Witam wszystkie niebieskie Smerfiki, brązowe Alfiki, zielone Żabki, żółte Kaczuszki....

Spam przedzlotowy
Napisany 09 sierpnia 2016 - 07:09
Napisany 09 sierpnia 2016 - 07:24
hahaha coś brała??
dzień doberek
Napisany 09 sierpnia 2016 - 07:51
Najczystsza omega od XIX zlotu
Napisany 09 sierpnia 2016 - 07:57
hahaha coś brała??
dzień doberek
Bez urazy ale Alutka zmień dilera albo bierz połowę dawki

Napisany 09 sierpnia 2016 - 08:28
Bez urazy ale Alutka zmień dilera albo bierz połowę dawki
hahahahahahahahahahahahahahahaha............................................................................dobre
no dobra ,tak sobie siedzę i myślę i myślę i mam :
..................otóż skoro jest tak integralny Zlot z Dino to może by tak ,także, Zlot połączyć z Omega Elite Polska ?
Skoro taki czas integracji nastał
Dobry pomysł co ??
Edytowany przez digi, 09 sierpnia 2016 - 08:30.
Napisany 09 sierpnia 2016 - 08:34
hahahahahahahahahahahahahahahaha............................................................................dobre
..................otóż skoro jest tak integralny Zlot z Dino to może by tak ,także, Zlot połączyć z Omega Elite Polska ?
Dobry pomysł co
??
tylko do tego musi być dobra wola z dwóch stron
ale o tym to na pewno nie będziemy pisać w SPAMie
Napisany 09 sierpnia 2016 - 08:36
Digi obydwa forum mają zlot w tym samym czasie - każdy ma juz zarezerwowane ośrodki i wpłacone zaliczki . Chcesz kolejną kasę utopić ?
Edytowany przez marek_kloss, 09 sierpnia 2016 - 08:38.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 09 sierpnia 2016 - 08:38
spam to taka mowa o wszystkim i tak naprawdę o niczym ,która może mieć podłoże prawdy lub kłamstw ,ponieważ jest to Spam jak sama nazwa wskazuje ,tak dla jasności jak winien być postrzegany temat Spamu
ale wolna wola ,to już fizyczne podejście
Napisany 09 sierpnia 2016 - 09:00
hahaha coś brała??
Codziennie coś biorę
Maecin1989sc - już mniej się nie da
Edytowany przez Alutka, 09 sierpnia 2016 - 09:05.
Napisany 09 sierpnia 2016 - 09:12
Codziennie coś biorę
przestań dziewczyno bo Ci to nie służy
Napisany 09 sierpnia 2016 - 09:21
przestań dziewczyno bo Ci to nie służy
Jesteś tego pewien ??
Napisany 09 sierpnia 2016 - 09:28
nooo bo nie do końca rym wyszedł
Napisany 09 sierpnia 2016 - 09:37
nooo bo nie do końca rym wyszedł
a kto powiedział że to się ma rymować ???
Napisany 09 sierpnia 2016 - 10:26

Napisany 09 sierpnia 2016 - 10:45
Ja
Wysłane z S6 Edge przy użyciu Tapatalka
Ty to lepiej zwiedzaj
Napisany 09 sierpnia 2016 - 11:16

Napisany 09 sierpnia 2016 - 14:16
My zapraszamy wszystkich na zlot. A z tego co mi wiadomo to ludzie z OE wypowiedzieli się jeszcze na Naszym forum co sądzą o Dino i weteranach.hahahahahahahahahahahahahahahaha............................................................................dobre
Dobry pomysł co??
Najczystsza omega od XIX zlotu
Napisany 09 sierpnia 2016 - 15:35
My zapraszamy wszystkich na zlot. A z tego co mi wiadomo to ludzie z OE wypowiedzieli się jeszcze na Naszym forum co sądzą o Dino i weteranach.
na ten Zlot drogi Spawku to Ja nie sądzę ze będzie dużo ludzi .No może będzie zlot ,ale tak popatrzeć na niego z boku to może będą 3 omegi na krzyż .
Tego co tam napisano nie czytałem ci powiem ,ale na pewno wiem ze zrobiło się takie szambo ze sam spierdalam ,bo jak tak na to popatrzeć to
Nie mam nic do nikogo ,chociaż właśnie do mnie wielu ma tutaj wonty .
Sądzę ze na pewno napisali prawdę na FB chociaż mowie nie czytałem .
pozatym.......................po latach pojawiają się znowu chamskie teksty ,ale ponoc miał wrócić stary zapach OKP ,wiec jest .Ekipa jest ,Klubowicze som ,Zlot jest i gitara gra .Ale co z boku leży nikt nie popatrzy aby osiągnąć cel .
No ale ja tutaj nie będę w swoich wypocinach nikogo uświadamiał ,bo ludzie nie uciekają tylko spie***** .Ja bardzo chętnie się spotkam z osobami jakich nie znam ,pewnie ze tak .
Połączenie OKP z Dino a za rok się połaczcie z Lidlem to będą rabaty 5%
aha.....jedno jeszcze .Zobaczcie sami jak posty z autami Klubowiczy wyglądają ,jeden po drugim zamyka ,temat = NIE Żyje ? Może od tego zacznijcie ,bo strona wygląda jak zombie ,nic na niej nie ma ,któs chodzi po korytarzu ,ale w jaki post nie wejdziesz anno domini 2006 ,albo zamknięte ,albo jakieś nieznaczące wypowiedzi w postach :panowie pomocy ,wjechałem w kałuże i teraz w bagażniku coś mi piszczy
tak wygląda to Forum
No ale żeby nie było ,Ja nie życzę źle
No ale i tak będzie ''ten kretyn digi znowu jakieś bzdury pisze '' , Nie ?
Ale jedno jeszcze powiem bo ma o to ból
Przed Zlotem dostałem kilka telefonów bo się dowiedzieli koledzy ze jadę na Zlot ,na który chciałem przyjechać OKP no ale ,wyszło ze jak wyscie się bawili to ja lądowałem o 19:00 w Gdansku wiec nie dało rady pozatym szyba pękła ,ale to wszyscy wiecie .
Miałem taki pytania czy jadę na Zlot Dino ? Powiedziałem ze TAK ze na Dino pojadę bo nie znam starej Ekipy ,bo tylko znam nicki w 80% ale ludzi nie ,wiec pojadę .Zapytano mnie czy dodano mnie do grupy Dino na FB .Mowie ze :tak .
No to zabaczysz jak po Zlocie cie z tego Dino wy***rdolą na zbity pysk .No i defakto okazało się to prawdą .
Wiec jak mam uwierzyć ze będzie dobrze ,skoro zwykły głupi digi jest traktowany jak papier toaletowy ?Jak mam uwierzyć ze znowu tak nie będzie ze dawaj ,dawaj na Zlot a potem i won ,bo nie jesteś tutaj do niczego więcej potrzebny ?
Ja nie kłamię ani nikogo nie obarczam ,tylko pisze to czego doświadczyłem
Coś tutaj jednak jest na rzeczy ,ale ja jestem prostak i idiota .
czesc
Digi obydwa forum mają zlot w tym samym czasie - każdy ma juz zarezerwowane ośrodki i wpłacone zaliczki . Chcesz kolejną kasę utopić ?
no to drogi Marku jestem bardzo ciekaw kto komu pokaże gdzie raki zimują .Kurde tego nie wiedziałem ,widać mam za dużo na bani .
Ale będzie ciekawie teraaaaaa........Kadetem Krzychu
Edytowany przez digi, 09 sierpnia 2016 - 18:06.
Napisany 09 sierpnia 2016 - 17:20
Dobrze wiedzieliście kiedy Elita ma Zlot .... zrobiliście w tym samym czasie aby ludzie nie mogli uczestniczyć w oby dwóch .... hm, " pasja która łączy" .....
digi nie jesteś idiotą