Spłyciłeś to klasycznie
jedni spłycają , jedni wyolbrzymiają

Napisany 26 sierpnia 2012 - 20:26
Spłyciłeś to klasycznie
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 26 sierpnia 2012 - 20:39
Napisany 26 sierpnia 2012 - 20:43
Ja to odnoszę takie wrażenie, że jedyna rzecz która Was rajcuje to jest ten "guzik od kartek" i że na Forum to Administracji w ogóle nie zależy. Ważne jest, aby był spokój i żeby nie trzeba się było za bardzo natrudzić. Przypomina mi to zasady panujące w przeszłości, czyli że strach przed karą jest najlepszym lekarstwem na utrzymanie porządku.jedni spłycają , jedni wyolbrzymiają
Napisany 26 sierpnia 2012 - 20:51
wcale nie trzeba przeklinać można użyć jakiegoś synonimu np:
zamiast spier...
uchodzić, uciekać, brać nogi za pas, czmychać, dawać dyla, pierzchać, pryskać, rejterować, ulatniać się, umykać, wiać, wyrywać, zabierać się, zmykać, zwiewać
Napisany 26 sierpnia 2012 - 20:54
Gwarantuję Wam, że więcej osób zrozumie "spie.. pan", bo i profesor, i fizyczny po 2 klasach podstawówki, niż "czy zechciałby pan się oddalić?"
Napisany 26 sierpnia 2012 - 20:55
Czyli generalnie analfabetyzm na tym forum będzie popierany a za słowo d.u.p.a mozna nawet wylecieć
Napisany 26 sierpnia 2012 - 20:57
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:04
No tutaj troszkę przesadziłeś.Najlepiej siedzieć i lepić kartki zamiast się trochę wysilić i coś poprawić...
I pewnie też dlatego siedzą całymi dniami i pilnują. Bo im za to płacą.jest gro for na których moderatorzy autentycznie pracują
Proszę bardzo do grona klubowiczy i zastań Moderatorem. Ale z góry wiedz, że nikt ci za to nie zapłaci.Ale to trzeba mieć w worku między nogami 2 jaja żeby albo popracować nad forum albo oddać pozycję komuś innemu
No ale co tam nie płacą wam to co się będziecie wysilać na robotę...
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:05
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:07
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:10
I takie podejście popieram. Tylko trzeba najpierw chcieć, żeby coś zrobić.Niech każdy robi co do niego należy zaczynająć od forumowicza ,a kończąc na adminie
i wszystko będzie cacy.
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:11
byłem klubowiczem,zgłaszałem sie na Moderatora, nawet zgłaszałem decyzyjnym osobom pomysły na rozwój klubu ale każdemu to wisiało i powiewało , tak że tu nie trafiłeś z piciem do mnieProszę bardzo do grona klubowiczy i zastań Moderatorem. Ale z góry wiedz, że nikt ci za to nie zapłaci.
Dalej jesteś chętny?
nie chodziło mi w mojej wypowiedzi o pracę zarobkową szkoda że zrozumiałeś to tak jak każdy moderator tego forum MUSI zrozumieć a nie jak chce zrozumiećI pewnie też dlatego siedzą całymi dniami i pilnują. Bo im za to płacą.
A tu niestety każdy, czy to zarząd, administracja czy moderatorzy poświęcają swój wolny czas, który mogli by poświęcić na coś innego.
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:18
No moim zdaniem gdybym był forumowiczem, i tak bym tego inaczej nie zrozumiał.nie chodziło mi w mojej wypowiedzi o pracę zarobkową szkoda że zrozumiałeś to tak jak każdy moderator tego forum MUSI zrozumieć a nie jak chce zrozumieć
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:23
zły przykład dałeśW szkole jak nauczyciel postawił 1 za dyktando też tak na niego jechaliście? Bo przecież nauczyciel to "góra".
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:25
Ale w tych pewnych etapach nauczania jeszcze nie było dyktand wpływających na ocenę na świadectwie.zły przykład dałeś
bo jednak w pewnych etapach nauczania nauczyciel był od tego żeby błędy poprawiać .... uuu no to tu trochę przypaliłeś
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:27
Przecież moderowanie to nie jest praca, tylko dobrowolny wybór i zgoda na wiążące się z tym niedogodności.Czy do pracy też byś się tak wyrywał gdybyś za frajer robił 160 godzin miesięcznie?
Bo podobno chcą i sprawia im to frajdę i przyjemność, że mogą coś bezinteresownie zrobić dla społeczności.A tu niestety każdy, czy to zarząd, administracja czy moderatorzy poświęcają swój wolny czas, który mogli by poświęcić na coś innego.
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:30
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:34
Tylko najgorsze, że takich jest niewielu. A zdecydowanie więcej, tylko kombinuje jak by im tu uprzykrzyć życie.mogą coś bezinteresownie zrobić dla społeczności.
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:37
:oonie::laugh::laugh:sypus zgłaszamy sie na moderów
Bardzo głęboka myśl :confused:A zdecydowanie więcej, tylko kombinuje jak by im tu uprzykrzyć życie.
Napisany 26 sierpnia 2012 - 21:53
Jak już wcześniej nadmieniałem nie interesuje mnie ta funkcja z przyczyn światopoglądowych. Niestetysypus zgłaszamy sie na moderów?