Mysle ze nie tedy droga ale widze ze Cie nie przekonamy... Twoj wybor...
Chłopaki ale ja was nie skreślam, skoro mówicie że jest zupełnie inaczej to pewnie tak jest, ale też weźcie pod uwagę że ja nie mam 20km

Napisany 06 sierpnia 2013 - 15:58
Mysle ze nie tedy droga ale widze ze Cie nie przekonamy... Twoj wybor...
Napisany 06 sierpnia 2013 - 16:20
To może ja coś od siebie dodam...
Ale od tego są spoty![]()
Byłem tylko na jednym
Będzie dobrze
Napisany 06 sierpnia 2013 - 16:41
Napisany 06 sierpnia 2013 - 17:38
Napisany 06 sierpnia 2013 - 19:51
muminek jest troche glupkowaty
z ogniowego wylazi wies
keeboard mysli ze ma potezna tube
zahir pewnei gra na grzebieniu
Gdyby Bóg lubił napęd na przód to ludzie chodziliby na rękach...
Kiedy znajdziemy się na zakręcie... REDUKCJA BUT I ODCIĘCIE!!
Napisany 06 sierpnia 2013 - 20:35
Quote Napisał maniutek Zobacz post
zahir pewnei gra na grzebieniu
W czasie jazdy
Napisany 06 sierpnia 2013 - 21:42
Kazdy z nas jest inny, muminek jest troche glupkowaty, z ogniowego wylazi wies, keeboard mysli ze ma potezna tube, a zahir pewnei gra na grzebieniu, ale kazdy z nas jest soba i napewno Ci nikt zlego slowa nie powie - koniec wypocin....
Napisany 06 sierpnia 2013 - 21:53
Maniutek będziesz, bo juz zaczynamy tęsknic za Twoją "cytrynką".
Napisany 06 sierpnia 2013 - 22:32
A ja sie rozpisywal nie bede. Kazdy widze ma inne zdanie. Panowie, bylo potwornie goraco i kazdy mogl sie czuc mocno rozdrazniony. Poza tym chcieli sobie poogladac fury to poszli i poogladali. Zlot i spot to dwie rozne rzeczy, na spocie nei bede waszych fur ogladal, bo znam je na wylot i zygam nimi
![]()
![]()
.A tak powaznie to DJ cos za bardzo sie zalisz, pamietaj, ze i ja, i Aros, i Muminek, I zahir, i Keeboard i wszystcy inni tez kiedys byli nowi, tez kiedys byli ten pierwszy raz.....i jakos sie kazdy z kazdym dogadal. Zobacz, ja Omegi mialem cztery, ale i Tigra przyjezdzalem, i Honda przyjezdzalem, i teraz nawet calibra (2 spoty mnie ominely, ale to brak czasu), tak to wpadalem regularnie. Troche moim zdaniem zle to interpretujesz, ale nie przesadzaj....Kazdy z nas jest inny, muminek jest troche glupkowaty, z ogniowego wylazi wies, keeboard mysli ze ma potezna tube, a zahir pewnei gra na grzebieniu, ale kazdy z nas jest soba i napewno Ci nikt zlego slowa nie powie - koniec wypocin....
Maniutek nie wiem ile nad tym myślałeś , ale
:ok:
Hmmm... Ten zlot rzeczywiście dziwnie się ułożył ale myślę że to trochę i nasza wina, bo trzeba było się dogadać razem usiąść tak jak to zrobili chyba z klubu astry tam w rogu przy drugiej bramie a tak to rzeczywiście gadka szmatka i to wszystko. Sory Matias że tak to odebrałeś z naszej strony, moja narzeczona nie lubi siedzieć w miejscu
w ogóle to miałem sam przyjechać ale w ostatniej chwili się zdecydowała
(gadka o samochodach ją nudzi ale coś ją tknęło i przyjechała ze mną)(tym bardziej że ostatnio w kółko wałkujemy temat "przygotowania do wesela"
). Też uważam jak chłopaki że powinieneś dać nam jeszcze jedną szansę i wpaść na spota, myślę że chłopaki się nie obrażą jak coś napiszę, jak przyjechałem na spota po raz pierwszy w zeszłym roku też miałem podobne zdanie do twojego, nic nie zagadają tak jak by udawali że cię nie ma, wtedy jedyną osobą z jaką pogadałem to był Ogniowy a to dla tego że byliśmy jako pierwsi a na dodatek ustawiliśmy się nie na tym parkingu
ale przyjazd na drugi trzeci spot i dalej i było coraz fajniej
"Podziwianie" trafnego zakupu przez maniutka itp.
:D też pi pierwszym spocie nie chciałem przyjeżdżać ale jakoś się przekonałem i ruszam tam co miesiąc:D z wyjątkiem ostatnich dwóch bo w czerwcu zapomniałem a w lipcu nie miałem silnika w aucie
Także spróbuj a będzie O.K :ok::ok:
Napisany 07 sierpnia 2013 - 00:22
Napisany 07 sierpnia 2013 - 07:57
Napisany 07 sierpnia 2013 - 08:01
jedynie muminek jakby mógł to by od razu przytulał, ale ona tak ma
Gdyby Bóg lubił napęd na przód to ludzie chodziliby na rękach...
Kiedy znajdziemy się na zakręcie... REDUKCJA BUT I ODCIĘCIE!!
Napisany 07 sierpnia 2013 - 08:23
Ej no...Nie robcie ze mnie zboczenca bo ktos przeczyta i pomysli ze jakis dziwny jestem... Wiem ze zartujecie ale ludzie to moga dziwnie odebrac...
Napisany 07 sierpnia 2013 - 10:47
Napisany 07 sierpnia 2013 - 12:50
Napisany 07 sierpnia 2013 - 13:05
Napisany 07 sierpnia 2013 - 13:10
Napisany 07 sierpnia 2013 - 21:50
zboczony NIE, ale czasem z zachowania MISIOWATO PRZYTULAŃSKIEj no...Nie robcie ze mnie zboczenca bo ktos przeczyta i pomysli ze jakis dziwny jestem... Wiem ze zartujecie ale ludzie to moga dziwnie odebrac...
Napisany 07 sierpnia 2013 - 21:59
Nie taki gowniany
jeździ ładnie, wszystko do siebie pasowało ale mam wrażenie że źle podciśnienia spiąłem, bo z za silnika nie idzie mi żaden przewód do multiramu natenprzykład
a z tych wzorów to za cholerę nie mogę zrozumieć jak to ma być...
:p