Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Spot Chełm

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
1245 odpowiedzi na ten temat

#161 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 13 kwietnia 2008 - 17:49

ada, obejrzałem zamieszczone zdjęcia. Jest OK. Następnym razem jak będziesz zdejmowała foto, to uprzedź. Wówczas lepiej się przygotujemy, wystawiając te lepsze profile. Niemniej serdecznie wszystkim dziękuję. Pozdro. :wink:
Moja krowa nie daje mleka, ale z pod tyłka ucieka

#162 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów
  • Województwo: lubelskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 13 kwietnia 2008 - 18:12

ada, obejrzałem zamieszczone zdjęcia. Jest OK. Następnym razem jak będziesz zdejmowała foto, to uprzedź. Wówczas lepiej się przygotujemy, wystawiając te lepsze profile. Niemniej serdecznie wszystkim dziękuję. Pozdro. :wink:

Nie ma sprawy na następnym spocie masz u mnie pozowaną sesję fotograficzną :razz:

#163 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 13 kwietnia 2008 - 19:29

Nie ma sprawy na następnym spocie masz u mnie pozowaną sesję fotograficzną :razz:

Aha slawek bedziesz wiedzial... I tak Ada zrobi swoje, sam mam kilka takich fotek i znalazly sie one we wgladzie publicznym. Na tą kobiete nie ma sily :wink:
WIdze ze spocik niezbyt liczny ale... Zawsze jest fajnie spotkac sie w fajnym i nie zawsze najliczniejszym gronie. Zaluje ze nie dotarlem. Szlaban nam zamkneli (ta sama sytuacja co kiedys pod ZUS z tym ze tu za choolere nie mozna bylo pzrekonac do otwarcia) i zanim sie zebralem musialem wracac na zajecia. Zaraz po zajeciach wystrzelilem jak z procy, dzwonie do Ady a tu klops. Nikogo juz nie ma.
Coz zdarza sie, zaluje ze mnie nie bylo. Postaram sie byc na nastepnym spocie.

Rammstei otwarcie maski nie bedzie latwe. Musisz wlozyc jakis drut pomiedzy maske i grill, zwolnic linke (ta od srodka). Poza tym CZ (o ile masz omege A nie widze w opisie niestety) w Omedze A nie jest nie do ominiecia. Otworzysz ja normalnie kluczykiem. Chyba ze masz przerobke ze tylko z pilota. Kiedys mialem podobnie i sie normalnie powinna otworzyc. jak nie wypali od kierowcy probuj od pasazera i z bagaznika. Jezeli to nic nie da kombinuj z otwarciem przez wytrych.

#164 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 13 kwietnia 2008 - 20:54

No nie !!!!! następny niezadowolony :hehe: to już trzeci dzisiaj - spisek jakiś czy co :bmw:
Poczekajcie do niedzieli już ja Wam zrobie piiiiiiiiiiiiiiiięęęęęęęęęęękne zdjęcia po obejrzeniu których już nigdy nie będziecie narzekać :smiech: :smiech: :smiech:

#165 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 14 kwietnia 2008 - 11:27

ada, zobaczymy, co z tych obiecanek zrealizujesz....

#166 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 14 kwietnia 2008 - 18:05

ada, zobaczymy, co z tych obiecanek zrealizujesz....

Ja już zaczełam przygotowania do niedzieli ,odstawiłam dziś omcie do warsztatu(widziałeś w jakim stanie miałam opone- mogła nie wytrzymać do niedzieli) i czekam na telefon co ,za ile i na kiedy będzie zrobione :((

#167 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 14 kwietnia 2008 - 19:46

W tą niedziele kolejny spot?
WWWWWWWWWWWWWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :bad: :bad: :bad: :bad:
Po raz Nty sie nie zalapie. Mam laboratoria z polimerow w Lublinie.
Szlag alez mi suprisa w szkole zrobili. Laboratoria w dodatku w lublinie poza terminarzem zajeć. No cos mnie trafi zaraz............
Jezeli teraz bedzie spot to nastepny za 3 tygodnie? Jezeli tak to bi mi pasilo, nic sie nie zapowiada na kolejna zawalona niedziele... Pieknie 2 spoty pod rzad w plecy. Ehh

#168 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 16 kwietnia 2008 - 17:20

Luqua, nie chcę krakać ale i mnie może nie być na spocie,nie dość ,że omcia w warsztacie (ma być niby na piątek) to i ja jestem chora i ta pogoda jeszcze mnie dobija :bad: :bad: i w ogóle wszystko mnie wkurza :bad: :bad:

#169 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 17 kwietnia 2008 - 10:41

ada, a to peszek. Zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Pozdrawiam :wink:

#170 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 17 kwietnia 2008 - 22:20

Luqua, nie chcę krakać ale i mnie może nie być na spocie,nie dość ,że omcia w warsztacie (ma być niby na piątek) to i ja jestem chora i ta pogoda jeszcze mnie dobija :bad: :bad: i w ogóle wszystko mnie wkurza :bad: :bad:

Skoro Ciebie nie bedzie to trzeba spota przesunąć. Bez Ciebie to jakoś :???:
Zdrówka dla Ciebie i Omki :wink: Bo skoro nie bedzie ani mnie ani Ciebie to co Sławekbor przyjedzie, moze Omega25 i moze ktos jeszcze a moze nie i co to ma byc za spot? To juz nie bedzie spot tylko odbębnienie terminu...

#171 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 18 kwietnia 2008 - 09:36

Luqua, myślę, że masz rację. Może poczekajmy na lepszą pogodę i rychły powrót do zdrowia ada,. Niemniej oczekuje na jakąś informację na forum, myślę że inni zainteresowani również. Pozdrawiam wszystkich

#172 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 18 kwietnia 2008 - 16:24

Żyjemy!! - ja i moja omega !!! :yes_yes: :yes_yes: :yes_yes:
Omcie odebrałam już od mechanika - ma nowe oponki,nową linkę gazu ,olej ,ustawione kąty i zbieżność ,zlikwidowane luzy - prowadzi się suuuuuuper
Ja też zaliczyłam lekarza - mam zmienione leki i na niedziele mam być zdrowa jak ryba

Co do spocisza to myślę,że przesunięcie o tydzień niewiele zmieni bo Luqua 27 ma szkołe i wtedy kolejne spoty co dwa tygodnie też nie bedą mu pasowały.Wyjściem byłoby zrezygnowanie ze spota w tą niedziele i spotkanie się dopiero 4 maja a potem 18 maja a w czerwcu biorąc pod uwagę grafik zajęć kolegi 15 i 29 ,lipiec 13 i 27,sierpień 10 i 24 ,wrzesień 7 i 21 .Tak to by mniej więcej wyglądało do września - co Wy na to ?

Jeśli chodzi o tą niedziele to zdaje sobie sprawe,że może nikt nowy nie przyjechać ale skoro podaliśmy tą date na ulotkach jeszcze w styczniu to trzeba podjechać bodaj na pół godzinki.Tak czy siak ja będę- Rammstein podjade po Ciebie o 13:50 (jak chcesz)
Wszystkich chetnych serdecznie zapraszam :driver: :driver: :driver:

VIII SPOT CHELM -- 20 KWIECIEN GODZ 14:00 BAR BINGO AL.PRZYJAZNI 1

#173 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 18 kwietnia 2008 - 18:38

Ciesze sie ze Was zreanimowali :)
Cożm Ada jak piszesz mi to jest obojetne czy spot bedzie pzresuniety czy nie bo w ta niedziele jade do lublina a w nastepna mam zjazd w szkole. Ale skoro Ada i Omeśka wykurowane mysle ze spocisza trzeba zrobic teraz. Na nastepnym juz ja bym byl...

#174 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 18 kwietnia 2008 - 19:32

Ja również gratuluję lekarzowi trafnej diagnozy i skutecznego leczenia. Do zobaczenia :wink:

#175 OFFLINE   omega25

omega25

impra

• 40 postów

Napisany 19 kwietnia 2008 - 13:32

ja tez wpadne o 14
piwo to moje paliwo

#176 OFFLINE   Rammstein

Rammstein
  • 0 postów

Napisany 19 kwietnia 2008 - 18:45

UWAGA!!!..Jutro na spocie obecność obowiązkowa!!!..Ja też będę :p ale niestety bez omci :(

#177 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 20 kwietnia 2008 - 10:55

Widze ,że nie będę sama :smile: - do zobaczenia o 14:00 :driver:

#178 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 20 kwietnia 2008 - 17:05

Już po spocie ,biorąc pod uwage pogode nie było tak żle .Wprawdzie było trzy omegi ale <omegamaniaków > pięcioro tj.:

slawekbor
omega25
Rammstein
G.DZIEDZIK
ada

Dzięki wszystkim za przybycie i ciekawą dyskusje przy kawusi i nie tylko. Było miło jak zwykle :peace:

Tradycyjnie zalączam dokumentacje foto ze spota już VIII !!!!!! w tym roku w CHEŁMIE
http://picasaweb.goo...POTCHEM20042008

Kolejny IX SPOT CHEŁM - 4 maja (niedziela) szczegoły wkrotce

#179 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 20 kwietnia 2008 - 17:42

ada, ja wiem, że nie wszystkie fotki są Twojej produkcji, ale dlaczego nie poddałaś ich obróbce. Może lifting by pomógł. Ja również wszystkim obecnym :wink: na naszym spocie dziękuję.

#180 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 20 kwietnia 2008 - 18:28

Buuuuuuuuu jak Wy mieliście spota, ja sie modliłem żeby dostać 3 z tworzyw polimerowych na politechnice lubelskiej... Co za okropny dzień od 8.00 do 16.30 na jakis zakichanych laboratoriach w dodatku w Lublinie.
Widze ze spocik fajny i z tego co mi wychodzi nastepny za dwa tygodnie czyli ja bede... Za tydzień do szkoły za dwa na spota :mrgreen: Drugi z rzędu opuszczony :oops: