Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

WIELKOPOLSKIE pogaduchy & biesiady

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5372 odpowiedzi na ten temat

#1601 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 12 listopada 2010 - 21:19

hyh, może jeszcze kiedyś wrócą czasy spotów,gdzie przyjeżdzało po 20 i więcej aut...

Tak mnie naszło, ze łatwo rozwalić spoty, co nie wiaruchna?

Przykrość, przykrość widzę :(

Ale co ty piszesz Kuba wszystko jest w najlepszym porządku jest dużo ludzi co z lenistwa się nie wpisują :smiech: a przyjeżdżają na spoty a nawet jest coraz więcej przyjeżdżających na spota ... Kuba ciebie też dawno nie było nie wybierasz się czasami na spota ??

aha, może lepiej było by godzinkę zmnienić, np z na 5 bo to niedziela, wiadomo obiad z rodzinką itp, może wtedy lepiej było by innym przyjechać. Wypadało by też wybierać takie miejsca w których mogli by nas widzieć, wiadomo ludzie i te sprawy, sprawy przybrały by rozpędu i rozgłosu, pojawił by się nowy narybek. Trzeba ludzi przekonać do siebie. A siedząc w podziemiach nikt nas nie zaóważy:D

Już za dużo nie zmieniaj bo już jest ustalona godzina 13-sta i tak zostanie co najmniej do marca ;-)
rozgłos jest i tak choćby że klubowicze mają wielkie naklejki na szybach ... temat był wielokrotnie przerabiany odnośnie spotów w zimowe niedziele więc chyba będziesz musiał troszkę się cofnąć do lektury wcześniejszych tematów jakie panują w OKP ;-)
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1602 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 12 listopada 2010 - 21:21

Nie wiem czy dam rade po imprezie ;)

pamiętaj! alkohol to ZŁO !!!!
przerzuć się jak ja na PEPSI :D

#1603 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 12 listopada 2010 - 21:33

Ale co ty piszesz Kuba wszystko jest w najlepszym porządku jest dużo ludzi co z lenistwa się nie wpisują :smiech: a przyjeżdżają na spoty a nawet jest coraz więcej przyjeżdżających na spota ... Kuba ciebie też dawno nie było nie wybierasz się czasami na spota ??

Już za dużo nie zmieniaj bo już jest ustalona godzina 13-sta i tak zostanie co najmniej do marca ;-)
rozgłos jest i tak choćby że klubowicze mają wielkie naklejki na szybach ... temat był wielokrotnie przerabiany odnośnie spotów w zimowe niedziele więc chyba będziesz musiał troszkę się cofnąć do lektury wcześniejszych tematów jakie panują w OKP ;-)

poprostu chciałem dobrze, jakoś wzbogacić nasze spoty i w ogóle, nie chciałem i nie chcę aby ktokolwiek się na mnie złościł czy coś w podobę :dziura::(:(

#1604 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 12 listopada 2010 - 21:45

poprostu chciałem dobrze, jakoś wzbogacić nasze spoty i w ogóle, nie chciałem i nie chcę aby ktokolwiek się na mnie złościł czy coś w podobę :dziura::(:(

Nikt na ciebie się nie złości po prostu ty byłeś na pierwszym spocie a my spotykamy się już kupę czasu i trudno jest czasami coś pozmieniać po pierwszym razie uwierz mi ;-)
i nie masz się czego denerwować że ktoś się na ciebie obraził lub zdenerwował wszystko jest ok .. Ja to napisałem w ten sposób by ci przedłożyć zasady jakie tu panują ;-)
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1605 OFFLINE   dobols

dobols

DobolsGarage dobols.pl

• 917 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 12 listopada 2010 - 21:52

są jeszcze jacyś chętni na jutro?:):):):)

#1606 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 12 listopada 2010 - 21:55

są jeszcze jacyś chętni na jutro?:):):):)

Ja bym podjechał ale jadę z kolegą po BM-fujjjjj a potem będę montować pompę wody do podgrzewacza D3WZ

#1607 OFFLINE   cita

I'm back :P

• 4 748 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 12 listopada 2010 - 21:57

Ale co ty piszesz Kuba wszystko jest w najlepszym porządku

no :)

Bylem na jenym takim spocie :D

Dobra, dobra, już nic nie mówie.

#1608 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 12 listopada 2010 - 22:01

no :)

Bylem na jenym takim spocie :D

Dobra, dobra, już nic nie mówie.

trafiłeś na spota gdzie faktycznie myło nas mało heheh ale teraz jest oki bo inne miejsce godzina odpowiednia i faktycznie jest więcej chętnych do przyjazdu, a sami wiemy lepiej że wszyscy czekają do końca nie wpisują się a i tak przyjeżdżają i jest ok

#1609 OFFLINE   Wirus1986

Wirus1986
  • 6 postów

Napisany 12 listopada 2010 - 22:04

trafiłeś na spota gdzie faktycznie myło nas mało heheh ale teraz jest oki bo inne miejsce godzina odpowiednia i faktycznie jest więcej chętnych do przyjazdu, a sami wiemy lepiej że wszyscy czekają do końca nie wpisują się a i tak przyjeżdżają i jest ok

może i masz rację kolego, ja już się nie wtrącam. :D

[edit:"kolego uważaj na słownictwo, bo w tym względzie jestesmy dość stanowczy. Następnym razem nie bede poprawiał tylko wywalał z ostrzeżeniem punktowym"]

#1610 OFFLINE   CaponeAl

CaponeAl
  • 224 postów

Napisany 13 listopada 2010 - 12:32

A ja powiem tak. Kto się na listę spotową nie wpisze a przyjedzie to warna dostanie i tyle. :p :duze_hihi::duze_hihi::duze_hihi:
Prawdziwi twardziele nie jedzą miodu. Prawdziwi twardziele żują pszczoły.

#1611 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 13 listopada 2010 - 12:34

A ja powiem tak. Kto się na listę spotową nie wpisze a przyjedzie to warna dostanie i tyle. :p :duze_hihi::duze_hihi::duze_hihi:

ok ja to mogę załatwić :p
ale pod warunkiem że jeśli ktoś się wpisał a nie dojedzie ma bana i to bez dyskusji oraz tłumaczenia :o
(żona mnie nie puściła,omega po drodze się zepsuła itp. :p) :smiech:

#1612 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów

Napisany 13 listopada 2010 - 12:40

lol.

lepiej się nie wpisać a być niż odwrotnie :D

Longhard - pamiętaj o moim mechaniźmie do rolety

#1613 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 13 listopada 2010 - 12:44

lol.

lepiej się nie wpisać a być niż odwrotnie :D

:smiech::smiech::smiech:

#1614 OFFLINE   CaponeAl

CaponeAl
  • 224 postów

Napisany 13 listopada 2010 - 13:14

:duze_hihi::duze_hihi::duze_hihi::duze_hihi::duze_hihi::duze_hihi::duze_hihi:

#1615 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 14 listopada 2010 - 11:23

Oto dobry pomysł jest :smiech:

#1616 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów

Napisany 14 listopada 2010 - 11:25

Oto dobry pomysł jest :smiech:

co za głupot
czyli nie będę miał akurat neta to lepiej nie przyjeżdzać bo warna dostane :nie:

#1617 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 14 listopada 2010 - 12:06

co za głupot
czyli nie będę miał akurat neta to lepiej nie przyjeżdzać bo warna dostane :nie:

A skont będziesz wiedział gdzie jest spot ??:smiech: jak nie będziesz miał neta ;-)

#1618 OFFLINE   CaponeAl

CaponeAl
  • 224 postów

Napisany 14 listopada 2010 - 17:58

Tuptus taż to żarty :)

#1619 OFFLINE   dobols

dobols

DobolsGarage dobols.pl

• 917 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 14 listopada 2010 - 21:03

Wiem że dziękowałem itd Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Wicurek za 2 dniową pomoc przy posadzce sam to z tydzień bym wylewał

#1620 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 14 listopada 2010 - 21:29

Tuptus taż to żarty :)

Capone co się stało ze byleś dziś w niebycie ?