Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Traktowanie forumowiczy

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
363 odpowiedzi na ten temat

#121 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

**** świat do góry nogami

• 7 326 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 13 marca 2013 - 14:23

wiec nie mam prawa nic na forum kupic

ale dział kupie nie jest zablokowany :hmmm: chyba nie przeczytałaś informacji i prowadzisz dyskusję o której nie masz pojęcia...

Można by było nadawać status i belkę: Były członek :)

ja tutaj wyczuwam nutę sarkazmu :o

#122 OFFLINE   Kesiaczek

Kesiaczek
  • 567 postów

Napisany 13 marca 2013 - 14:28

zalecam czytanie ze zrozumieniem... kupić a sprzedać to chyba WIELKA różnica... :masakra:

moje przejezyczenie.....ale
równiez zalecam takie czytanie i nie czepianie sie słówek (typowe dla elity zarzadzajcej) dobrze wiesz ze chodzi handel......bo moze bede miała pare rzeczy zeby sprzedac....oddac..(troche tego sie zbiera przez lata) ale teraz to wole do kosza wywalic, bo w allegro to bawic mi sie nie chce.....sklepu tez nie zamierzam otwierac...... jezeli wy macie takie podejscie do tego.

a tak wogole, to proponuje zeby wogole zlikwidowac taka instytucje jak forumowicz.
skoro i tak tylko wam przeszkadzamy tutaj......czepiamy sie bezpodstawnie itd.....

Ziutek chodzi ogolnie o wasze podejcie do forumowiczy.....dlaczego klubowicze którzy cos wkladali w ten klub, poswiecali czas itd..... maja byc teraz zgnojeni bo nie placa skladki tylko dlatego ze jakis gówniarz jeden z drugim wykrecili komus walek......

#123 OFFLINE   Rafke

Rafke

Pastor & szperacz fantów

• 2 588 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 13 marca 2013 - 14:31

hej Kesiaczek :)
ale kto napisał że komuś forumowicz nie pasuje ?

ukrócenie sprzedaży forumowiczów na forum poszło przez duże ilości wyłudzeń na transakcjach z forum okp.
o to poszło.

#124 OFFLINE   dawid0123456789

dawid0123456789

Srebrny Corsarz

• 1 091 postów
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 3.6i 24v C36GET Lotus Omega

Napisany 13 marca 2013 - 14:36

ale dział kupie nie jest zablokowany :hmmm: chyba nie przeczytałaś informacji i prowadzisz dyskusję o której nie masz pojęcia...

ja tutaj wyczuwam nutę sarkazmu :o

Jeszcze nie jest, znając zapędy zarządu OKP, bo już niektorzy mówią jakie to czystki etniczne wprowadzą, niech tylko wykruszy się ta część, która najgłośniej krzyczy, to z całą resztą pójdzie o wiele łatwiej...

hej Kesiaczek :)
ale kto napisał że komuś forumowicz nie pasuje ?

ukrócenie sprzedaży forumowiczów na forum poszło przez duże ilości wyłudzeń na transakcjach z forum okp.
o to poszło.

Rafke,

to niech zarząd zada sobie trud i zrobi zestawienie ile transakcji w wykonaniu forumowicza było oszustwem, a ile normalnym interesem i podajcie ile osób oszukiwało, a ile wywiązało się z umowy.

Dlaczego przez kilka czarnych owiec, ma cierpieć cały tłum "baranów" ( bo tak jesteśmy traktowani ostatnimi czasy...)??

#125 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

**** świat do góry nogami

• 7 326 postów

jak byśmy chcieli zamknąć krzykaczy to zablokowalibyśmy możliwość pisania :smiech:

#126 OFFLINE   DaVePGN

DaVePGN

Drift King

• 4 228 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

bo to świnia jest i cham

i jezdzi BMW :p dresiarz :D

#127 OFFLINE   sypus

sypus

Prezes KKK

• 5 433 postów
  • Województwo: dolnośląskie

Napisany 13 marca 2013 - 14:45

to niech zarząd zada sobie trud i zrobi zestawienie ile transakcji w wykonaniu forumowicza było oszustwem, a ile normalnym interesem i podajcie ile osób oszukiwało, a ile wywiązało się z umowy.

To Forum pasjonatów i Fascynatów (dalej się nie boję tego użyć) samochodu Opel Omega, a nie miejsce do robienia interesów. Chcesz robić interesy otwórz sobie sklep.

Dlaczego przez kilka czarnych owiec, ma cierpieć cały tłum "baranów" ( bo tak jesteśmy traktowani ostatnimi czasy...)

Bo domagacie się jakiejś "demokracji" i "równego traktowania" i tak się stało. W ramach równego traktowania WSZYSCY mają przej....chane. Chcieliśta demokracji, to ją macie. Była dyskusja, były argumenty i po zawodach.

#128 OFFLINE   mbobik

mbobik

1-szy v-ce Prezes od SB

• 1 065 postów

Napisany 13 marca 2013 - 14:50

Od mr nie bier, bo to świnia jest i cham, a do tego jeszcze stanowisko piastuje

:tak: wlasnie tez to przeczytalem, musze chyba zmienic kolegów :oonie:

kiedyś jak byłem adminem forum i serwera to żeby lepiej było dawałem kase żeby było lepiej. tutaj żeby strona lepiej chodziła itp trzeba zmienić serwer co sie równa tym że trzeba wywalić kase, kasę ze składki klubowej KLUBOWICZÓW a nie userów (forumowiczów) wiec nie rozumiem robienia halo zeby było lepiej przez kogos kto nic nie wkłada do koszyka.
stąd klubowicze maja prawo sie wkurzyć i ich rozumiem.

Już to gdzieś słyszałem, czy Ty trochę nie przesadzasz?? Już kiedyś dzieliłeś klubowiczy i forumowiczy i dokładnie to pamiętam. Skoro tak piszesz to trzeba poprostu zamknąć OKP dla ludzi, którzy nie płacą - bo co, mają czytać za darmo?? :o
Czy wg Ciebie wkładanie do koszyka to tylko $$$$, a gdzie wiedza, teoria, praktyka userów forum, chyba o to tu chodzi.

zalecam czytanie ze zrozumieniem... kupić a sprzedać to chyba WIELKA różnica...

ben :mod: uważa bo zara znów CIe wygonią w pomorskie :laugh:

a tak wogole, to proponuje zeby wogole zlikwidowac taka instytucje jak forumowicz.
skoro i tak tylko wam przeszkadzamy tutaj......czepiamy sie bezpodstawnie itd.....

Ziutek chodzi ogolnie o wasze podejcie do forumowiczy.....dlaczego klubowicze którzy cos wkladali w ten klub, poswiecali czas itd..... maja byc teraz zgnojeni bo nie placa skladki tylko dlatego ze jakis gówniarz jeden z drugim wykrecili komus walek......

dokładnie :ok: , przecież skoro "nie wkładasz nic do koszyka" to co sie srasz... proste i klarowne...

Rafke,

Dlaczego przez kilka czarnych owiec, ma cierpieć cały tłum "baranów" ( bo tak jesteśmy traktowani ostatnimi czasy...)

:ok: , przez paru cierpią wszyscy, skoro OKP nie jest platformą handlową to powinno być to całkowicie zlikwidowane. Zresztą każdy kto kupuje przez forum musi się liczyć z konsekwencjami.

To Forum pasjonatów i Fascynatów (dalej się nie boję tego użyć) samochodu Opel Omega, a nie miejsce do robienia interesów. Chcesz robić interesy otwórz sobie sklep.

o własnie, święte słowa :brawo:

Bo domagacie się jakiejś "demokracji" i "równego traktowania" i tak się stało.

:lol: a co to demokracja?? :laugh:

#129 OFFLINE   ZAHIR666

ZAHIR666

3.0 w Złomedze i Calibrze

• 1 550 postów
  • Województwo: mazowieckie

Napisany 13 marca 2013 - 14:51

o to poszło.

Jeszcze raz jak zobaczę podobną "argumentacje" to się chyba porzygam... :masakra:

Nie wiem po co to bicie piany. Nikt niczego nie zmieni.

#130 OFFLINE   Kesiaczek

Kesiaczek
  • 567 postów

Napisany 13 marca 2013 - 14:52

Tak samo nie podoba mi sie to ze w temacie klubowe omegi sa usuwane watki autek ludzi którzy juz nie sa klubowiczami.....

tematy powinny byc ewentualnie zamykane. Dlaczego inni nie maja zobaczyc jakie omegi kiedys reprezentowały klub i ile pracy ludzie w nie wkladali......a moze komus by sie zebralo na sentymenty i by do tego wrócil.........albo nowi mogli by czerpac jakies inspiracje.....

od roku patrze na forum ze strony forumowicza poprostu nie stac mnie na skladke...takie czasy:(

i musze powiedziec ze jestem bardzo rozczarowana jak to wyglada i mam bardzo duzy zal o to........bedac klubowiczem tego sie nie dostrzega.......

#131 OFFLINE   mbobik

mbobik

1-szy v-ce Prezes od SB

• 1 065 postów

Napisany 13 marca 2013 - 14:59

Kesiaczek, szkoda nerwów. Nie płacisz nie masz prawa głosu i i tak nikt Cie (nas) nie wysłucha :smiech:

#132 OFFLINE   slawko76

slawko76

NIECH ŻYJE BAL!!!!!!!!!!!

• 406 postów
  • Silnik: 2.6i C26NE

Napisany 13 marca 2013 - 14:59

Kasa, kasa, kasa. Tu chodzi tylko o kasę. Jeśli nie dla klubu to dla klubowiczów. :D
Sprzedają tylko członki klubu a kupują wszyscy. Mniej sprzedających = większe obroty dla klubowicza.

Tak się kosi konkurencję :lol:

P.S. Ktoś tu pisał, że krzyczą handlarze.... Jakby co, to ja nic w markecie nie wystawiałem i nie miałem takiego zamiaru. :p

#133 OFFLINE   Kesiaczek

Kesiaczek
  • 567 postów

Napisany 13 marca 2013 - 15:01

Kesiaczek, szkoda nerwów. Nie płacisz nie masz prawa głosu i i tak nikt Cie (nas) nie wysłucha :smiech:

Fakt, masz racje.......po co psuć sobie humor:D

#134 OFFLINE   mbobik

mbobik

1-szy v-ce Prezes od SB

• 1 065 postów

Napisany 13 marca 2013 - 15:02

Ktoś tu pisał, że krzyczą handlarze.... Jakby co, to ja nic w markecie nie wystawiałem i nie miałem takiego zamiaru.

:hmmm: a mnie skolei zarzucono, że co się rzucam jak nic nie sprzedawałem :lol: :laugh: a tera mam trochę gratów :hmmm:

#135 OFFLINE   Przybek

Przybek

Diesel Power :P

• 5 740 postów

Napisany 13 marca 2013 - 15:03

Gdybyś już teraz miał naklejkę to byś nie chciał być klubowiczem, wielu tylko po to nimi zostało

Zostalem klubowiczem bo chcialem miec swoj wklad w dzialanie OKP (numer klubowy 388, nick przybek83 w tamtym czasie), na gadzetach mi nie zalezalo. I jak juz dostalem belke to pierwsze co nastapilo to wielkie rozczarowanie po przejrzeniu forum klubowego. Miala byc idylla a byl zwykly cyrk.

skoro jest zle jako forumowicz - czemu nie chcecie się wyróżnić i zostać klubowiczem ?

Bylem i dzieki niektorym osobom zrezygnowalem z dalszego oplacania skladki. Nie wspieram czegos co nie jest zgodne z moimi przekonaniami.

mamy wieksze przywileje w stosunku do forumowiczy i tyle

A najlepiej to widac przy spamowaniu i mi nie tlumaczcie ze jest inaczej :lol:

Nawiązują jeszcze do niektórych Waszych podpisów pod nickami, popatrzcie na forum i zobaczcie co będzie jak klubowicze zaczną pomagać tylko sobie lub co gotrsza przeniosa porady na klubowy, i się nad tym zastanówcie

Przeniescie najlepiej caly dzial techniczny na forum klubowe :) Ja komus pomagam to sam decyduje czy mu pomoge czy oleje sprawe i niech sobie sam szuka.

Bez urazy dla wszystkich klubowiczy czy zarządu, ale naprawdę to OKP to nie jest juz to samo co kiedyś.

I moja rada przestancie ciągle czepiać się forumowiczy i ciagle im czegoś zabraniać, bo zostaniecie tutaj sami.

Calkowicie sie zgadzam.

dziwnie się czułem mając belkę klubowicza i jak ktoś wytykał jaki to ze mnie klubowicz jak na zloty nie jeżdżę...

W ktoryms z pierwszych postow skrotowo wyjasnilem podzial spolecznosci. Powyzej przyklad usera 2 kategorii.

Od siebie dodam ze niektorzy zwykli aktywni forumowicze (i glownie sa to userzy 4 kategorii czyli forumowicz nie jezdzacy na zloty) maja znacznie wiekszy wklad w zycie forum niz wiekszosc klubowiczy. Dla jednego liczy sie belka a dla drugiego ze komus bezinteresownie pomogl.

bedac klubowiczem tego sie nie dostrzega.......

Bo belka czasem przyslania widok i zdarza sie ze zastepuje sumienie.

#136 OFFLINE   Kesiaczek

Kesiaczek
  • 567 postów

Napisany 13 marca 2013 - 15:05

mbobik no mnie tez sie własnie troche tego uzbierało:D ale trudno niech kupuja drozej od klubowiczy hahahah bo my mielismy za tanio:D

Przybek nic dodac, nic ujac dobrze to napisałeś :D

a pomoc techniczną jak bede chciała to zadzwonie sobie do byłego klubowicza i mi predzej pomoze niz obecny....taka prawda. przenoscie sobie to forum techniczne na klubowy:D
TC jak chcesz to nawet mozesz je sobie do domu przeniesc:D

(zastrzegam ze wszedzie sa jednak wyjatki bo paru osób nie chciałabym urazic)

#137 OFFLINE   Beny

Beny

x30ben

• 4 042 postów
  • Auto: Omega B

Napisany 13 marca 2013 - 15:08

w końcu klubowicze mają jakieś przywileje :lol:
Dodany obrazek

ZWYKŁY KLUBOWICZ

#138 OFFLINE   slawko76

slawko76

• 406 postów

Napisany 13 marca 2013 - 15:13

Bo belka czasem przyslania widok i zdarza sie ze zastepuje sumienie.

Ktoś dawno, dawno temu powiedział: "źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz"

#139 OFFLINE   sypus

sypus

Prezes KKK

• 5 433 postów
  • Województwo: dolnośląskie

Napisany 13 marca 2013 - 15:13

Kasa, kasa, kasa. Tu chodzi tylko o kasę. Jeśli nie dla klubu to dla klubowiczów.
Sprzedają tylko członki klubu a kupują wszyscy. Mniej sprzedających = większe obroty dla klubowicza.

Tak się kosi konkurencję

A najlepsze jest to, że Ci co sprzedają nie włączali się do dyskusji w ogóle. Ja miałem dużo do powiedzenia w tym temacie i mówiłem, chociaż nie mam w tym żadnego interesu. I przynajmniej będzie teraz spokój i żadnych żali, że fajtłapa jedna z drugą został wydymany na OKP.

#140 OFFLINE   slawko76

slawko76

• 406 postów

Napisany 13 marca 2013 - 15:15

Przeniescie najlepiej caly dzial techniczny na forum klubowe

przenoscie sobie to forum techniczne na klubowy

Ino off-top zostawcie na miejscu bo nie ręczę za siebie :bad: