nie byli zdjęcia , niech patrzą i żałują :shock: :shock:
Napisany 04 maja 2008 - 18:45
No cóż za późno się dowiedziałem o spociku bo zapewne bym się pojawił... Jak zapewne zauważyliście jestem z lublina i jestem jak najbardziej za tym ażeby coś wykombinować w lubelcu, i tutaj moje pytanko czy na forum jest jakiś dział dla ludzi z lubelskiego bądź z lublina? Oraz jeszcze jedno: czy są dostępne jakieś gadźety klubowe jak na przykład naklejki itd. kumpel jest w klubie golfa i fajne myczki mają zarazem reklamujące klub.
Pozdrawiam

Nie sztuką jest wcisnąć gaz na prostej.............tylko na zakręcie...

Napisany 04 maja 2008 - 20:10

--------"czy na forum jest jakiś dział dla ludzi z lubelskiego bądź z lublina?"
- już nie został zamkniety( nikt się nie odezwał )ale zawsze możesz otworzyć w dziale Zloty i Spoty nowy temat np spot Lublin i tam możecie zacząć organizować spoty ludzi z lublina i okolic. Oczywiście zawsze bedziecie mile widziani na naszych chełmskich spotach i myslę,że jak już się zorganizujecie i zrobicie spocik w Lublinie to i nas zaprosicie. :razz:
--------" czy są dostępne jakieś gadźety klubowe jak na przykład naklejki itd"
-tak są ale dla klubowiczy (większość z nas jest podobnie jak Ty tylko użytkownikami forum) ale klubowiczem zawsze możesz zostać patrz: http://forum.omegakl...hread.php?t=442
i jak już zostaniesz klubowiczem to dostaniesz klubowe naklejki.
Jeśli chodzi o reklamę klubu to są ogólnie dostępne ulotki klubowe(nie mogę ich w tej chwili znaleść ale jak będziesz chciał to poszukaj chyba w dziale o forum)

Jak już może się zorientowałeś my w Chełmie spotykamy się co dwa tygodnie tzn . następny spocik będzie 18 maja i już dziś Ciebie i wszystkich z Lublina,Zamościa ,Hrubieszowa.Chełma....................i okolic :bigok: zapraszamy :bigok:
Obserwuj temat myślę,że za kilka dni podamy już dokladne miejsce i godz,spotkania
Napisany 04 maja 2008 - 20:50

Moja propozycja to zrobić ogólny dział regionalny i w nim umieścić różne województwa polski jak i również ogólne sprawy dla całego kraju. Dzięki temu może bardziej udało by się zgrać nasz region i może nie tylko nasz

Pozdrówka
Napisany 06 maja 2008 - 18:48

Napisany 06 maja 2008 - 20:04

Pozdrowionka

Napisany 08 maja 2008 - 12:41

Napisany 08 maja 2008 - 14:10
Na początek gratulacje dla Dave - :yes_yes: :yes_yes: nowe pokolenie<omegamaniaków> nam rośnie :yes_yes: :yes_yes:
Wprawdzie po ostatnim spociku nie widzę zbyt wielu entuzjastyczynch postów i nie wiem co mam o tym mysleć ,czy się nie podobało ?,czy rybka zaszkodziła ? a może jesteście w szoku pospotowym?
Trzeba bedzie to sprawdzić i dlatego proponuję kolejny już X (mały jubileusz) SPOT CHEŁMSKICH < OMEGAMANIAKÓW> 18 maja 2008
Ci co byli na ostatnim spocie zapewne pamiętają ,że zostaliśmy zaproszeni na grila do Rudy Huty przez rodziców omegi25 – bardzo dziękujemy ! i pozdrawiamy.
W takim razie na kolejny X spot jedziemy do Rudy Huty. Spotykamy się 18 maja o godz.12:00 na parkingu przy barze Bingo al.Przyjażni 1 przy stacji LOTOS
Czekamy 15 – 20 minut i jedziemy do Rudy Huty
Zapraszamy wszystkich z osobami towarzyszącymi ,rodzinką ,dziecmi :bigok:
Co trzeba wziąść ze sobą – każdy bierze dla siebie
- kiełbaski,mieso na grila(kto co lubi)
- pieczywo
- musztarda,keczap
- naczynia jednorazowe ,sztućce
- piffko
- kawe,herbate –myśle,ze będzie gdzie wode zagotować
Zaproponowałam na spocie,żeby dziewczyny upiekły ciasto ale jak się okaze ,ze będzie 4-5 a może i więcej ciast to może przesada,Może zrobimy tak ,na każdy samochód przypadnie coś do przywiezienia wspólnego dla wszystkich(poza gospodarzem),Robimy liste i każdy dopisze co przywiezie.Myślę,że jedno- dwa ciasta wystarczy , ze dwie sałatki albo pomidory ,ogórki ( np.kiszone,domowe) a pozostali biorą węgiel i rozpałkę na grila – to jak zostanie to będzie na następnego spota.
Lista X Spot Chełm 8maja godz 12:00 na parkingu przy barze Bingo al.Przyjażni 1 przy stacji LOTOS czekamy 15-20 minut, jutro podam tel kontaktowy dla spóżnialskich
1.ada + os. tow + ciasto
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Pozdrawiam :grin:
Napisany 08 maja 2008 - 15:41

Napisany 08 maja 2008 - 16:18
2.Luqua+os.tow+ jeszcze nie wiem co może być węgiel
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Nastepny spocisz jak dla mnie moze byc na jakimś jeziorkuJa jak narazie nie obiecuje, bo dużo zależy od żony i synka ale będe się starał. A może pomyślimy np. o jakimś jeziorku przecież na pojezierzu łęczyńsko-włodawskim jest tego kupe. Hmmmm??
Napisany 08 maja 2008 - 20:33

Tak że w maju nie zamelduję się na żadnym spociku :sad:
Napisany 09 maja 2008 - 18:53

Napisany 10 maja 2008 - 19:39