ale dział kupie nie jest zablokowany :hmmm: chyba nie przeczytałaś informacji i prowadzisz dyskusję o której nie masz pojęcia...wiec nie mam prawa nic na forum kupic
ja tutaj wyczuwam nutę sarkazmuMożna by było nadawać status i belkę: Były członek

Napisany 13 marca 2013 - 14:23
ale dział kupie nie jest zablokowany :hmmm: chyba nie przeczytałaś informacji i prowadzisz dyskusję o której nie masz pojęcia...wiec nie mam prawa nic na forum kupic
ja tutaj wyczuwam nutę sarkazmuMożna by było nadawać status i belkę: Były członek
Napisany 13 marca 2013 - 14:28
zalecam czytanie ze zrozumieniem... kupić a sprzedać to chyba WIELKA różnica...
Napisany 13 marca 2013 - 14:31
Napisany 13 marca 2013 - 14:36
ale dział kupie nie jest zablokowany :hmmm: chyba nie przeczytałaś informacji i prowadzisz dyskusję o której nie masz pojęcia...
ja tutaj wyczuwam nutę sarkazmu
hej Kesiaczek
ale kto napisał że komuś forumowicz nie pasuje ?
ukrócenie sprzedaży forumowiczów na forum poszło przez duże ilości wyłudzeń na transakcjach z forum okp.
o to poszło.
Napisany 13 marca 2013 - 14:36
Napisany 13 marca 2013 - 14:45
To Forum pasjonatów i Fascynatów (dalej się nie boję tego użyć) samochodu Opel Omega, a nie miejsce do robienia interesów. Chcesz robić interesy otwórz sobie sklep.to niech zarząd zada sobie trud i zrobi zestawienie ile transakcji w wykonaniu forumowicza było oszustwem, a ile normalnym interesem i podajcie ile osób oszukiwało, a ile wywiązało się z umowy.
Bo domagacie się jakiejś "demokracji" i "równego traktowania" i tak się stało. W ramach równego traktowania WSZYSCY mają przej....chane. Chcieliśta demokracji, to ją macie. Była dyskusja, były argumenty i po zawodach.Dlaczego przez kilka czarnych owiec, ma cierpieć cały tłum "baranów" ( bo tak jesteśmy traktowani ostatnimi czasy...)
Napisany 13 marca 2013 - 14:50
Od mr nie bier, bo to świnia jest i cham, a do tego jeszcze stanowisko piastuje
kiedyś jak byłem adminem forum i serwera to żeby lepiej było dawałem kase żeby było lepiej. tutaj żeby strona lepiej chodziła itp trzeba zmienić serwer co sie równa tym że trzeba wywalić kase, kasę ze składki klubowej KLUBOWICZÓW a nie userów (forumowiczów) wiec nie rozumiem robienia halo zeby było lepiej przez kogos kto nic nie wkłada do koszyka.
stąd klubowicze maja prawo sie wkurzyć i ich rozumiem.
ben :mod: uważa bo zara znów CIe wygonią w pomorskie :laugh:zalecam czytanie ze zrozumieniem... kupić a sprzedać to chyba WIELKA różnica...
a tak wogole, to proponuje zeby wogole zlikwidowac taka instytucje jak forumowicz.
skoro i tak tylko wam przeszkadzamy tutaj......czepiamy sie bezpodstawnie itd.....
Ziutek chodzi ogolnie o wasze podejcie do forumowiczy.....dlaczego klubowicze którzy cos wkladali w ten klub, poswiecali czas itd..... maja byc teraz zgnojeni bo nie placa skladki tylko dlatego ze jakis gówniarz jeden z drugim wykrecili komus walek......
Rafke,
to niech zarząd zada sobie trud i zrobi zestawienie ile transakcji w wykonaniu forumowicza było oszustwem, a ile normalnym interesem i podajcie ile osób oszukiwało, a ile wywiązało się z umowy.
Dlaczego przez kilka czarnych owiec, ma cierpieć cały tłum "baranów" ( bo tak jesteśmy traktowani ostatnimi czasy...)
To Forum pasjonatów i Fascynatów (dalej się nie boję tego użyć) samochodu Opel Omega, a nie miejsce do robienia interesów. Chcesz robić interesy otwórz sobie sklep.
Bo domagacie się jakiejś "demokracji" i "równego traktowania" i tak się stało.
Napisany 13 marca 2013 - 14:51
Jeszcze raz jak zobaczę podobną "argumentacje" to się chyba porzygam...ukrócenie sprzedaży forumowiczów na forum poszło przez duże ilości wyłudzeń na transakcjach z forum okp.
o to poszło.
Napisany 13 marca 2013 - 14:52
Napisany 13 marca 2013 - 14:59
Napisany 13 marca 2013 - 14:59
Napisany 13 marca 2013 - 15:01
Kesiaczek, szkoda nerwów. Nie płacisz nie masz prawa głosu i i tak nikt Cie (nas) nie wysłucha
Napisany 13 marca 2013 - 15:02
Ktoś tu pisał, że krzyczą handlarze.... Jakby co, to ja nic w markecie nie wystawiałem i nie miałem takiego zamiaru.
Napisany 13 marca 2013 - 15:03
Zostalem klubowiczem bo chcialem miec swoj wklad w dzialanie OKP (numer klubowy 388, nick przybek83 w tamtym czasie), na gadzetach mi nie zalezalo. I jak juz dostalem belke to pierwsze co nastapilo to wielkie rozczarowanie po przejrzeniu forum klubowego. Miala byc idylla a byl zwykly cyrk.Gdybyś już teraz miał naklejkę to byś nie chciał być klubowiczem, wielu tylko po to nimi zostało
Bylem i dzieki niektorym osobom zrezygnowalem z dalszego oplacania skladki. Nie wspieram czegos co nie jest zgodne z moimi przekonaniami.skoro jest zle jako forumowicz - czemu nie chcecie się wyróżnić i zostać klubowiczem ?
A najlepiej to widac przy spamowaniu i mi nie tlumaczcie ze jest inaczejmamy wieksze przywileje w stosunku do forumowiczy i tyle
Przeniescie najlepiej caly dzial techniczny na forum kluboweNawiązują jeszcze do niektórych Waszych podpisów pod nickami, popatrzcie na forum i zobaczcie co będzie jak klubowicze zaczną pomagać tylko sobie lub co gotrsza przeniosa porady na klubowy, i się nad tym zastanówcie
Calkowicie sie zgadzam.Bez urazy dla wszystkich klubowiczy czy zarządu, ale naprawdę to OKP to nie jest juz to samo co kiedyś.
I moja rada przestancie ciągle czepiać się forumowiczy i ciagle im czegoś zabraniać, bo zostaniecie tutaj sami.
W ktoryms z pierwszych postow skrotowo wyjasnilem podzial spolecznosci. Powyzej przyklad usera 2 kategorii.dziwnie się czułem mając belkę klubowicza i jak ktoś wytykał jaki to ze mnie klubowicz jak na zloty nie jeżdżę...
Bo belka czasem przyslania widok i zdarza sie ze zastepuje sumienie.bedac klubowiczem tego sie nie dostrzega.......
Napisany 13 marca 2013 - 15:05
Napisany 13 marca 2013 - 15:08
Napisany 13 marca 2013 - 15:13
Bo belka czasem przyslania widok i zdarza sie ze zastepuje sumienie.
Napisany 13 marca 2013 - 15:13
A najlepsze jest to, że Ci co sprzedają nie włączali się do dyskusji w ogóle. Ja miałem dużo do powiedzenia w tym temacie i mówiłem, chociaż nie mam w tym żadnego interesu. I przynajmniej będzie teraz spokój i żadnych żali, że fajtłapa jedna z drugą został wydymany na OKP.Kasa, kasa, kasa. Tu chodzi tylko o kasę. Jeśli nie dla klubu to dla klubowiczów.
Sprzedają tylko członki klubu a kupują wszyscy. Mniej sprzedających = większe obroty dla klubowicza.
Tak się kosi konkurencję
Napisany 13 marca 2013 - 15:15
Przeniescie najlepiej caly dzial techniczny na forum klubowe
przenoscie sobie to forum techniczne na klubowy