Napisany 07 sierpnia 2013 - 22:31
Napisany 07 sierpnia 2013 - 22:43
zboczony NIE, ale czasem z zachowania MISIOWATO PRZYTULAŃSKI
:jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
Gdyby Bóg lubił napęd na przód to ludzie chodziliby na rękach...
Kiedy znajdziemy się na zakręcie... REDUKCJA BUT I ODCIĘCIE!!
Napisany 07 sierpnia 2013 - 23:06
Muminekomega, "misiowato przytulański" to nie jest zboczeniec :nie:a nie bedziesz ze mnie zboczenca robil na publicznym forum...
Napisany 07 sierpnia 2013 - 23:15
Napisany 07 sierpnia 2013 - 23:15
Muminekomega, "misiowato przytulański" to nie jest zboczeniec :nie:
Napisany 07 sierpnia 2013 - 23:20
No to jest jedno dobre rozwiązanie - na następnym spocie daj na dzień dobry każdemu w mordę, to powiedzą że jesteś prawdziwy MACHO :tak:praktycznie sami faceci przyjezdzaja na u nas na spoty a ja, wedlug Ogniowego, do wszystkich sie przytulam... No to sa dwie opcje: albo zboczony albo umyslowo ograniczony... Obie mi sie nie podobaja...
Napisany 07 sierpnia 2013 - 23:20
Te te te....nie unos sie tak
Przeca wszystcy wiemy, ze zboczencem nie jestes, a nazwal Cie wyjatkowo delikatnie i pieszczotliwie
(co do niego nie podobne, mnie z zasady nazywa mendą )
Takze - Muminku drogi - zamknij pyszczekChyba ze zdrobniale nie chcesz no to wiadomo: MORDA
Napisany 07 sierpnia 2013 - 23:26
Widze ze teraz Ogniowy wyjdzie na poszkodowanego a ja na pieniacza... Po prostu mnie to troszke urazilo tym bardziej ze pare postow wczesniej prosilem zeby tego nie robil...
Dobra... Piszcie co chcecie... Moze to i byl zart ale zrobilo mi sie przykro i sobie tak z tym zostane jesli pozwolicie...
No to jest jedno dobre rozwiązanie - na następnym spocie daj na dzień dobry każdemu w mordę, to powiedzą że jesteś prawdziwy MACHO :tak:
Napisany 08 sierpnia 2013 - 07:33
http://forum.omegakl....postcount=1874
człowiek się stara, zdjęcia robi, rysunki, a tu "za cholerę nie mogę zrozumieć jak to ma być"
Napisany 08 sierpnia 2013 - 08:26
jakaś nerwowość i frustracja się w nie wkrada...coś się wydarzyło ??
Napisany 08 sierpnia 2013 - 11:02
"Jeśli twoje dziecko słucha techno, wiedz że coś się dzieje"
Tak to jest jeśli miłośnik muzyki poważnej zmienia tak drastycznie gatunek muzyki
Napisany 08 sierpnia 2013 - 17:20
A ta na marginesie Muminku,to przeczytałem kilka Twoich ostatnich postów i dochodzę do wniosku, że jakaś nerwowość i frustracja się w nie wkrada...coś się wydarzyło ?? Gdzie się podziało Twoje poczucie humoru??
Napisany 08 sierpnia 2013 - 21:13
Napisany 20 sierpnia 2013 - 16:26
Napisany 20 sierpnia 2013 - 16:28
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno
" Nie możesz być pewien swej racji, jeśli o argumentach swoich oponentów nie będziesz wiedział więcej od nich samych "
Auto Serwis KrakówNapisany 20 sierpnia 2013 - 20:15
Moje przybycie na spota stoi pod znakiem zapytania
omega znowu się popisała i stoi w garażu
Leci mi cały czas woda po lewej głowicy
może to nie UPG ale chwila się zejdzie zanim to naprawie także jak się uda to wpadnę może jak nie omą to może narzeczona mi beemkę wypożyczy:) A co do omy to prawdopodobnie po remoncie wyląduje w dziale sprzedam niestety... w ciągu niecałych 2 miesięcy już 2 raz mnie zawiodła...
:masakra:
Napisany 20 sierpnia 2013 - 21:06
Moje przybycie na spota stoi pod znakiem zapytania
omega znowu się popisała i stoi w garażu
Leci mi cały czas woda po lewej głowicy
może to nie UPG ale chwila się zejdzie zanim to naprawie także jak się uda to wpadnę może jak nie omą to może narzeczona mi beemkę wypożyczy:) A co do omy to prawdopodobnie po remoncie wyląduje w dziale sprzedam niestety... w ciągu niecałych 2 miesięcy już 2 raz mnie zawiodła...
:masakra:
Napisany 20 sierpnia 2013 - 22:25
Napisany 21 sierpnia 2013 - 00:10
morphe (a co, nigdy Was nie widziałem)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 07:51