dużo,nówki to taka kasa że lepiej dołożyć pare zeta i mieć ksenony,a używki to praktycznie wszystko z anglików i niestety nie nadają się,słyszałem że można coś z nimi pokombinować (poprzestawiać przesłony czy coś)ale efekty ponoć mizerne i na przeglądach są problemyile moga zaspiewac za soczewki Hella

lampy soczewki
Napisany 14 października 2006 - 21:48
Napisany 15 października 2006 - 08:44
Napisany 17 października 2006 - 11:07
samopoziomowanie owszem, ale spryskiwaczy jeszcze nie trzeba ! wiem bo mi sprzatneli :evil: i na przegladzie sie pytalem czy musze tego szybko szukac czy nie i sie okazalo ze w Polsce nie jest to wymagane
jesteś tego pewien
pytam bo założyłem ksenony i nie jestem pewien co najpierw mam zrobiś czy spryski czy samopoziomowanie
Napisany 17 października 2006 - 11:10
samopoziomowanie owszem, ale spryskiwaczy jeszcze nie trzeba ! wiem bo mi sprzatneli :evil: i na przegladzie sie pytalem czy musze tego szybko szukac czy nie i sie okazalo ze w Polsce nie jest to wymagane
jesteś tego pewien
pytam bo założyłem ksenony i nie jestem pewien co najpierw mam zrobiś czy spryski czy samopoziomowanie
też nie mam jednego spryskiwacza i nigdy problemów nie było
tak naprawdę, to dobrze ustawione ksenony, tak o jedną podziałkę niżej niz zwykłe lampy, nie wymagają samopoziomowania - wolałbym spryskiwacze założyć, bo jest duża rózznica w świeceniu, przed i po przemyciu kloszy
"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 17 października 2006 - 11:17
też nie mam jednego spryskiwacza i nigdy problemów nie było
tak naprawdę, to dobrze ustawione ksenony, tak o jedną podziałkę niżej niz zwykłe lampy, nie wymagają samopoziomowania - wolałbym spryskiwacze założyć, bo jest duża rózznica w świeceniu, przed i po przemyciu kloszy
:shock: no to teraz dałeś mi do myślenia
hiba pojade na stacje diagnostyczną ustawić sobie światełka i się trochę wypytać jak to do końca jest z tymi ksenonkami
ale jeśli samopoziomowania i spryskiwaczy nie potrzeba to :yes_yes: :yes_yes: :bigok: i tak założe spryskiwacze bo to fajnie wygląda
Napisany 17 października 2006 - 11:30

a tak na marginesie, 60% Omek z xenonami ma uwalony system samopoziomowania, poprostu, do doskonałości temu systemowi dużo brakuje
"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 18 października 2006 - 07:59
Krzycho, samopoziomowania, nikt Ci nie sprawdzi, a spryski tak
a tak na marginesie, 60% Omek z xenonami ma uwalony system samopoziomowania, poprostu, do doskonałości temu systemowi dużo brakuje
jeśli masz na myśli uchwyty mocujące lustra to napisał bym 90%, i nie tylko xenon, ale i soczewki.
Napisany 18 października 2006 - 19:17
Krzycho, samopoziomowania, nikt Ci nie sprawdzi, a spryski tak
a mój działa............ :mrgreen: ,trza było nie kupować złomów po dzwonie...............
Napisany 18 października 2006 - 23:10
a mój działa............ :mrgreen:
piotr027, A wykres masz bo nie uwierze :tere-fere: :hmm:

Napisany 19 października 2006 - 15:46
Napisany 20 października 2006 - 07:52
Mam pytanie odnosnie soczewek, czy jest roznica miedzy soczewkami do auta z roku 96, a soczewkami do auta z roku 98 lub 99?
raczej nie ja założyłem lampki od omegi c 2001 i nawet wtyczki pasowały tylko trzeba troche ten plastik pod lampą dopracować ale z ony b wyższego rocznika nic nie musisz robiś wkładasz zapinasz wtyczki i działa
Napisany 20 października 2006 - 16:30
raczej nie ja założyłem lampki od omegi c 2001 i nawet wtyczki pasowały tylko trzeba troche ten plastik pod lampą dopracować ale z ony b wyższego rocznika nic nie musisz robiś wkładasz zapinasz wtyczki i działa
Dzieki za info. Juz zalozone

Napisany 21 października 2006 - 09:04
Dzieki za info. Juz zalozone Oma wyglada swietnie!! Szkoda, ze nie mam aparatu.
to że wygląda świetnie to wiem bo po zmianie świateł w mojej omesi to się na nią napatrzeć nie mogłem

Napisany 22 października 2006 - 20:54
ale tak przy okazji: jakie macie żarówki w tych soczewkach? to że h1 to wiem, ale jaką moc, jaka firma? załorzyłem dziś te lampy i powiem, że jestem zawiedziony. jutro kupię jeszcze jakieś porządne żarówy. :bad:
Napisany 23 października 2006 - 08:28
Nigdzie ich nie ma!jakbyś znalazł XD5 to daj znać, ponoć zajebioza
Napisany 23 października 2006 - 10:24
Napisany 28 października 2006 - 11:19
na czym polega ich inność??? poza tym, że świecą na niebiesko?
Napisany 28 października 2006 - 11:28
A na e-bay.com jedynie 9$.hehehe... znalazłem te XD5. kosztują jedyne 140zł... nieźle.
na czym polega ich inność??? poza tym, że świecą na niebiesko?
Napisany 28 października 2006 - 19:25
noooo..... ale w stanach.A na e-bay.com jedynie 9$.