Dobrze wiedzieliście kiedy Elita ma Zlot .... zrobiliście w tym samym czasie aby ludzie nie mogli uczestniczyć w oby dwóch .... hm, " pasja która łączy" .....
ciężko nawet komentować takie bzdury....
był to czysty przypadek.
Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:23
Dobrze wiedzieliście kiedy Elita ma Zlot .... zrobiliście w tym samym czasie aby ludzie nie mogli uczestniczyć w oby dwóch .... hm, " pasja która łączy" .....
był to czysty przypadek.
Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:33
był to czysty przypadek.
ooooo A10 oooo nie poszło Ci ....
rozmawiałeś z Ulterem, pytałeś kiedy jest Zlot Elity, dokładnie Ci powiedział, mało tego powiedział Ci ZAPRASZAM
informacja o Zlocie Elity pojawiła się 10.06.2016 r.
... nie było wtedy informacji o Zlocie OKP, ta się pojawiła niedawno ...
wiedzieliście
przypadek
Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:38
rozmawiałeś z Ulterem, pytałeś kiedy jest Zlot Elity, dokładnie Ci powiedział, mało tego powiedział Ci ZAPRASZAMinformacja o Zlocie Elity pojawiła się 10.06.2016 r.
powiedział, a ja mu odpowiedziałem że jeśli nie skoliduje z naszym zlotem to przyjade bo mielismy zapytanie o dwa terminy i akurat ten był wolny. To nie nasza wina że to się nałożyło. Jak już mówisz o telefonach to też wypadało by zacytować co ja Ulterowi powiedziałem
Druga sprawa to Ulter do dzisiaj przepisuje licencje... ale o tym nie będziemy już w spamie pisać
przypadek
totalny przypadek
Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:39
digi nie jesteś idiotą
no bo, o to chodzi czy jesteś Tu, czy Tam ,moja Ty kochana smerfetko .Albo rybka albo pipka .To jest czysta weryfikacja nie integracja a mi to tez powiedziało dzisiaj dokładnie 5 osób
Ja wolę pipkę nawet taką z bobrem w akwarium (ciekawe jak by wyglądała taka ryba
)
No ale wiesz musze ci się wyżalić .Dziękuję i jakos tego nie mogę zapomnieć, ze tak serdecznie Ulter mnie przyjoł na I Zlot OE .To było dla mnie zaskoczenie niesamowite ,naprawdę .Troche mi wstyd ,bo jak rozmawialiśmy a JA kiedyś na was skakałem a Ulter pojechał :digi ,przestań pier#$% .Nie będziesz spać na OWLA w samochodzie tylko już mam dla Ciebie pokój ,masz już wszystko załatwione i mi nie pier#$% .
Głupio mi do dzisiaj ,ale historia napisała wspaniałą przygodę ,koleżeństwo i wspólny szacunek do którego nie jeden do pięt nie dorasta .Wstyd mi nadal za siebie .Dlatego zawsze to powiem ze w taki właśnie sposób powinno się robić wspólną pasję czego byłem ,jestem i będę dowodem bo wie o tym cała Polska jak OE mnie potraktowało i będę to powtarzac nawet w 100 razy .
No i nikt się mnie nie wyparł do dnia dzisiejszego .
Wiesz Neli Furtado ,ja napisałem ze jestem idiota bo tak na mnie patrza i za takiego mnie maja ,wiec nie będę nikomu tłumaczył jaki jestem .Skoro takie mają zdanie pffff......... Oczywiście nie wkładam wszystkich do jednego wiadra bo dzięki OKP poznałem pełno wspaniałych ludzi z jakimi mam kontakt dzyń w dzyń do dzisiaj .Ale ja na władzę nic nie poradzę ..........bum,bach ........Alutka Klubowiczem & Dino .Szybka narada i jest zwada .
Oczywiście ze głosowanie było uczciwe .
Gdzie tu 1cm logiki ,Ludzie ??
To ja jak taka pała, trzymam fason na Omega Klub Polska na FB
Edytowany przez digi, 09 sierpnia 2016 - 17:42.
Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:41
powiedział, a ja mu odpowiedziałem że jeśli nie skoliduje z naszym zlotem to przyjade bo mielismy zapytanie o dwa terminy i akurat ten był wolny. To nie nasza wina że to się nałożyło. Jak już mówisz o telefonach to też wypadało by zacytować co ja Ulterowi powiedziałem
Druga sprawa to Ulter do dzisiaj przepisuje licencje... ale o tym nie będziemy już w spamie pisać
totalny przypadek
z tego co wiem ... to Ulter nic nie przepisuje a jak nie chcesz o czymś pisać to nie pisz .....
tu nie zadajemy pytań technicznych - to jest Spam !
Edytowany przez Nelka, 09 sierpnia 2016 - 17:43.
Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:43
Koniec kręcenia afery na siłę tutaj. Nie chcecie wierzyć to nie wierzcie... ja Was nie zamierzam do nieczego przekonywać. Każdy mierzy swoją miarą Najwidoczniej Wy właśnie tak byście kombinowali.
Ja mam czyste sumienie, mogę sobie prosto w oczy spojrzeć i zapewniam że termin jest czystym przypadkiem.
Szkoda że Nelka zamiast zająć się swoim nowym forum to wali tutaj siać ferment
Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:48
Koniec kręcenia afery na siłę tutaj. Nie chcecie wierzyć to nie wierzcie... ja Was nie zamierzam do nieczego przekonywać. Każdy mierzy swoją miarą
Najwidoczniej Wy właśnie tak byście kombinowali.
Ja mam czyste sumienie, mogę sobie prosto w oczy spojrzeć i zapewniam że termin jest czystym przypadkiem.
.. jesteś na forum Elity .......
to powinieneś wiedzieć że mnie tam nie ma
NAS nie musisz przekonywać .......... przekonaj MNIE
Edytowany przez Nelka, 09 sierpnia 2016 - 17:48.
Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:54
Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:55
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:02
Szkoda mojej energii bo i tak swoje wiesz.
Tu jest okp i myślę tylko o okp. Elicie życzę jak najlepiej nie pisze tam jadowitych postów. Szkoda że inni tego nie rozumieją tylko skupiają się jak tu uprzykrzyc życie innym
Ja nie pisałem jadowitych postów Adam .Ja napisałem uczciwie prawdę i nie ma tutaj zaczepki ani jadu .Ale skoro w taki sposób postrzegasz moje wypowiedzi to przepraszam ,ale nadal mnie utwierdzasz w moim przekonaniu
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:03
Szkoda mojej energii bo i tak swoje wiesz.
Tu jest okp i myślę tylko o okp. Elicie życzę jak najlepiej nie pisze tam jadowitych postów. Szkoda że inni tego nie rozumieją tylko skupiają się jak tu uprzykrzyc życie innym
tak Adam ... Ci co Cię znają to wiedzą ........... Ty masz zawsze rację
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:10
Wiecie co? żal i jeszcze raz żal to czytać
Nelka, czy myślisz że wspólny zlot OKP i OE byłby dobrym pomysłem ? sądzę że raczej nie.
Koledzy i koleżanki którzy odeszli z naszego grona na OE raczej nie wspominają OKP dobrze, a wiem że co niektórzy mówią, piszą i uważają że wszystko co z OKP to wieś, wieśniackie itp, więc po co robić fałszywy wspólny zlot?
No sądzę że nie ma najmniejszego sensu.
Podzielili się ludzie z różnych względów, przeważnie nieprzyjemnych ( trudno, nie zawsze jest cacy ) więc po co robić zlot pod szyldem " pasją łączy " ? Nie są to słowa w żadnym wypadku atakiem na OE pisze to ze stoickim spokojem i to co myślę i sądzę
A co do zlotu OKP & DINO, widzę że są osoby które wciąż żółć boli i są przeciwni takiemu zlotowi.
A jeśli tak jest to, ja i kilku kolegów którzy jeżdżą na Dino nie powinni przyjeżdżać na ten zlot.
Zostałem zaproszony do grupy Dino i b się z tego cieszę , a skoro mnie z Dino nie wywalili to znaczy że mają do mnie jakieś zaufanie
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:17
Wiecie co? żal i jeszcze raz żal to czytać
Nelka, czy myślisz że wspólny zlot OKP i OE byłby dobrym pomysłem ? sądzę że raczej nie.
Koledzy i koleżanki którzy odeszli z naszego grona na OE raczej nie wspominają OKP dobrze, a wiem że co niektórzy mówią, piszą i uważają że wszystko co z OKP to wieś, wieśniackie itp, więc po co robić fałszywy wspólny zlot?
No sądzę że nie ma najmniejszego sensu.
Podzielili się ludzie z różnych względów, przeważnie nieprzyjemnych ( trudno, nie zawsze jest cacy ) więc po co robić zlot pod szyldem " pasją łączy " ? Nie są to słowa w żadnym wypadku atakiem na OE
pisze to ze stoickim spokojem i to co myślę i sądzę
A co do zlotu OKP & DINO, widzę że są osoby które wciąż żółć boli
i są przeciwni takiemu zlotowi.
A jeśli tak jest to, ja i kilku kolegów którzy jeżdżą na Dino nie powinni przyjeżdżać na ten zlot.
Zostałem zaproszony do grupy Dino i b się z tego cieszę
, a skoro mnie z Dino nie wywalili to znaczy że mają do mnie jakieś zaufanie
... Kolega nie w temacie, proponuję ponowną analizę naszej dyskusji
nikt słowem nie wspomniał o wspólnym Zlocie Elity i OKP, uściślając chodziło o to że Zlot OKP i "sieci sklepów spożywczych" organizowany jest w tym samym terminie co Zlot Elity ... nie pisaliśmy półsłówkami, to było łatwe do zrozumienia
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:18
tak Adam ... Ci co Cię znają to wiedzą ........... Ty masz zawsze rację
przesadzasz nie zawsze
Ja nie pisałem jadowitych postów Adam .Ja napisałem uczciwie prawdę i nie ma tutaj zaczepki ani jadu .Ale skoro w taki sposób postrzegasz moje wypowiedzi to przepraszam ,ale nadal mnie utwierdzasz w moim przekonaniu
a gdzie ja napisałem że piszesz jadowite posty?
Nelka, czy myślisz że wspólny zlot OKP i OE byłby dobrym pomysłem ? sądzę że raczej nie. Koledzy i koleżanki którzy odeszli z naszego grona na OE raczej nie wspominają OKP dobrze, a wiem że co niektórzy mówią, piszą i uważają że wszystko co z OKP to wieś, wieśniackie itp, więc po co robić fałszywy wspólny zlot?
Bo oni zamiast zająć się sobą to cały czas chcą mieszać tutaj. Ja tego kompletnie nie rozumiem, no ale cóż Polska
Ja się zajmuje dalej spamem bo ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:21
ADAM !! ja jestem jedna
! A ty ciągle "Oni, Was, Wy"
...i dlaczego ciągle sugerujesz, że nie powinnam tu pisać ?
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:22
Koniec kręcenia afery na siłę tutaj. Nie chcecie wierzyć to nie wierzcie... ja Was nie zamierzam do nieczego przekonywać. Każdy mierzy swoją miarą
Najwidoczniej Wy właśnie tak byście kombinowali.
tutaj na spocie się dowiedziałeś ode mnie o terminie II zlotu (i o ile dobrze pamiętam to sobie od razu to notowałeś w telefonie bo go wyjełeś i coś pisałeś jak tylko podalem termin kiedy mamy zlocisz
tutaj potwierdzenie : http://forum.omegael...nt&comment=3549
11 czerwca wrzucalem foto - a spot motomani był 10/06 w gdyni przy rivierze
ale tu nie o to chodzi żeby robić wypominki. chcecie się integrować to integrujta - szkoda tylko że nie wpadliście na pomysł integracji z ludźmi którzy tez włożyli trochę w okapa. w końcu to my Ci zli
wystarczyły dobre chęci napisać zaproponować może by się coś wykombinowało - bo akurat my nie robimy z niczego problemów i zawsze jesteśmy otwarci
nie ma tematu - decyzja zapadała i wybraliście kogo nominujecie do integracji nie odbierać tego jakoatak, poproastu opisuje jak to wg mnie wyglądało poparte faktami.
miłego wieczoru
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:25
ale ja nie twierdzę że nie wiedziałem kiedy macie zlot. Wiedziałem i się do tego przyznaję, ale mieliśmy do wyboru dwa terminy w ośrodku i niestety jeden się nakłada z Waszym zlotem, a podczas drugiego jestem za granicą. Stąd kompletnym przypadkiem terminy się nałożyły i tyle.
i nic sobie nie notowalem tylko pisałem na messengerze
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:28
... Kolega nie w temacie, proponuję ponowną analizę naszej dyskusji
nikt słowem nie wspomniał o wspólnym Zlocie Elity i OKP, uściślając chodziło o to że Zlot OKP i "sieci sklepów spożywczych" organizowany jest w tym samym terminie co Zlot Elity ... nie pisaliśmy półsłówkami, to było łatwe do zrozumienia
Nio nie tak do końca jest sapanie o kolizji terminów zlotu więc?
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:28
Bo oni zamiast zająć się sobą to cały czas chcą mieszać tutaj
Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:32
ja tak samo drogi kolego piszę ze stoickim spokojem ,ponadto instaluję win7 koledze wiec faktycznie muszę byc opanowany zeby przypadkiem czyjejś własnosci nie wypierdzielic przez okno
chciałem tylko wyjaśnic ,no....ale wyszło jak zawsze i do tego nie jest to wnioskowane jako rada/wyjaśnienie , tylko znowu jako atak
miłego wieczoru