Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

Spam przedzlotowy

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
859 odpowiedzi na ten temat

#301 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:23

Dobrze wiedzieliście kiedy Elita ma Zlot .... zrobiliście w tym samym czasie aby ludzie nie mogli uczestniczyć w oby dwóch .... hm, " pasja która łączy" .....

ciężko nawet komentować takie bzdury....

był to czysty przypadek.

#302 OFFLINE   Nelka

Nelka
  • 243 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:33

ciężko nawet komentować takie bzdury....

był to czysty przypadek.

ooooo A10 oooo nie poszło Ci .... :)

rozmawiałeś z Ulterem, pytałeś kiedy jest Zlot Elity, dokładnie Ci powiedział, mało tego powiedział Ci ZAPRASZAM :) 

informacja o Zlocie Elity pojawiła się 10.06.2016 r.

... nie było wtedy informacji o Zlocie OKP, ta się pojawiła niedawno ...

wiedzieliście :) 

przypadek  :dokuczacz:

#303 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:38

rozmawiałeś z Ulterem, pytałeś kiedy jest Zlot Elity, dokładnie Ci powiedział, mało tego powiedział Ci ZAPRASZAM :) informacja o Zlocie Elity pojawiła się 10.06.2016 r.

powiedział, a ja mu odpowiedziałem że jeśli nie skoliduje z naszym zlotem to przyjade bo mielismy zapytanie o dwa terminy i akurat ten był wolny. To nie nasza wina że to się nałożyło. Jak już mówisz o telefonach to też wypadało by zacytować co ja Ulterowi powiedziałem ;)

Druga sprawa to Ulter do dzisiaj przepisuje licencje... ale o tym nie będziemy już w spamie pisać :p

przypadek

totalny przypadek

#304 OFFLINE   digi

digi
  • 1 896 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:39

Dobrze wiedzieliście kiedy Elita ma Zlot .... zrobiliście w tym samym czasie aby ludzie nie mogli uczestniczyć w oby dwóch .... hm, " pasja która łączy"  ..... 

digi nie jesteś idiotą   :hug:

no bo, o to chodzi czy jesteś Tu, czy Tam ,moja Ty kochana smerfetko :p .Albo rybka albo pipka .To jest czysta weryfikacja nie integracja a mi to tez powiedziało dzisiaj dokładnie 5 osób :)

Ja wolę pipkę :F nawet taką z bobrem w akwarium (ciekawe jak by wyglądała taka ryba :F )

No ale wiesz musze ci się wyżalić .Dziękuję i jakos tego nie mogę zapomnieć, ze tak serdecznie Ulter mnie przyjoł na I Zlot OE .To było dla mnie zaskoczenie niesamowite ,naprawdę .Troche mi wstyd ,bo jak  rozmawialiśmy a JA  kiedyś na was skakałem a Ulter pojechał :digi ,przestań pier#$% .Nie będziesz spać na OWLA w samochodzie tylko już mam dla Ciebie pokój ,masz już wszystko załatwione i mi nie pier#$% .

Głupio mi do dzisiaj ,ale historia napisała wspaniałą przygodę ,koleżeństwo i wspólny szacunek do którego nie jeden do pięt nie dorasta .Wstyd mi nadal za siebie .Dlatego zawsze to powiem ze w taki właśnie sposób powinno się robić wspólną pasję czego byłem ,jestem i będę dowodem bo wie o tym cała Polska jak OE mnie potraktowało i będę to powtarzac nawet w 100 razy .

No i nikt się mnie nie wyparł do dnia dzisiejszego .

Wiesz Neli Furtado ,ja napisałem ze jestem idiota bo tak na mnie patrza i za takiego mnie maja ,wiec nie będę nikomu tłumaczył jaki jestem .Skoro takie mają zdanie pffff......... Oczywiście nie wkładam wszystkich do jednego wiadra bo dzięki OKP poznałem pełno wspaniałych ludzi z jakimi mam kontakt dzyń w dzyń do dzisiaj .Ale ja na władzę nic nie poradzę ..........bum,bach ........Alutka Klubowiczem & Dino .Szybka narada i jest zwada .

Oczywiście ze głosowanie było uczciwe .

Gdzie tu 1cm logiki ,Ludzie ??

To ja jak taka pała, trzymam fason na Omega Klub Polska na  FB  :lol:

Edytowany przez digi, 09 sierpnia 2016 - 17:42.

#305 OFFLINE   Nelka

Nelka
  • 243 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:41

powiedział, a ja mu odpowiedziałem że jeśli nie skoliduje z naszym zlotem to przyjade bo mielismy zapytanie o dwa terminy i akurat ten był wolny. To nie nasza wina że to się nałożyło. Jak już mówisz o telefonach to też wypadało by zacytować co ja Ulterowi powiedziałem ;)

Druga sprawa to Ulter do dzisiaj przepisuje licencje... ale o tym nie będziemy już w spamie pisać :p

totalny przypadek

z tego co wiem ... to Ulter nic nie przepisuje :) a jak nie chcesz o czymś pisać to nie pisz ..... :) tu nie zadajemy pytań technicznych - to jest Spam !

Edytowany przez Nelka, 09 sierpnia 2016 - 17:43.

#306 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:43

Koniec kręcenia afery na siłę tutaj. Nie chcecie wierzyć to nie wierzcie... ja Was nie zamierzam do nieczego przekonywać. Każdy mierzy swoją miarą :p Najwidoczniej Wy właśnie tak byście kombinowali.

Ja mam czyste sumienie, mogę sobie prosto w oczy spojrzeć i zapewniam że termin jest czystym przypadkiem.

Szkoda że Nelka zamiast zająć się swoim nowym forum to wali tutaj siać ferment :p

#307 OFFLINE   Nelka

Nelka
  • 243 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:48

Koniec kręcenia afery na siłę tutaj. Nie chcecie wierzyć to nie wierzcie... ja Was nie zamierzam do nieczego przekonywać. Każdy mierzy swoją miarą :p Najwidoczniej Wy właśnie tak byście kombinowali.

Ja mam czyste sumienie, mogę sobie prosto w oczy spojrzeć i zapewniam że termin jest czystym przypadkiem.

Szkoda że Nelka zamiast zająć się swoim nowym forum to wali tutaj siać ferment :p

.. jesteś na forum Elity .......

to powinieneś wiedzieć że mnie tam nie ma :) :)

NAS nie musisz przekonywać .......... przekonaj MNIE :)

Edytowany przez Nelka, 09 sierpnia 2016 - 17:48.

#308 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:54

Szkoda mojej energii bo i tak swoje wiesz.

Tu jest okp i myślę tylko o okp. Elicie życzę jak najlepiej nie pisze tam jadowitych postów. Szkoda że inni tego nie rozumieją tylko skupiają się jak tu uprzykrzyc życie innym

#309 OFFLINE   Maciek-Grucha

Maciek-Grucha

Co jest SROCYK raz dwa trzy :D

• 1 470 postów
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.3D

Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:55

popcorn.jpg

Edytowany przez Maciek-Grucha, 09 sierpnia 2016 - 17:56.

#310 OFFLINE   digi

digi
  • 1 896 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:02

Tu jest okp i myślę tylko o okp. Elicie życzę jak najlepiej nie pisze tam jadowitych postów. Szkoda że inni tego nie rozumieją tylko skupiają się jak tu uprzykrzyc życie innym

Ja nie pisałem jadowitych postów Adam .Ja napisałem uczciwie prawdę i nie ma tutaj zaczepki ani jadu .Ale skoro w taki sposób postrzegasz moje wypowiedzi to przepraszam ,ale nadal mnie utwierdzasz w moim przekonaniu :)

#311 OFFLINE   Nelka

Nelka
  • 243 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:03

tak Adam ... Ci co Cię znają to wiedzą ........... Ty masz zawsze rację 

#312 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Silnik: 3.2 V6 X32SE

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:10

Wiecie co?  żal i jeszcze raz żal to czytać :(

Nelka, czy myślisz że wspólny zlot OKP i OE byłby dobrym pomysłem ? sądzę że raczej nie.

Koledzy i koleżanki którzy odeszli z naszego grona na OE raczej nie wspominają OKP dobrze, a wiem że co niektórzy mówią, piszą i uważają że wszystko co z OKP to wieś, wieśniackie itp, więc po co robić fałszywy wspólny zlot?

No sądzę że nie ma najmniejszego sensu.

Podzielili się ludzie z różnych względów, przeważnie nieprzyjemnych ( trudno, nie zawsze jest cacy ) więc po co robić zlot pod szyldem " pasją łączy " ? Nie są to słowa w żadnym wypadku atakiem na OE :) pisze to ze stoickim spokojem i to co myślę i sądzę :)

A co do zlotu OKP & DINO, widzę że są osoby które wciąż żółć boli :) i są przeciwni takiemu zlotowi.

A jeśli tak jest to, ja i kilku kolegów którzy jeżdżą na Dino nie powinni przyjeżdżać na ten zlot.

Zostałem zaproszony do grupy Dino i b się z tego cieszę :) , a skoro mnie z Dino nie wywalili to znaczy że mają do mnie jakieś zaufanie :)

#313 OFFLINE   Nelka

Nelka
  • 243 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:17

Wiecie co?  żal i jeszcze raz żal to czytać :(

Nelka, czy myślisz że wspólny zlot OKP i OE byłby dobrym pomysłem ? sądzę że raczej nie.

Koledzy i koleżanki którzy odeszli z naszego grona na OE raczej nie wspominają OKP dobrze, a wiem że co niektórzy mówią, piszą i uważają że wszystko co z OKP to wieś, wieśniackie itp, więc po co robić fałszywy wspólny zlot?

No sądzę że nie ma najmniejszego sensu.

Podzielili się ludzie z różnych względów, przeważnie nieprzyjemnych ( trudno, nie zawsze jest cacy ) więc po co robić zlot pod szyldem " pasją łączy " ? Nie są to słowa w żadnym wypadku atakiem na OE :) pisze to ze stoickim spokojem i to co myślę i sądzę :)

A co do zlotu OKP & DINO, widzę że są osoby które wciąż żółć boli :) i są przeciwni takiemu zlotowi.

A jeśli tak jest to, ja i kilku kolegów którzy jeżdżą na Dino nie powinni przyjeżdżać na ten zlot.

Zostałem zaproszony do grupy Dino i b się z tego cieszę :) , a skoro mnie z Dino nie wywalili to znaczy że mają do mnie jakieś zaufanie 

... Kolega nie w temacie, proponuję ponowną analizę naszej dyskusji :)

nikt słowem nie wspomniał o wspólnym Zlocie Elity i OKP, uściślając chodziło o to że Zlot OKP i "sieci sklepów spożywczych" organizowany jest w tym samym terminie co Zlot Elity   ... nie pisaliśmy półsłówkami, to było łatwe do zrozumienia :)

#314 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:18

tak Adam ... Ci co Cię znają to wiedzą ........... Ty masz zawsze rację

przesadzasz :p nie zawsze :)

Ja nie pisałem jadowitych postów Adam .Ja napisałem uczciwie prawdę i nie ma tutaj zaczepki ani jadu .Ale skoro w taki sposób postrzegasz moje wypowiedzi to przepraszam ,ale nadal mnie utwierdzasz w moim przekonaniu

a gdzie ja napisałem że piszesz jadowite posty?

Nelka, czy myślisz że wspólny zlot OKP i OE byłby dobrym pomysłem ? sądzę że raczej nie. Koledzy i koleżanki którzy odeszli z naszego grona na OE raczej nie wspominają OKP dobrze, a wiem że co niektórzy mówią, piszą i uważają że wszystko co z OKP to wieś, wieśniackie itp, więc po co robić fałszywy wspólny zlot?

Bo oni zamiast zająć się sobą to cały czas chcą mieszać tutaj. Ja tego kompletnie nie rozumiem, no ale cóż :D Polska :D

Ja się zajmuje dalej spamem :) bo ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu.

#315 OFFLINE   Nelka

Nelka
  • 243 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:21

ADAM !!!! ja jestem jedna !!! A ty ciągle "Oni, Was, Wy" :) :) :) 

...i dlaczego ciągle sugerujesz, że nie powinnam tu pisać ?

#316 OFFLINE   Rafke

Rafke

Pastor & szperacz fantów

• 2 588 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:22

tutaj na spocie się dowiedziałeś ode mnie o terminie II zlotu ;) (i o ile dobrze pamiętam  to sobie od razu to notowałeś w telefonie bo go wyjełeś i coś pisałeś jak tylko podalem termin kiedy mamy zlocisz ;)

tutaj potwierdzenie : http://forum.omegael...nt&comment=3549

11 czerwca wrzucalem foto - a spot motomani był 10/06 w gdyni przy rivierze  

ale tu nie o to chodzi żeby robić wypominki. chcecie się integrować to integrujta - szkoda  tylko że nie wpadliście na pomysł integracji z ludźmi którzy tez włożyli trochę w okapa. w końcu to my Ci zli :D

wystarczyły dobre chęci napisać zaproponować może by się coś wykombinowało - bo akurat my nie robimy z niczego problemów i zawsze jesteśmy otwarci ;) 

nie ma tematu - decyzja zapadała i wybraliście kogo nominujecie do integracji ;) nie odbierać tego jakoatak, poproastu opisuje jak to wg mnie wyglądało poparte faktami. 

miłego wieczoru ;)

#317 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:25

ale ja nie twierdzę że nie wiedziałem kiedy macie zlot. Wiedziałem i się do tego przyznaję, ale mieliśmy do wyboru dwa terminy w ośrodku i niestety jeden się nakłada z Waszym zlotem, a podczas drugiego jestem za granicą. Stąd kompletnym przypadkiem terminy się nałożyły i tyle.

i nic sobie nie notowalem tylko pisałem na messengerze :p ;)

#318 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Silnik: 3.2 V6 X32SE

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:28

... Kolega nie w temacie, proponuję ponowną analizę naszej dyskusji :)

nikt słowem nie wspomniał o wspólnym Zlocie Elity i OKP, uściślając chodziło o to że Zlot OKP i "sieci sklepów spożywczych" organizowany jest w tym samym terminie co Zlot Elity   ... nie pisaliśmy półsłówkami, to było łatwe do zrozumienia :)

Nio nie tak do końca :) jest sapanie o kolizji terminów zlotu więc? :)

#319 OFFLINE   slawko76

slawko76

NIECH ŻYJE BAL!!!!!!!!!!!

• 406 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 2.6i C26NE

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:28

Bo oni zamiast zająć się sobą to cały czas chcą mieszać tutaj

Macie tu namieszane jak cyganka w tobołku. Myślisz, że da się bardziej i "oni" mogą coś jeszcze namieszać? To wy (Dino) namieszaliście, że więcej nie trzeba. Stworzyliście śmieszny twór zwany dino pod hasłem łączącej pasji. Nasraliście w OKP tworząc hermetyczną  grupę wybrańców. Teraz dino przejęło władzę w OKP i udaje integrację. 

#320 OFFLINE   digi

digi
  • 1 896 postów

Napisany 09 sierpnia 2016 - 18:32

ja tak samo drogi kolego piszę ze stoickim spokojem ,ponadto instaluję win7 koledze wiec faktycznie muszę byc opanowany :) zeby przypadkiem czyjejś własnosci nie wypierdzielic przez okno :p

chciałem tylko wyjaśnic ,no....ale wyszło jak zawsze i do tego nie jest to wnioskowane jako rada/wyjaśnienie , tylko znowu jako atak :(

miłego wieczoru