WIELKOPOLSKIE pogaduchy & biesiady
Napisany 16 lutego 2010 - 22:56
Napisany 16 lutego 2010 - 22:58
No właśnie jak wam odpalają auta??? Bo ja jestem mile zaskoczony wsiadłem po 2 tygodniach i rychnoł od razu:P:P
ja zauważyłem że zaczoł mi spalać 0.4l/h na postoju jak były mrozy to wskakiwało nawet do 0.9l/h no i właśnie lepsze odpalanie

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 16 lutego 2010 - 23:00
Zobacz tu:A orientujesz się jaki był by koszt wynajęcia przyczepki na wekend ?
http://www.caravan.c...hp?&id_strony=2
Ja chyba u nich będę brał.
Napisany 16 lutego 2010 - 23:00

Napisany 16 lutego 2010 - 23:02
ja zauważyłem że zaczoł mi spalać 0.4l/h na postoju jak były mrozy to wskakiwało nawet do 0.9l/h no i właśnie lepsze odpalanie
ah niech już będzie ta wiosna trzeba by kluchę odkurzyć no i umyć z tego co na niej zalega
Sądząc po dzisiejszej pogodzie tu już idzie do nas maleńka:P:P
Napisany 16 lutego 2010 - 23:05
Nawet wiem jakieostatnio tak sobie inne forum przypadkowo przeglądałem odnośnie Omeg - dlaczego tam nazywają OKP "mocherami"

Ja tam jestem od dawna i też nie wiem dlaczego?

Napisany 16 lutego 2010 - 23:05
Podałem już niżej.
Jak chcesz coś konkretnego to masz np. tu
http://www.manczak.p...=pokazPrzyczepy
Podobna jest ponoć w przezmierowie
.
ciekawe ceny nawet taniej wychodzi jak liest np 4 osoby tylko czy tam jest jakieś pole campingowe ?

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 16 lutego 2010 - 23:09

Napisany 16 lutego 2010 - 23:10
Zobacz tu:
http://www.caravan.c...hp?&id_strony=2
Ja chyba u nich będę brał.
muszę się zorientować może nawet zamówić tylko nie wiadomo jak z polem hehe .
a kiedy byś tam jechał to może bym się z tobą wybrał ?

Napisany 16 lutego 2010 - 23:11
Napisany 16 lutego 2010 - 23:12
Sądząc po dzisiejszej pogodzie tu już idzie do nas maleńka:P:P
mogło by być już +15c

Napisany 16 lutego 2010 - 23:14
mogło by być już +15c
Nie lepiej nie bo będę miał basen na podwórku i w piwnicy:)

Napisany 16 lutego 2010 - 23:15

Napisany 16 lutego 2010 - 23:17
To się zdzwonimy. Najpierw muszę z autem dość do ładu.
nie ma problemu .
niech będzie chociaż +10, do tego ciepły deszcz i za chwilę śniegu by nie było
i wtedy zamiast omegi to motorówkę być cumował na odgarniętym miejscu

Napisany 16 lutego 2010 - 23:18
nie ma problemu .
i wtedy zamiast omegi to motorówkę być cumował na odgarniętym miejscu
ja mieszkam na górce

Napisany 16 lutego 2010 - 23:22
ja mieszkam na górce
a omega stoi w dolinie . wiesz plusem tego jest że nie musiał byś napełniać basenu :śmiech:

Napisany 16 lutego 2010 - 23:27

Napisany 16 lutego 2010 - 23:27
Napisany 16 lutego 2010 - 23:43
Słuchajcie jest pewien problem co do tych przyczep.. mianowicie praktycznie każda wypożyczalnia ma minimalny okres wypożyczenia 7 dni chyba że dogadać się konkretnie w jakiejs wypożyczalni że weźmiemy 3 przyczepy od pt-nd to może jakoś by kiwneli reka na te minimalne 7dni
Przejadę się z caponeal i się dowiemy co? i jak ? To nie jest sezon urlopowy więc może się uda na 3 dni , ale się dowiemy