Kornikowi tak naprawdę wszystko pasuje ,poniewaz patrzy zza krzaka i nie ma woogołe pojęcia o czy wy mówicie .Jego sprawa .Temat zamknoł swoją cyniczną wypowiedzią ze jego zatrzymano na FB Dino bo jemu jednak zaufano ,reszta to pleps ,wiec po co drążyć temat ? Im pasuje ,reszta won to mówiac kolokwialnie *********
Skoro macie takie podejscie ! Na jeden Zlot sie pojawiacie na inny NIE .Przeciez to widzac co i w jaki sposób chcecie osągnąc .
Ja zawsze o tym pisałem ze na kazdy zlot jestem chetny przyjechać i nigdy nie wypowiedziałem sie w taki sposób ,nie jadę bo NIE .No ale ...........pewnie w jakiejś czesc mojej wypowiedzi cos pokręciłem .
Zlot to Zlot a nie podział .Ale wszystkim teraz ''juz' chodzi o faktyczny stan rzeczy ,ze Dino&LIDL = gut prajs i wstęp tylko dla NAS .
Jakby na to z boku nie popatrzec drogi i szanowny kolego ?
No ale wasza obrona jest jedna - Atakują ,posty do klopa .Nie piszą tego co powinni itp.itd i tak dalej i tak dalej ......................
Fajnie ze Moderatorów bierzecie z Elity ,bo jak dobrze pamietam Dreed po zrezygnowaniu z Klubowicza po wielkiej aferze nagle został moderatorem .Do chłopa nic nie mam tylko do WASZEJ Polityki .A teraz to DINO doszło .Czyli Elita (skoro mowimy o Elicie)
Okej ,kazdy ma prawo sie wypowiedziec ,ale tutaj to jest zbędne .
Robcie swoje jak w piosence