Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

Spam przedzlotowy

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
859 odpowiedzi na ten temat

#321 OFFLINE   Ulter

Ulter

FIOLETOWA LADY loading...

• 1 935 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.2 V6 Z32SE

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:35

Macie tu namieszane jak cyganka w tobołku. Myślisz, że da się bardziej i "oni" mogą coś jeszcze namieszać? To wy (Dino) namieszaliście, że więcej nie trzeba. Stworzyliście śmieszny twór zwany dino pod hasłem łączącej pasji. Nasraliście w OKP tworząc hermetyczną  grupę wybrańców. Teraz dino przejęło władzę w OKP i udaje integrację. 

Nic dodać nic ująć :)

CZASEM NIEWIDOCZNY ALE ZAWSZE OBECNY.. :D
782-214-578
884-777-999
Dodany obrazek

#322 OFFLINE   Rafke

Rafke

Pastor & szperacz fantów

• 2 588 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:36

Macie tu namieszane jak cyganka w tobołku. Myślisz, że da się bardziej i "oni" mogą coś jeszcze namieszać? To wy (Dino) namieszaliście, że więcej nie trzeba. Stworzyliście śmieszny twór zwany dino pod hasłem łączącej pasji. Nasraliście w OKP tworząc hermetyczną  grupę wybrańców. Teraz dino przejęło władzę w OKP i udaje integrację. 

szkoda że tu nei ma lubie to - bo ten post by pewnie trochę zyskał lików ;)

ok nic wiecej nie piszemy ;) 

#323 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Silnik: 3.2 V6 X32SE

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:46

sławko, niemniej jednak obrażasz mnie takimi słowami typu nasrali,  jestem też w Dino i nie sram w gniazdo w którym nadal jestem.

Nic dodać nic ująć :)

No i potwierdzają się moje wcześniejsze słowa :) 

#324 OFFLINE   slawko76

slawko76

NIECH ŻYJE BAL!!!!!!!!!!!

• 406 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 2.6i C26NE

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:47

sławko, niemniej jednak obrażasz mnie takimi słowami typu nasrali,  jestem też w Dino i nie sram w gniazdo w którym nadal jestem.

Nie jest moim celem nikogo obrażać, ale tak widzę (i nie tylko ja) skutek działania Dino , które bardzo pogłębiło podziały na OKP dzieląc ludzi na lepszych i gorszych.

#325 OFFLINE   digi

digi
  • 1 896 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:55

jaka nagroda ? ja ostatnio stawiałem ogórki za 1001 post w spamie :p

nie sie co spinać ,po co ?to juz wypowiedziec sie nie można ,kurde ?

#326 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:02

Nie jest moim celem nikogo obrażać, ale tak widzę (i nie tylko ja) skutek działania Dino , które bardzo pogłębiło podziały na OKP dzieląc ludzi na lepszych i gorszych.

sławko, prawdą jest że gdyby nie pamiętne tragiczne przygotowania do XX zlotu nie powstałoby DINO :)

więc dzielenie na lepszych i gorszych jest przesadzone :)

A nazwa Omega Elite ?

Nazwa też swiadczy o czymś prawda? :)

#327 OFFLINE   slawko76

slawko76

• 406 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:08

A nazwa Omega Elite ?

Nazwa jak nazwa :p porównywanie OE do Dino jest mocnym nadużyciem. Nie tworzymy zamkniętej, dostępnej tylko dla"wybrańców" grupy. OE powstało, w mojej ocenie, jako alternatywa dla OKP.  Dołączyłem do OE jako klubowicz, żeby być w klubie zrzeszającym miłośników omegi, a nie klubu politycznego pod przykrywką pasji. 

sławko, prawdą jest że gdyby nie pamiętne tragiczne przygotowania do XX zlotu nie powstałoby DINO więc dzielenie na lepszych i gorszych jest przesadzone

Prawdą jest też, że gdyby nie tragiczna atmosfera na OKP nie powstałoby OE. Ale powstało dla wszystkich, którym nie podoba się swąd OKaPu, a nie tylko dla wybrańców. 

Edytowany przez slawko76, 09 sierpnia 2016 - 19:14.

#328 OFFLINE   Ulter

Ulter

FIOLETOWA LADY loading...

• 1 935 postów
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.2 V6 Z32SE

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:17

Kornik ...jakie ty bzdury piszesz :(

Chyba zapomniałeś jak co niektórzy z tego waszego dino obrażali innych z OKP bo im OZ za drogie było 

a teraz co kasa OKP jest potrzebna żeby zrobić zlot ???? czy dino też coś wykłada ?

no i jak to jest że OZ tylko forumowicze płacą ??? teraz wam to nie przeszkadza że chcecie sie bawić za kasę forumowiczy ???

Edytowany przez Ulter, 09 sierpnia 2016 - 19:24.

CZASEM NIEWIDOCZNY ALE ZAWSZE OBECNY.. :D
782-214-578
884-777-999
Dodany obrazek

#329 OFFLINE   digi

digi
  • 1 896 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:24

no i jak to jest że OZ tylko forumowicze płacą ??? teraz wam to nie przeszkadza że chcecie sie bawić za kasę forumowiczy ???

zobacz dobrze co Alutka napisała : wpłać a potem się najwyżej zwróci :) w pytaniu na śniadanie

#330 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:25

Nazwa jak nazwa :p porównywanie OE do Dino jest mocnym nadużyciem. Nie tworzymy zamkniętej, dostępnej tylko dla"wybrańców" grupy. OE powstało, w mojej ocenie, jako alternatywa dla OKP.  Dołączyłem do OE jako klubowicz, żeby być w klubie zrzeszającym miłośników omegi, a nie klubu politycznego pod przykrywką pasji. 

No więc powtórzę raz jeszcze :) gdyby nie działania i zachowania pewnych osób, nie  powstałoby Dino i OE :) i nadal bylibyśmy w OKP :)

Nadal organizowalibyśmy wspólne zloty :)

A takie wypominki, opluwanie jest co najmniej nieletnim zachowaniem. :)

Stało jak się stało, więc proponuję przejść do życia codziennego naszych for jak ludzie cywilizowani o dorośli.

A nie jak dzieci którzy postawili między sobą mur i zaczepiają śnieżkami a potem nap*******ją się kamieniami :)

Czy tak to ma wyglądać?

Dorosły facet powie NIE. i nie będzie szukał zaczepki :)

:)

#331 OFFLINE   slawko76

slawko76

• 406 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:27

A nie jak dzieci którzy postawili między sobą mur i zaczepiają śnieżkami a potem nap*******ją się kamieniami Czy tak to ma wyglądać?

I to jest idealne podsumowanie powstania i działalności Dino :D

#332 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:42

Kornik ...jakie ty bzdury piszesz :(

Chyba zapomniałeś jak co niektórzy z tego waszego dino obrażali innych z OKP bo im OZ za drogie było 

Michał, zadne bzdury, pisałem kiedyś że przyczyną są skutki tak?

gdybyście, nie poszli w ambicję za wszelką cenę, typu ludzie powinni cały zlot opłacić se sami, czyli OZ wyebane w kosmos, nie byłoby obrażań, podziałów i wszystkiego co poszło nie tak.

Taka jest prawda, a kto jej nie widział i nie widzi nie ma własnego honoru przyznania się do błędów.

Przyznanie się do błędu nie jest ujmą dla faceta.

A OZ nie było za wysokie tylko dla Dino ale dla większości wszystkich, niestety Michał.

I to jest idealne podsumowanie powstania i działalności Dino :D

Widzisz, normalna rozmowa nie ma sensu, wbiłeś ze dżazge lub Ci wbito, nie chcesz jej wyciągnąć lecz biadolić jak ona uwiera :D

#333 OFFLINE   Rafke

Rafke

Pastor & szperacz fantów

• 2 588 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:44

ehhh kornik wszyscy chcieli ratować okp - były posunięte kroki ku temu.

nowa administracja nowy zarząd by powstał i szło dobrze - wróciło dino - zrobiło backup i się zaczęło, później w grudniu kolejne wylane mleko i ludziom puściły nerwy. stąd szybko trzeba było ratować ludzi robiąc OE. zalożenie OE było praktycznie na spontanie w ciągu 3-5 dni o ile dobrze pamietam

OE to nie jest klub który był stworzony jako konkurencja dla okapa - tylko miejsce zatrzymania ludzi ( zeby nie potracić kontaktu z tymi ktorzy mieli dosyć okp) kiedy w końcu to zrozumiecie. 

#334 OFFLINE   slawko76

slawko76

• 406 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:46

Widzisz, normalna rozmowa nie ma sensu, wbiłeś ze dżazge lub Ci wbito, nie chcesz jej wyciągnąć lecz biadolić jak ona uwiera

Bardzo chcę tę drzazgę wyciągnąć. Tylko powiedz jak? Przekonując się do OKP w obecnej postaci, gdzie rządzi w zasadzie Dino. To Dino które jest zamknięte w swojej hermetycznej bańce? Czy może coś innego masz na myśli? 

#335 OFFLINE   Rafke

Rafke

Pastor & szperacz fantów

• 2 588 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:51

A OZ nie było za wysokie tylko dla Dino ale dla większości wszystkich, niestety Michał.

czy było wysokie, miało być na bogato - miało być rodzinnie, jak dla mnie sam ośrodek już był miną organizacyjna że został zaakceptowany, zamiast zrobić wg starej zasady to padły nowe pomysły i przez  to się wsio posrało...

co do cen dla forumowiczów - wg mnie było prawidło - bo nie sztuka było kase klubową wyj.. od tak dla grupy ktora była zamknieta w sobie i potraktowane jako integracje  i jubileusz XX zlot.
teraz chcecie łączyć dino z okp. ludzie z okp nie płaca oz, płacą tylko forumowicze i kasa klubowa - a gdzie kasa od dino do wkładu własnego ? czy dino ma klase klubową czy tylko się podłączy do organizacji za kase klubową okp ? 

#336 OFFLINE   slawko76

slawko76

• 406 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:56

czy dino ma klase klubową czy tylko się podłączy do organizacji za kase klubową okp ?
Jak mniemam to pytanie retoryczne, by wystarczy porównać skład dino i zarządu OKP :D  

#337 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:56

ehhh kornik wszyscy chcieli ratować okp - były posunięte kroki ku temu.

nowa administracja nowy zarząd by powstał i szło dobrze - wróciło dino - zrobiło backup i się zaczęło, później w grudniu kolejne wylane mleko i ludziom puściły nerwy. stąd szybko trzeba było ratować ludzi robiąc OE. zalożenie OE było praktycznie na spontanie w ciągu 3-5 dni o ile dobrze pamietam

OE to nie jest klub który był stworzony jako konkurencja dla okapa - tylko miejsce zatrzymania ludzi ( zeby nie potracić kontaktu z tymi ktorzy mieli dosyć okp) kiedy w końcu to zrozumiecie. 

Rafał, mi też pewne posunięcia się nie podobały i wyrażałem otwarcie swoje niezadowolenie prawda?

Jesteśmy tylko ludzmi którzy popełniają mniejsze lub większe błędy.

Sztuką jest sie do nich przyznać i je naprawić.

To ze powstało OE, to bardzo dobrze ze miało taki cel, czy celem jest też mieszanie?

Rafał, jesteś w zarządzie, więc też powinieneś pilnować żeby nie było zaostrzeń między naszymi forami :)

#338 OFFLINE   marek_kloss

marek_kloss

......

• 4 923 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 19:57

teraz chcecie łączyć dino z okp. ludzie z okp nie płaca oz, płacą tylko forumowicze i kasa klubowa - a gdzie kasa od dino do wkładu własnego ? czy dino ma klase klubową czy tylko się podłączy do organizacji za kase klubową okp ?

Co wyście się tak uczepili tej kasy od Dino ?

Przecież  Dino to forumowicze i klubowicze z OKP ( bardziej lub mniej aktywni ) - więc nie rozumiem tego mącenia w głowach poprzez pisanie bredni o jakieś kasie i zabawie za pieniądze klubowe .

co do reszty nie ma co komentować .... teorie wyssane z palca .

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

#339 OFFLINE   digi

digi
  • 1 896 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 20:01

Kornikowi tak naprawdę wszystko pasuje ,poniewaz patrzy zza krzaka i nie ma woogołe pojęcia o czy wy mówicie .Jego sprawa .Temat zamknoł swoją cyniczną wypowiedzią ze jego zatrzymano na FB Dino bo jemu jednak zaufano ,reszta to pleps ,wiec po co drążyć temat ? Im pasuje ,reszta won to mówiac kolokwialnie *********

Skoro macie takie podejscie ! Na jeden Zlot sie pojawiacie na inny NIE .Przeciez to widzac co i w jaki sposób chcecie osągnąc .

Ja zawsze o tym pisałem ze na kazdy zlot jestem chetny przyjechać i nigdy nie wypowiedziałem sie w taki sposób ,nie jadę bo NIE .No ale ...........pewnie w jakiejś czesc mojej wypowiedzi cos pokręciłem .

Zlot to Zlot a nie podział .Ale wszystkim teraz ''juz' chodzi o faktyczny stan rzeczy ,ze Dino&LIDL = gut prajs i wstęp tylko dla NAS .

Jakby na to z boku nie popatrzec drogi i szanowny kolego ?

No ale wasza obrona jest jedna - Atakują ,posty do klopa .Nie piszą tego co powinni itp.itd i tak dalej i tak dalej ......................

Fajnie ze Moderatorów bierzecie z Elity ,bo jak dobrze pamietam Dreed po zrezygnowaniu z Klubowicza po wielkiej aferze nagle został moderatorem .Do chłopa nic nie mam tylko do WASZEJ Polityki .A teraz to DINO doszło .Czyli Elita (skoro mowimy o Elicie)

Okej ,kazdy ma prawo sie wypowiedziec ,ale tutaj to jest zbędne .

Robcie swoje jak w piosence

#340 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 20:02

czy było wysokie, miało być na bogato - miało być rodzinnie, jak dla mnie sam ośrodek już był miną organizacyjna że został zaakceptowany, zamiast zrobić wg starej zasady to padły nowe pomysły i przez  to się wsio posrało...

co do cen dla forumowiczów - wg mnie było prawidło - bo nie sztuka było kase klubową wyj.. od tak dla grupy ktora była zamknieta w sobie i potraktowane jako integracje  i jubileusz XX zlot.

Rafał, Tobie jako staremu klubowiczowi się dziwię, czy Ty na którymś oku masz klapkę? :D

Jak myślisz, dlaczego były i są takie plany?