WIELKOPOLSKIE pogaduchy & biesiady
Napisany 16 lutego 2010 - 21:20
Ponoć roszczę jakieś pretensje i wypowiadam się w obrażonym tonie.
Nie chodzi mi tu broń Boże o kalendarzyki. Tu wszystko ok.
A to powyżej to taka dygresyjka do innego wątku, gdzie już się nie wypowiadam, bo .......
Napisany 16 lutego 2010 - 21:22
Napisany 16 lutego 2010 - 21:26
No ja też nie czytałem i ............................
Ponoć roszczę jakieś pretensje i wypowiadam się w obrażonym tonie.
hehe no właśnie nie możesz byś taki złośliwy że nie ma miejsc na zl........

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 16 lutego 2010 - 21:31
I szczerze powiedziawszy to mam to w d.........
Tylko wk... mnie brak info i ten ciągły pouczający ton Mr. Cita.
Mentor czy co, a nawet mnie nie zna, nic o mnie nie wie ale pouczać potrafi.
Napisany 16 lutego 2010 - 21:34
Wiesz złośliwy nie jestem.
I szczerze powiedziawszy to mam to w d.........
za dużo się nie rozpisuj bo dostaniesz :czerwona_kartka:albo nawet:czerwona_kartka::czerwona_kartka:

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 16 lutego 2010 - 21:39

Napisany 16 lutego 2010 - 21:46
wlasnie dlatego, ze nie znam Cie osobiście czytając Twoj post widze tylko słowa, ktore wklepałeś z klawiatury.
Przeczytaj swoje pytania i obietywnie powiedz, ze nie mają tonu pretensji.
Zwrócilem uwage, bo m.in. od tego jestem. Wolalbys, zeby jakiś moderator wział sobei te słowa bardziej do serca i wystawił zółtą kartke?
Nie przesadzasz aby?
Zadałbyś normalne pytanie, bez zdań jasno wskazujących na żal i dostałbyś normalną odpowiedz. A teraz jeszcze fiksujesz w innym wątku i niepotrzebnie ciągniesz temat.
Ty też mnie nie znasz i nie masz pojęcia dlaczego tak napisałem, ale Ty mozesz mnie sądzic i przedrzeźniać, ale ja jako administrator zwrócić uwagi nie moge - tak?
Słuchasz jakis durnych opinii na forum i jestes uprzedzony, a nic złego Ci nie napisałem.
Wiec bądz tak dobry i zejdz ze mnie.
za dużo się nie rozpisuj bo dostaniesz albo nawet
A ty po kiego grzyba wtrącasz te trzy grosze?
Takie teksty tylko niepotrzebnie zaogniają atmiosfere. Nie podoba Ci sie, ze jestem adminem to już Twoj problem, ale póki nim bede mam prawo zwracać uwage na forum i musisz sie do tego przyzwyczaić.
Jak moja praca nie będzie zgodna z regulaminem mozesz raportować post. Póki co rzucasz tylko jakies półsłówka, nie podajesz żadnych konkretów ... wiec po co to całe mącenie?
Jeden taki sie obraził bo dostał ostrzezenie i cała grupa ludzi ma pretensje.
Gdyby ten jeden kolega zastosował sie do tego co bylo powiedziane w wątku ostrzeżenia by nie bylo, wiec dajcie se siana, bo to nie ja, tylko Wy psujecie atmosfere.
Nikt jeszcze niezasłużenie ode mnie ostrzeżenia nie dostał, a jesli masz inne zdanie - to powiedzto głośno. Jesli jednak nie masz nic konkretnego do powoedzenia i będziesz mnie dalej pomawiał to faktycznie - skonczy sie to czerwoną kartką.
no co do zlotu to kurde szczerze jestem troszke zmartwiony iloscia miejsc chetnie z Izka bysmy pojechali ale kurcze nie chce spac w aucie zobaczymy co da sie jeszcze organizatorom zalatwic.. w ostatecznosci pozycze przyczepe
Wszyscy są tym zaskoczeni, ja też. Zwlaszcza, ze o mały włos sam nie zarezerwowałbym sobie miejca, bio nie moglem sie zdecydować, ktory pokoj chce.
Jak znam jednak życie, to częsc z tej listy sie wykruszy, poza tym z tego co widać w cenniku mozna przyjechac z przyczepą. Wypożyczenie przyczepy to od 50 do 150 zł na dobe, a koszt pobytu to ok 40 zł na dobe. Jak sobie więc policzysz 4 osobową przyczepe to wychodzi taniej niż w domku.
Nikogo nie namawiam, ale zawsze są jakies wyjscia. Poza tym obok jest jeszcze jeden czy dwa osrodki, wiec samo spanie to chyba nie problem.
Fakt jest taki, ze trzeba sie kolo tego zakręcić i tyle.
Napisany 16 lutego 2010 - 21:47
A nawet niech mnie zbanuje. Skoro to takie metody to mam to w d.......za dużo się nie rozpisuj bo dostaniesz :czerwona_kartka:albo nawet:czerwona_kartka::czerwona_kartka:
Na zlocie na bank w aucie spać nie będę, przyjadę albo z przyczepą, albo będą pokoje. Jak nie to 8 zlotów beze mnie się odbyło to i ten się odbędzie.

Już z Ciebie schodzę, choć nigdy nie wszedłem. Wniosek z tego, że jedynie dyskusja za plecami ma sens, bo gdzie się nie pojawię to jest nie tak. Nigdy Cie nie oceniałem i nie oceniam. Ty mnie chyba jednak tak.
No cóż myślałem, że forum jest otwarte i otwarcie można dyskutować ale chyba się pomyliłem. Nie kierowałem do nikogo pretensji i wyraźnie to napisałem, ale skoro tego nie zrozumiałeś to trudno Twój problem. Skończyłem dyskusję i już się nie wypowiadam i raczej już nie będę.
Napisany 16 lutego 2010 - 21:52
A nawet niech mnie zbanuje. Skoro to takie metody to mam to w d.......
wiesz, czasem mógłbyś sie zastanowic co i dlaczego piszesz.
Jakie metody, konkretnie. Co masz do mnie. Ale prosze o rzeczowe uwagi, a nie jakies pitu pitu powatarzane za kims. Jesli nie masz rzeczowych i konkretnych uwag, ze potraktowałem kogoś niesprawiedliwie - to bądz tak dobry i skoncz.
Dostales jakąś kartke ode mnie?
Groziłem Ci czyms?
Kiedy do jasnej choinki zrozumiecie, ze to forum jest moderowane i rejestrując sie tu zaakceptowaliscie to.
Jesli sie Wam to nie podoba - to trudno. Musicie to zaakceptowac.
Narazie ciągle tylko jęczycie, ale żadnyc konretów nie przedstawiacie, wiec naprawde dajcie juz spokój, bo sami robicie bałagan, a ja jestem tylko człowiekiem i mam swoją cierpliwość.
Napisany 16 lutego 2010 - 22:04
Ja dyskutowałem z Lotusem a Ty się wcinasz.
Ok zrozumiałem Twoje zdanie, będziemy dyskutować na wrażliwe tematy poza forum.
Napisany 16 lutego 2010 - 22:13
Narazie ciągle tylko jęczycie, ale żadnyc konretów nie przedstawiacie.
cita nie wiem o co ci chodzi tu jest temat biesiadne rozmowy i nie wiem jak ci napisać jakieś konkrety jak samemu dostaje się KARTKĘ CZERWONĄ za (jak to napisałeś półsłówka) mam wydrukowane ostrzenie i chciałem ci się zapytać czy to jest powód do czerwonej kartki czy raczej nie zasługuje na żółtą . wpisałeś się na listę i nie stety ja byłem lepszy od ciebie po nie wpisałem się i byłem

Napisany 16 lutego 2010 - 22:13
Ja dyskutowałem z Lotusem a Ty się wcinasz.
ale "dyskutujecie" o mnie, w dodatku pisząc jakieś niczym niepoprate teorie spiskowe.
Tak sie sklada, ze ten dział może czytać wiele osob, wiec nie pozwole sobie na rzucanie bezpodstawnych oskażeń oraz jakis niedopowiedzianych zdań, jakies fochy, ze juz sie w jakims wątku nie wypowiesz, ze nie mozna dyskutować.
Teraz jawnie mówisz, ze będziesz dyskutował za plecami ... i powiedz jak Cie nie oceniac?
Ja przynajmniej mam podstawy, bo jęczysz, choć nie masz najmniejszych podstaw, a to mnie zarzucasz, ze Ciebie nie znam.
Piszesz o jakis metodach, o tym, ze masz to w "d..."
Jak w piaskownicy.
Jak sie Ci nie podoba forum nie musisz sie tu logowac, a jesli jednak chcesz, to świetnie - ale bądz tak dobry i nie oczerniaj ani mnie, ani nikogo innego na forum.
A te teksty, jak w ciągu tycy ostatnich wypowiedzi w tym wątku wystawiają ocene tylko Tobie samemu.
Ostatni raz prosze - jak masz jakies konkretne zarzuty to je wystosuj, jak nie to lepiej nic nie mów na ten temat, bo będziesz tak samo obrażony jak Arasov, ktory zarzucił focha, bo dostał warna.
cita nie wiem o co ci chodzi tu jest temat biesiadne rozmowy i nie wiem jak ci napisać jakieś konkrety jak samemu dostaje się KARTKĘ CZERWONĄ za (jak to napisałeś półsłówka) mam wydrukowane ostrzenie i chciałem ci się zapytać czy to jest powód do czerwonej kartki czy raczej nie zasługuje na żółtą . wpisałeś się na listę i nie stety ja byłem lepszy od ciebie po nie wpisałem się i byłem
Więc skoncz pisanie półsłówkami i napisz wprost o co Ci chodzi, tylko, zeby to bylo zgodne z prawdą.
Czy to takie trudne?
Dziwisz sie, ze dostaleś kartke? Mieszacie w wątku, robicie wycieczki personalne, nie stosujecie sie do uwag administratora (bo zaczęło sie od zdjęć i wystrczylo przyjąć do wiadomości). Staram sie tłumaczyc, prosić, podaje konkretne przyklady co i jak mozna zrobic. Pisze jeden, drugi, trzeci, piąty post i nic. Słysze tylko jęczenie i oskarżenia. Konczy sie ostrzeżeniem, z resztą zapowiedzianym i nagle bum - wielka złość. Pytam sie jeszcze raz - dziwisz sie?
Powinienem był napisać "tak ma byc, zdjęcia mają być takie i takie" i po robocie, ale ja chcialem, zeby bylo dobrze. Widać sie nie da. Skoro sie nie da, to nie dziw sie, ze za półsłówka dostajesz warna (i zapowiadam,z e za półsłówka będą warny, bo albo piszesz w czym rzecz, albo nie pisz w ogole).
Poza tym nie ode mnie masz tą kartke, wiec tym bardziej nie rozumiem w czym rzecz.
A co do listy - cóż, nie moglem przyjechac, zdarza sie, a Ty nie miales obowiązku wpisywania sie na liste, bo takiego obowiązku nie ma. Z resztą lista nigdy bie byla obowiązkowa, ale jesli uważasz sie z tego powodu za lepszego - prosze Cie bardzo. Jestes lepszy.
Ostrzeżenia nie musisz drukować, bo jest do niego wgląd i będzie, wiec bądz spokojny.
Teraz kolejny obrażony i fochy rzuca, ze w wątku z rezerwacją miejsc wyżala sie na organizaotorów i ktoś mu uwage zwrócił.
Jakby dostał warna to moze mógłby mieć pretensje, ale do jasnej - czy dostał? Nie.
Ale jest obraza, fochy i rzucanie, ze "ma w d..."
Skoro ma w d... to mi wystarczy.
Ciekawe tylko czego sie mnie czepiacie i co ja Wam takiego zrobilem.
Napisany 16 lutego 2010 - 22:18
Napisany 16 lutego 2010 - 22:30
Chłopie ale ja Cię nie oskarżam ani nie pomawiam. Nie mówiłem, że o Tobie będę rozmawiał za plecami, a tylko że drażliwe tematy będę poruszał poza forum. Sam ..... trzy po trzy, Jeden Bóg raczy wiedzieć o czym. Niby kiedy Cię oczerniłem? Szkoda czasu na takie dyskusje.
jeszcze nikt, nigdy nie dostal kartki za poruszenie żadnego tematu.
Kartke mozna dostać tylko i wyłacznie za obraźliwe odnoszenie sie do kogoś/czegos.
Nie jeden trudny temat był już na forum omawiany i póki nie stawał sie obraźliwy dla kogos, to wszytsko bylo dobrze.
Masz jakies zastrzeżenia - pisz. Nie masz-nie pisz i nie sugeruj
A to niby jest zupełnei w porządku wg Ciebie tak:
"Tylko wk... mnie brak info i ten ciągły pouczający ton Mr. Cita.
Mentor czy co, a nawet mnie nie zna, nic o mnie nie wie ale pouczać potrafi"
"A nawet niech mnie zbanuje. Skoro to takie metody to mam to w d......."
To też nie sugeruje niczego?
"A to powyżej to taka dygresyjka do innego wątku, gdzie już się nie wypowiadam, bo ......."
zwłąszcza po ostatnich postach w tym wątku i fochach?
Napisany 16 lutego 2010 - 22:38

Napisany 16 lutego 2010 - 22:46
ale "dyskutujecie" o mnie, w dodatku pisząc jakieś niczym niepoprate teorie spiskowe.
Tak sie sklada, ze ten dział może czytać wiele osob, wiec nie pozwole sobie na rzucanie bezpodstawnych oskażeń oraz jakis niedopowiedzianych zdań, jakies fochy, ze juz sie w jakims wątku nie wypowiesz, ze nie mozna dyskutować.
Teraz jawnie mówisz, ze będziesz dyskutował za plecami ... i powiedz jak Cie nie oceniac?
Ja przynajmniej mam podstawy, bo jęczysz, choć nie masz najmniejszych podstaw, a to mnie zarzucasz, ze Ciebie nie znam.
Piszesz o jakis metodach, o tym, ze masz to w "d..."
Jak w piaskownicy.
Jak sie Ci nie podoba forum nie musisz sie tu logowac, a jesli jednak chcesz, to świetnie - ale bądz tak dobry i nie oczerniaj ani mnie, ani nikogo innego na forum.
A te teksty, jak w ciągu tycy ostatnich wypowiedzi w tym wątku wystawiają ocene tylko Tobie samemu.
Ostatni raz prosze - jak masz jakies konkretne zarzuty to je wystosuj, jak nie to lepiej nic nie mów na ten temat, bo będziesz tak samo obrażony jak Arasov, ktory zarzucił focha, bo dostał warna.
Więc skoncz pisanie półsłówkami i napisz wprost o co Ci chodzi, tylko, zeby to bylo zgodne z prawdą.
Czy to takie trudne?
Dziwisz sie, ze dostaleś kartke? Mieszacie w wątku, robicie wycieczki personalne, nie stosujecie sie do uwag administratora (bo zaczęło sie od zdjęć i wystrczylo przyjąć do wiadomości). Staram sie tłumaczyc, prosić, podaje konkretne przyklady co i jak mozna zrobic. Pisze jeden, drugi, trzeci, piąty post i nic. Słysze tylko jęczenie i oskarżenia. Konczy sie ostrzeżeniem, z resztą zapowiedzianym i nagle bum - wielka złość. Pytam sie jeszcze raz - dziwisz sie?
Powinienem był napisać "tak ma byc, zdjęcia mają być takie i takie" i po robocie, ale ja chcialem, zeby bylo dobrze. Widać sie nie da. Skoro sie nie da, to nie dziw sie, ze za półsłówka dostajesz warna (i zapowiadam,z e za półsłówka będą warny, bo albo piszesz w czym rzecz, albo nie pisz w ogole).
Poza tym nie ode mnie masz tą kartke, wiec tym bardziej nie rozumiem w czym rzecz.
A co do listy - cóż, nie moglem przyjechac, zdarza sie, a Ty nie miales obowiązku wpisywania sie na liste, bo takiego obowiązku nie ma. Z resztą lista nigdy bie byla obowiązkowa, ale jesli uważasz sie z tego powodu za lepszego - prosze Cie bardzo. Jestes lepszy.
Ostrzeżenia nie musisz drukować, bo jest do niego wgląd i będzie, wiec bądz spokojny.
Teraz kolejny obrażony i fochy rzuca, ze w wątku z rezerwacją miejsc wyżala sie na organizaotorów i ktoś mu uwage zwrócił.
Jakby dostał warna to moze mógłby mieć pretensje, ale do jasnej - czy dostał? Nie.
Ale jest obraza, fochy i rzucanie, ze "ma w d..."
Skoro ma w d... to mi wystarczy.
Ciekawe tylko czego sie mnie czepiacie i co ja Wam takiego zrobilem.
Nie czytam już do końca . Nigdy ciebie nie oskarżyłem jeżeli tak to podaj konkrety . piszesz o zdjęciach -ta sprawa już jest dawno zażegnana i jest wreszcie porządek .
Forum i klub nam się podoba tylko są małe nie porozumienia .
jakie chcesz konkrety jak ktoś coś napisze to z góry ma warna albo bana , szukasz kandydatów na rozdanie karteczki ? czy tylko się na nas uwziołeś?
jakie masz przesłanki by pisać o oszczerstwach na twój temat (nikt by si.ę chyba nie odważył ) na tym kończę temat i pogadajmy sobie o tym jak omega odpala jak zrobiła się odwilż

no co do przyczepki to ja nawet bylbym za
bo lubie tego typu wypady.. fakt omcia wiecej spali ON ale co zrobic jak nie bedzie innego wyjscia
prawda jest taka ze na VIII zlocie bawilem sie bardzo dobrze i chce to powtorzyc na kolejnym moze juz nie z taka iloscia nagrod
ale kto wie
A orientujesz się jaki był by koszt wynajęcia przyczepki na wekend ?

Napisany 16 lutego 2010 - 22:51
Za bardzo wszystko bierzesz do siebie. Może i w pierwszym cytacie wypowiedziałem się o Tobie ale nie powiedziałem nic obraźliwego a jedynie to co myślę. W żaden sposób Cię nie obraziłem czy oczerniłem. Drugi cytat to tak jak napisałem jest dygresją, może i ironiczną ale czy nie można być ironicznym?A to niby jest zupełnei w porządku wg Ciebie tak:
"Tylko wk... mnie brak info i ten ciągły pouczający ton Mr. Cita.
Mentor czy co, a nawet mnie nie zna, nic o mnie nie wie ale pouczać potrafi"
"A nawet niech mnie zbanuje. Skoro to takie metody to mam to w d......."
To też nie sugeruje niczego?
"A to powyżej to taka dygresyjka do innego wątku, gdzie już się nie wypowiadam, bo ......."
Kolejna rzecz to to, że wróć do tematu Zlotu i sprawdź czy mnie tam nie pouczałeś. Chyba ma prawo mi się coś nie podobać i mam jeszcze prawo do wypowiedzi.
Jeszcze raz podkreślam, w żadnym z postów nie miałem zamiaru Cię obrażać czy oczerniać i tego nie robiłem. Ale skoro Ty bierzesz sobie tak do serca ironię i różne inne krytyczne (obiektywne i subiektywne) wypowiedzi, to bardzo Cię przepraszam już nie będę się wypowiadał.
Niestety inaczej już tego ująć nie potrafię.
Napisany 16 lutego 2010 - 22:51
jakie chcesz konkrety jak ktoś coś napisze to z góry ma warna albo bana , szukasz kandydatów na rozdanie karteczki ?
popieram!

No właśnie jak wam odpalają auta??? Bo ja jestem mile zaskoczony wsiadłem po 2 tygodniach i rychnoł od razu:P:P
Napisany 16 lutego 2010 - 22:53
wiesz co to jest roznie zalezy od wielkosci i klasy przyczepy od 50-250zl za dobe.. ale przyczepka 4-5os w dobrej klasie to ok 150zl/doba - takie byly ceny rok temu

Napisany 16 lutego 2010 - 22:55
Podałem już niżej.
Jak chcesz coś konkretnego to masz np. tu
http://www.manczak.p...=pokazPrzyczepy
Podobna jest ponoć w przezmierowie
czy tylko się na nas uwziołeś?
Ja sie uwziałem? LOL
nikt by si.ę chyba nie odważył
a chodzi mi o takie wlasnie bezsensowne teksty, ktore moglibyście sobie darować na forum i za moimi plecami.
A jak myslisz, ze ja szukam pretekstu, zeby dac komukolwiek kartke, to sie bardzo grubo mylisz i wlasnie kolejna rzecz o jaką mi chodzi
end.