Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

WIELKOPOLSKIE pogaduchy & biesiady

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5372 odpowiedzi na ten temat

#1641 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 18 listopada 2010 - 19:29

oki, to ja czekam za telefonem od Ciebie :D

Pip.....Pip :szpital: RTG :D Dzięki za traskę :D

Kto ma pompkę do auta?? Powietrze dało mi nogę z kółka :(

POMOCY :( POTRZEBUJĘ TROCHĘ PRĄDU ALBO POMPKĘ :szpital:

Potrzebujesz nowego akku albo chociaż na początek porządnego nałądowania aktualnego.

a pip pip to robi szybciej EKG :p

#1642 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 18 listopada 2010 - 22:42

Potrzebujesz nowego akku albo chociaż na początek porządnego nałądowania aktualnego.

a pip pip to robi szybciej EKG :p

EKG czy RTG co za różnica:D Prawie żadna :D biorąc pod uwagę że Prawie robi wielką różnicę :D moja jutro placek robi :D Może kawa??:dziura:

#1643 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 20 listopada 2010 - 22:58

Chłopacy który z was mógł by jutro podjechać do mnie na os.warszawskie na ul.toruńską pomóc mi z kluską?? mam problem a bez narzędzi nic nie wskóram...Bardzo bym był wdzięczny za pomoc:D nie wiem kompletnie co jej odbiło, chodziła, chodziła i przestała:[

#1644 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 20 listopada 2010 - 23:34

Chłopacy który z was mógł by jutro podjechać do mnie na os.warszawskie na ul.toruńską pomóc mi z kluską?? mam problem a bez narzędzi nic nie wskóram...Bardzo bym był wdzięczny za pomoc:D nie wiem kompletnie co jej odbiło, chodziła, chodziła i przestała:[

Pewnie ma ptasią grypę :-) pogadaj z tuptusiem on mieszka w twoich rejonach może cie weźmie na pokład no chyba że ma inne plany
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1645 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 21 listopada 2010 - 12:37

Chłopacy ma ktos z was prostownik? Jezeli tak to czy mógł by mi go ktos z grzeczności podrzucic na 2 godziny? Padło mi aku na tyle ze nawet przez kable od tuptusia nie chciala złapać. Proszę o pomoc

#1646 OFFLINE   dobols

dobols

DobolsGarage dobols.pl

• 917 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 21 listopada 2010 - 15:56

Jeśli chcesz poczekać to najpóźniej we wtorek gość mi odda prostowni to mogę CI go podrzucić.
Jak się naładuje to będziemy patrzeć dalej

#1647 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 21 listopada 2010 - 19:24

Jeśli chcesz poczekać to najpóźniej we wtorek gość mi odda prostowni to mogę CI go podrzucić.
Jak się naładuje to będziemy patrzeć dalej

Dzieki ze chociaz ty sie odezwales. Napewno skorzystam, co prawda z Tuptusiem zrobilismy wynalazek ale kto wie czy poskutkuje. Jak co to czekam na cynk.

#1648 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 21 listopada 2010 - 20:21

Dzieki ze chociaz ty sie odezwales. Napewno skorzystam, co prawda z Tuptusiem zrobilismy wynalazek ale kto wie czy poskutkuje. Jak co to czekam na cynk.

Co zrobiliście za wynalazek ?
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1649 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów

Napisany 21 listopada 2010 - 20:33

Zasilacz - przetwornica która daje na wyjściu 13,7V 4A - wg mnie powinna spokojnie naładować akku.

#1650 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 21 listopada 2010 - 21:15

Zasilacz - przetwornica która daje na wyjściu 13,7V 4A - wg mnie powinna spokojnie naładować akku.

Mam nadzieję że da radę, w przeciwnym razie dobols poratuje we wtorek prostownikiem:D kurde bez kluski jak bez ręki, fakt mocą nie grzeszy osiągami też ale mi styknie, ma służyć do przemieszczenia się z punktu A do B i na opak :D a jak Wirusek już się zadomowi, to kupi sobie PALIGUME :D na pewno BM-fuj E30 i motor m30b35 lub więcej :D wtedy zacznie się parodia uśmiechu :D ;)

#1651 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 22 listopada 2010 - 17:09

Jako że dopiero teraz mam neta a funkcje życiowe pozwalają mi usiąść przed kompem :p
(po sobocie ,wczoraj funkcje życiowe działały w max 4-5% nawet z piżamki nie wyszedłem :D)

chciałem podziękować za pomoc w sobotnich pracach Łukaszowi i Gabiemu-"caterpillar-owi"
:kumple::kumple::kumple:

ps.Gabi jak by cuś się stanęło i Mirek nie dowiózł tego prostownika to w tygodniu jak będę koło chaty to zabiorę i jakoś Ci wyślę :D
może mailem?? :p

#1652 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów

Napisany 22 listopada 2010 - 17:26

a ja mam zamiar zacząć uczęszczać na basen do Swarzędza na 6:30 rano - wtedy będzie najpuściej. ktoś chętny się przyłączyć ?
koszt to 9 pln/h

#1653 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 22 listopada 2010 - 20:18

Jako że dopiero teraz mam neta a funkcje życiowe pozwalają mi usiąść przed kompem :p
(po sobocie ,wczoraj funkcje życiowe działały w max 4-5% nawet z piżamki nie wyszedłem :D)

chciałem podziękować za pomoc w sobotnich pracach Łukaszowi i Gabiemu-"caterpillar-owi"
:kumple::kumple::kumple:

ps.Gabi jak by cuś się stanęło i Mirek nie dowiózł tego prostownika to w tygodniu jak będę koło chaty to zabiorę i jakoś Ci wyślę :D
może mailem?? :p

Zaraz caterpilarowi:) zawsze jestem do pomocy, a jak robic to robic a nie sie opie:) rac o łopatę:) nie ma problemu, jak bys byl, a miras by nie dotarł to z chęcią, jak bys mógł to wez ze soba zestaw do pomocy bo mam wiatrak na alternatorze luźny. A i powiedz mamie ze czekam na wiadomość odnośnie paneli i odrazu jestem gotów do działania. Mozesz tez przekazać ze NALEWKA BYLA BAJABONGO:) ALE WSZYSTKO CO DOBRE SZYBKO SIE KOŃCZY ZWŁASZCZA GDY MA SIE DOLA I SŁYSZY RZECZY OD KTORYCH ZYC SIE ODECHCEWA I TO OD KOGOS KOGO SIE DO TEJ PORY KOCHAŁO.

P.s ma ktos pokój do wynajęcia dla mnie za jakieś rozsądne pieniądze? :dziura:

#1654 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 23 listopada 2010 - 07:00

Zaraz caterpilarowi:) zawsze jestem do pomocy, a jak robic to robic a nie sie opie:) rac o łopatę:) nie ma problemu, jak bys byl, a miras by nie dotarł to z chęcią, jak bys mógł to wez ze soba zestaw do pomocy bo mam wiatrak na alternatorze luźny.

zobaczymy co da się zrobić ;)

A i powiedz mamie ze czekam na wiadomość odnośnie paneli i odrazu jestem gotów do działania. Mozesz tez przekazać ze NALEWKA BYLA BAJABONGO:) ALE WSZYSTKO CO DOBRE SZYBKO SIE KOŃCZY

przekażę :D

ZWŁASZCZA GDY MA SIE DOLA I SŁYSZY RZECZY OD KTORYCH ZYC SIE ODECHCEWA I TO OD KOGOS KOGO SIE DO TEJ PORY KOCHAŁO.

tylko nam się tu nie załamuj :p
tego kwiata to pół świata
a jak to mówi mój przyjaciel ze szkolnej ławki:
-wszystkie baby to hxxe oprócz naszych mamusiek :p

ps. i uwielbia to powtarzać w towarzystwie swojej i mojej żony :smiech:

P.s ma ktos pokój do wynajęcia dla mnie za jakieś rozsądne pieniądze? :dziura:

rzucę tematem w kilka stron i zobaczymy co da się załatwić :D

#1655 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 23 listopada 2010 - 08:53

zobaczymy co da się zrobić ;)

przekażę :D

tylko nam się tu nie załamuj :p
tego kwiata to pół świata
a jak to mówi mój przyjaciel ze szkolnej ławki:
-wszystkie baby to hxxe oprócz naszych mamusiek :p

ps. i uwielbia to powtarzać w towarzystwie swojej i mojej żony :smiech:

rzucę tematem w kilka stron i zobaczymy co da się załatwić :D

Dzięki, ja już z nią nie wytrzymuje, złapałem ją na kłamstwie to się wyparła a jak jej pokazałem to zaczęła ściemniać że nie pojechała, a ja głupi ją odwiozłem ;[ muszę na szybko zarobić sobie jakąś kasę bo nawet bez ćmików siedzę, że o o innych bardziej potrzebnych rzeczach nie wspomnę ;[ :dziura:

#1656 OFFLINE   wars1977

wars1977

WarsSztat Jagiełły (specjalizacja silniki V6) Opel Tech2 , MDI

• 1 896 postów
  • Silnik: silnik po tuningu

Napisany 23 listopada 2010 - 10:28

Zawsze tak jest ,że jak jest krucho z kasą , to jest też kłopot z kobietami. No ale co zrobić ... życie.

#1657 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 23 listopada 2010 - 14:08

Zawsze tak jest ,że jak jest krucho z kasą , to jest też kłopot z kobietami. No ale co zrobić ... życie.

I tu sie z toba zgodzę Łukasz, ale to nie powod do uciekania sie w takie rzeczy jakie stały sie w moim przypadku, z każdej nawet najgorszej sytuacji Przeciez jest jakieś wyjście, wystarczyło by porozmawiac a nie odrazu brać sie za najgorsze. Ale takie jest życie, jak z reszta sam napisałeś

#1658 OFFLINE   Tina

Tina
  • 19 postów

Napisany 23 listopada 2010 - 14:16

Hmmm,sami pesymiści

#1659 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 23 listopada 2010 - 15:44

Hmmm,sami pesymiści

A jak można być optymistą po zdradzie??:(

#1660 OFFLINE   nikkoo