ja potrzebuje do 2.6 bfl benzyna

Napisany 26 stycznia 2015 - 19:32
pierwsza strona jest po prawej gdzie masz 1 cylinder
Napisany 26 stycznia 2015 - 19:40
Napisany 26 stycznia 2015 - 20:35
sprawdź bezpieczniki multimetrem, prawdopodobnie któryś jest spalony lub nie kontaktuje.lampka działa poprawnie ale teraz zauważyłem że nawiew nie działa, wywala mi jeszcze błąd czujnika stuków bank 1 z której strony jest
samochód ma tylko jedną prawą stronę, tak samo jak Ty masz jedną prawą rękę, czy prawą nogęPo prawej w kierunku jazdy gdy otworzymy maskę i stoimy przed silnikiem to po lewej tak.
Napisany 26 stycznia 2015 - 20:45
sprawdź bezpieczniki multimetrem, prawdopodobnie któryś jest spalony lub nie kontaktuje. samochód ma tylko jedną prawą stronę, tak samo jak Ty masz jedną prawą rękę, czy prawą nogę
Napisany 26 stycznia 2015 - 21:25
doradżcie gdzie obszyc lub obkleic zasłonke do szyberdachu? albo welur, albo skóra, mam zniszczoną, albo inne propozycje.
Napisany 26 stycznia 2015 - 22:13
Mam takie szybkie pytanko - czy ktoś się orientuje czy jest możliwość kupna nowych błotników do przodu do Senatora 85r? Gdzie to można dostać? Na allegro są same używki.
Napisany 27 stycznia 2015 - 07:34
Napisany 27 stycznia 2015 - 07:51
2,6 V6
Czy w serii był wydech który za sondami schodził się w jedno i szedł do końcowego?
Bo mam zagwostkę. Konstrukcyjnie wygląda to tak. Z kolektorów idą 2 rury do sond. Potem mamy 2 sondy czyli tak jak w każdej V6. Za sondami z kolei łączy się to w jeden środkowy trochę większy niż standard 2,5 V6 i końcowy z jednym wejściem. Czy to taka seria czy jakiś wynalazek? Nie przyglądałem się jeszcze bardzo dokładnie ale wydaje mi się, że wydech zaczynający się ze katami jest do samego końca z kwasiaka a rury mają średnicę zewn. na oko jakieś 7-7,5 cm :hmmm:
Napisany 27 stycznia 2015 - 08:25
2,6 V6
Czy w serii był wydech który za sondami schodził się w jedno i szedł do końcowego?
Bo mam zagwostkę. Konstrukcyjnie wygląda to tak. Z kolektorów idą 2 rury do sond. Potem mamy 2 sondy czyli tak jak w każdej V6. Za sondami z kolei łączy się to w jeden środkowy trochę większy niż standard 2,5 V6 i końcowy z jednym wejściem. Czy to taka seria czy jakiś wynalazek? Nie przyglądałem się jeszcze bardzo dokładnie ale wydaje mi się, że wydech zaczynający się ze katami jest do samego końca z kwasiaka a rury mają średnicę zewn. na oko jakieś 7-7,5 cm :hmmm:
Napisany 27 stycznia 2015 - 08:51
Mam takie szybkie pytanko - czy ktoś się orientuje czy jest możliwość kupna nowych błotników do przodu do Senatora 85r? Gdzie to można dostać? Na allegro są same używki.
Napisany 27 stycznia 2015 - 11:42
U tapicera?
Pokpol z Żor robi różne zamówienia- Kolega znajdzie na googlach namiary na nich. Pokrowce, zasłonki, tapicerki itp.
Napisany 27 stycznia 2015 - 12:05
Sam se zrób :tak:
Napisany 27 stycznia 2015 - 12:11
Zawsze możesz zapytać, a nuż się zgodzi :yes:hm..popatrz a ja myslałem ze i masarza, bo to i skora i wyroby np kiełbasa
Napisany 27 stycznia 2015 - 12:18
Zawsze to lepiej mieć jakieś konkrety na starcie niż rzucać w eter otwarte pytanie. Ale być może ja jestem jakiś dziwny
Napisany 27 stycznia 2015 - 12:43
no fakt faktem racja no jedna strona tylko
a bezpiecznik okazał się spalony wszystko jest już ok
traz teraz tylko namierzyć czujnik spalania stukowego
Napisany 27 stycznia 2015 - 12:50
Technika →
Wyposażenie wewnętrzne i akcesoria →
Brakujące elementy rolety elektrycznejRozpoczęte przez sapciak , 29 sty 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Forum Główne →
Spoty - Omega Klub Polska →
dolnośląskie (D) →
23.07.2016 - Oława grillRozpoczęte przez tc82 , 21 lip 2016 ![]() |
|
![]()
|