Nie wierze ze wierzysz w to co napisalesI przynajmniej będzie teraz spokój i żadnych żali, że fajtłapa jedna z drugą został wydymany na OKP.

Napisany 13 marca 2013 - 15:20
Nie wierze ze wierzysz w to co napisalesI przynajmniej będzie teraz spokój i żadnych żali, że fajtłapa jedna z drugą został wydymany na OKP.
Napisany 13 marca 2013 - 15:21
A najlepsze jest to, że Ci co sprzedają nie włączali się do dyskusji w ogóle. Ja miałem dużo do powiedzenia w tym temacie i mówiłem, chociaż nie mam w tym żadnego interesu. I przynajmniej będzie teraz spokój i żadnych żali, że fajtłapa jedna z drugą został wydymany na OKP.
Napisany 13 marca 2013 - 15:24
Przy rejestracji na forum juz to akceptujesz... A ze ludzie nagminnie nie czytaja regulaminow lub nie rozumieja co czytaja (ostatnio w mojej ankiecie to sie ladnie potwierdzilo) to juz ich osobista sprawa.więc wrzućcie opcję "Zapoznałem się z regulaminem i nie bedę rościł żadnych pretensji do OKP z tytułu zawartych transakcji poprzez forum" i wchodząc do działu Sprzedam zaznaczasz jednorazowo, jesli nie wyrazisz zgody to nie wjedziesz dalej i tyle...
Napisany 13 marca 2013 - 15:29
Napisany 13 marca 2013 - 15:31
Napisany 13 marca 2013 - 15:40
Już to gdzieś słyszałem, czy Ty trochę nie przesadzasz Już kiedyś dzieliłeś klubowiczy i forumowiczy i dokładnie to pamiętam. Skoro tak piszesz to trzeba poprostu zamknąć OKP dla ludzi, którzy nie płacą - bo co, mają czytać za darmo
Czy wg Ciebie wkładanie do koszyka to tylko $$$$, a gdzie wiedza, teoria, praktyka userów forum, chyba o to tu chodzi.
.Dlaczego przez kilka czarnych owiec, ma cierpieć cały tłum "baranów" ( bo tak jesteśmy traktowani ostatnimi czasy...)
Jeszcze raz jak zobaczę podobną "argumentacje" to się chyba porzygam...
Napisany 13 marca 2013 - 15:43
taki krzyk jest o dział Sprzedam
Napisany 13 marca 2013 - 15:45
No takie czasy...od roku patrze na forum ze strony forumowicza poprostu nie stac mnie na skladke...takie czasy
Napisany 13 marca 2013 - 15:51
Ale sypus, mnie osobiście nie chodzi o sam dział sprzedam tylko o podziały... Klubowicz płaci składki to może sprzedawać, forumowicz nie płaci to może tylko kupować. Co to jest ta składka? opłata targowa?
Zabierzcie cały market na klubowy i koniec temata.
Napisany 13 marca 2013 - 15:53
Napisany 13 marca 2013 - 15:56
Ale kto im będzie kupował jak zostanie 10 na krzyz klubowiczy??
Chyba że będą robić sztuczny tłok - dziś ja sprzedam Tobie, a za tydzień Ty mi to odsprzedasz, żeby było że dział Market się świetnie kręci bez forumowiczy...
Napisany 13 marca 2013 - 15:58
Zawsze zostaje Allegro i Tablica.Ale kto im będzie kupował jak zostanie 10 na krzyz klubowiczy
Chyba że będą robić sztuczny tłok - dziś ja sprzedam Tobie, a za tydzień Ty mi to odsprzedasz, żeby było że dział Market się świetnie kręci bez forumowiczy...
Ja Cię nie śledzę, ja Cię podrywam ...Sypus przestan mnie sledzic:P to jawna dyskryminacja
Napisany 13 marca 2013 - 16:00
Ja Cię nie śledzę, ja Cię podrywam ...
Napisany 13 marca 2013 - 16:09
Dosyć długo zastanawiałem się nad założeniem takiego wątku, ale dziś stwierdziłem, że chyba pora. Trochę mnie zastanawia to, w jaki sposób traktuje zarząd forumowiczy. W wątku "zauważone problemy" przy wypowiedziach o działaniu forum pojawia się stwierdzenie "forumowiczy to nie powinno interesować" oraz "wszystko jest napisane w dziale klubowym". Rozumiem, że klubowicz jako ktoś, kto przyczynia się do utrzymania serwera ma większe prawa i przywileje (chociaż ostatnie ograniczenie działu "sprzedam" to jednak trochę dziwny pomysł), ale z jakiej racji ci, których jest de facto najwięcej na forum mają być traktowani jak intruzi przeszkadzający w dobrej zabawie kolegom klubowiczom (do których nic nie mam). To, że nie mam czasu latać na spoty/zloty (wymóg w regulaminie) itp i nie wpłacę składki nie powinno czynić mnie w oczach zarządu gorszym od klubowiczy, którzy za swój czas i kasę mają pewne przywileje. Być może interesuje mnie rozwój forum i przy okazji zauważonego problemu chciałbym pomóc, ale jak mam to uczynić, skoro wszelkie info jest dostępne w dziale klubowym i mnie ma to nie interesować? Zarządzie - myśl trochę o największej grupie tworzącej to forum i nie daj nam odczuwać, że jesteśmy "użytkownikami drugiej kategorii"
Napisany 13 marca 2013 - 16:16
moi drodzy - odbiegając od wątku wklejam pierwszy post
Napisany 13 marca 2013 - 16:19
Napisany 13 marca 2013 - 16:24
Napisany 13 marca 2013 - 16:25