lampy soczewki
Napisany 14 grudnia 2006 - 22:20
Napisany 14 grudnia 2006 - 22:21
lol... przeczytaj jeszcze raz opis pierwszej fotkiTo z boku to silniczek do tej przysłony ?

Napisany 14 grudnia 2006 - 22:35
Napisany 14 grudnia 2006 - 22:36
no przecie wyraznie napisane, ze elektromagnesOjej elektromagnes hi hi moje pytanie czy to jest to z boku elektromagnes czy silniczek (coś co steruje tym ustrojstwem) :razz:

Napisany 14 grudnia 2006 - 22:38
No moder, może już czas wyrzucić z ręki to świństwo, co to je masz na zdjęciu w podpisieno przecie wyraznie napisane, ze elektromagnesOjej elektromagnes hi hi moje pytanie czy to jest to z boku elektromagnes czy silniczek (coś co steruje tym ustrojstwem) :razz:

Napisany 14 grudnia 2006 - 22:47
eee, niemozliwe, zeby od tego... moze on tylko zjadl cos nieswiezego...No moder, może już czas wyrzucić z ręki to świństwo, co to je masz na zdjęciu w podpisie
Co za dużo to niezdrowo :mrgreen:
![:]](https://forum.omegaklub.eu/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Napisany 14 grudnia 2006 - 22:50
Exec a od jakiej lampy jest ta bixenonowa soczewka? Czy w omegach były takie orginalne?
I bez OT mi tu proszę
Napisany 14 grudnia 2006 - 22:53
Audi S4Exec a od jakiej lampy jest ta bixenonowa soczewka?
I jeszcze się panoszyI bez OT mi tu proszę

Napisany 14 grudnia 2006 - 22:56
noo rotfl... ale koles... nie pal tego wiecejExec a od jakiej lampy jest ta bixenonowa soczewka?
przeczytaj opis pierwszego zdjecia w moim poprzednim poscie z fotkami soczewek

no doobra, zlituje sie...
soczewka pochodzi z takiej fury:
http://moto.allegro...._10_2003r_.html
nigdy sie ich omki nie doczekaly, za wczesnie skonczyli omki produkowac...Czy w omegach były takie orginalne?
Napisany 14 grudnia 2006 - 23:04
Napisany 14 grudnia 2006 - 23:09
Chyba że je już gdzieś opisywałeś he he he he he..
lol, zobacz post, ktory jest.....
.... zartowalem :mrgreen: jeszcze nie opisywalem, bo nie skonczylem i jeszcze troche z tym zejdzie, bedzie dokumentacja fotograficzna oraz pseudo tutorial...
Napisany 14 grudnia 2006 - 23:15
no dobra, to zrobimy tak... zainteresowani tematem zrobia skladke sponsoringowa dla mojego projektu, a ja zrobie porzadny tutorialJa ci dam pseudo

Napisany 14 grudnia 2006 - 23:18
ee, moglbym krzywo zamontowac soczewke w lampie....0,5 wystarczy?
...minimum 0,7 :mrgreen:
Napisany 14 grudnia 2006 - 23:19
lol, zobacz post, ktory jest.....
O Matkoooooo gdzie ..... Uf nie no to tylko Harnaś już się bałem he he he.
Fajnie że coś takiego zrobisz . Tylko nie opisuj w podpisach fotek bo co niektórzy mogą nie doczytać (jednego znasz ) .
Napisany 14 grudnia 2006 - 23:22
hmm... no dobra, to mam sie starac nie uzywac komentarzy zalacznikow do opisywania fotek... hmmTylko nie opisuj w podpisach fotek bo co niektórzy mogą nie doczytać (jednego znasz ) .

Napisany 14 grudnia 2006 - 23:32
Zrobisz tak jak uważasz za stosowne . I tak chwała ci za chęci.
Teraz Panowie Proszę już nie róbmy OT bo szkoda tematu zaśmiecać (jest czat tam możemy sobie prowadzić luźne rozmowy )
Napisany 18 grudnia 2006 - 22:37

P.S lampe skleilem na starym kleju za pomoca opalarki.. na koniec uszczlenilem wokol wszystko masa z bolla do klejenia i uszczleniania.. jednak z moimi zdolnosciami roznie bywa ;p totez bedzie zonk jak mi to teraz bedzie parowac.. eh
Napisany 19 grudnia 2006 - 18:39
moi mili
poniewaz bawilem sie troche dzis xenonem postanowilem zdac wam relacje:) otoz kupilem ostatnio xenonki z urwana regulacja w jednej z lamp.. totez dzis rozkleilem xenona i przelozylem mocowanie ze starych zwyklych
pasi bez problemow wiec nie trzeba sie bawic w zadne rzezby ani klejenia.. wystarczy przelozyc ze zwyklych lamp i tez wszystko dziala
ale co mnie zdziwilo.. no bo tak siedze i mysle.. i naszlo mnie sprawdzic jakie mam zarniki:) i co? i qw** jedna to D2S a druga D2R ;/ o co chodzi pytam? co zrobic? wymieniac? czy zostawic jak jest? swieca dobrze i zadnej roznicy w barwie swiatla jako tako nie widac;/ ale skoro ma byc D2S to moze kupic to co byc powinno?
P.S lampe skleilem na starym kleju za pomoca opalarki.. na koniec uszczlenilem wokol wszystko masa z bolla do klejenia i uszczleniania.. jednak z moimi zdolnosciami roznie bywa ;p totez bedzie zonk jak mi to teraz bedzie parowac.. eh
a przyglądnełeś się dokładnie tym uchwytom???? ja przymierzałem uchwyt ze zwykłej lampy, pasować pasuje, (wyjdzie w otwór itp), ale problem jest gdzie indziej.
Nie pamietem dokładnie, ale chyba ta końcówka zakończona kulą była na innej wysokości niż ta w xenonie/soczewce. Kurcze, teraz nie jestem pewien, ale nie założyłem takiego, bo na bank coś tam niepasowało.