Sądzę, że tylko kwestia czasu, nie takie rzeczy "wyciekały".nie ma i nie będzie,baza danych jest ukryta i taka pozostanie

nowy test na prawo jazdy
Napisany 05 luty 2013 - 08:49
Napisany 05 luty 2013 - 11:10
Z kolei patrząc na ten przykładowy egzamin to nie wygląda on źle, śmiem stwierdzić, że jest prosty.Tych testów nie da się wykuć na pamięć tylko trzeba to zrozumieć, a chyba o to w tym chodzi....
Jak?? => Tak!!
Napisany 06 luty 2013 - 11:08
pomału są już :że tylko kwestia czasu, nie takie rzeczy "wyciekały".
które jest dobra odpowiedz:
jeśli migacz szybko miga to co jest źle , zła żarówką czy zwarcie w układnie kierunkowskazu

:hmm:dzięki abs można łatwiej wykonać manewr zmiany pasa ruchu podczas chamowania czy zawsze skraca drogę hamowania ?
pisownia oryginalnaczy prawo jazdy pozwala jezdni
a)pojazdem ciężarowym o masie 2,5t
b)pojazdem samochodowym z przyczepa o łącznej masie 4,5t
c) ciągnikiem rolniczym z 2 przyczepami.

prawdopodobnie chodzi o kat B i "pozwala na jazdę"

Napisany 06 luty 2013 - 11:10
pomału są już :że tylko kwestia czasu, nie takie rzeczy "wyciekały".
które jest dobra odpowiedz:
jeśli migacz szybko miga to co jest źle , zła żarówką czy zwarcie w układnie kierunkowskazu

:hmm:dzięki abs można łatwiej wykonać manewr zmiany pasa ruchu podczas chamowania czy zawsze skraca drogę hamowania ?
pisownia oryginalnaczy prawo jazdy pozwala jezdni
a)pojazdem ciężarowym o masie 2,5t
b)pojazdem samochodowym z przyczepa o łącznej masie 4,5t
c) ciągnikiem rolniczym z 2 przyczepami.

prawdopodobnie chodzi o kat B i "pozwala na jazdę"

kolejny kwiatek:
prawidłowa odp --> BJeżeli jadąc samochodem po posiłku masz silne nudności, gwałtowne skurcze jelit i ból żołądka, to:
a - jedziesz dalej popijając dużą ilością płynów
b - musisz się zatrzymać, zwymiotować i przyjąć dużą ilość np. węgla medycznego, jeśli jest dostępny
c - powinieneś jechać powoli i czekać aż ból ustąpi
Napisany 06 luty 2013 - 18:06
Oco chodzi??
Cio to znaczy pisownia orginalna??
O to że te błędy które są w cytatach sa na testach, domyśliłeś się co prawo jazdy pozwala jezdni??
bo mi się wydaję że powinna być jeszcze jedna odpowiedź - dziurawić się

Napisany 06 luty 2013 - 18:13
Przecież co prawo jazdy pozwala jezdni mnie zabiło :szpital: . Czytałem to kilkanascie razy i nie wiedziałem o co chodzi.
Albo to: "które jest dobra odpowiedz:
jeśli migacz szybko miga to co jest źle , zła żarówką czy zwarcie w układnie kierunkowskazu...."
Przecież gdyby mnie takie coś spotkało na egzaminie nie popuściłbym i bym tego tak nie zostawił napewno.
Napisany 06 luty 2013 - 20:19

tak to jest, jak nikt nie sprawdza co jest w bazie, która jest "niedostępna":masakra:
więc co sie dziwić, że tyle % oblewa, jak nie mogą zrozumieć pytania :pad:
Napisany 06 luty 2013 - 20:22
tylko jest problem, nie masz wglądu do odpowiedziPrzecież gdyby mnie takie coś spotkało na egzaminie nie popuściłbym i bym tego tak nie zostawił napewno.