No co Ty
nie po to wydawał gruby hajs na auto z wypasionym gazem, żeby teraz na benzynie jeździć
Zapłaci 500 za kasowanie ecu i pokręcenie śrubką. Na koniec gazmen powie {do zobaczenia za dwa tygodnie}.
Napisany 14 września 2015 - 08:32
No co Ty
nie po to wydawał gruby hajs na auto z wypasionym gazem, żeby teraz na benzynie jeździć
Napisany 19 września 2015 - 21:50
Daruj sobie kolego takie teksty, nie po to zapytałem o pomoc żebyś sobie drwił a po to żeby ktoś podpowiedział coś "MĄDREGO" jak rozwiązać mój problem.No co Ty
Niestety z takim gazem ją kupiłem, skoro jest w aucie już od 6 lat to nie może być aż tak źle jak się wydaje (choć nie ukrywam że również uważam że to nieporozumienie).Zakręcić gaz na parę set kilometrów i wymienić sondę.Taka instalacja lpg w 16 zaworowym silniku to ....... szkoda słów.
Edytowany przez RedWood, 19 września 2015 - 21:52.
Napisany 20 września 2015 - 13:39
Daruj sobie kolego takie teksty, nie po to zapytałem o pomoc żebyś sobie drwił a po to żeby ktoś podpowiedział coś "MĄDREGO" jak rozwiązać mój problem.
Zawsze myślałem że forum internetowe (nie tylko Omegi) jest dla ludzi którzy mają do niego coś do wniesienia a nie do robienia sobie jaj z innych.
Chcesz się pośmiać to masz do tego oddzielne tematy...
Pozdrawiam...
Niestety z takim gazem ją kupiłem, skoro jest w aucie już od 6 lat to nie może być aż tak źle jak się wydaje (choć nie ukrywam że również uważam że to nieporozumienie).
Edytowany przez manro, 20 września 2015 - 13:46.