Immobilaizer
Rozpoczęte przez
AJs
, 11 lip 2007, 07:07
587 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 czerwca 2008 - 13:35
Witam kolege.mam nastepujący problem.postawilem swoją omke (94r. 2,5 v6 )na równy roczek do garazu,wiec nie była uzywana.chcac ja teraz odpalic nie mogę wyłączyc imobilajzera kluczykiem (baterie wymieniłem na nowe)zero komunikacji. dodam jeszcze ze akumulator był odłączony.Bardzo prosze o pomoc .
Napisany 20 czerwca 2008 - 13:19
jacekczewa, siemka.podobno wiesz jak ominac immo.bo autko nie chce mi odpalic i to juz jest denerwojace :evil:
Napisany 20 czerwca 2008 - 13:28
jak ktos bedzie wiedzial jak odblokowac to cholerne immo to niech napisze na cole2912@wp.pl.bo juz nie mam na nic pomyslu jak to zrobic.z gory dzieki :grin:
Napisany 22 czerwca 2008 - 11:06
Witam
I prosze o pomoc mam problem z moja omegą padł mi wczoraj immobilizer nie moge uruchomic auta. Moje autko to Omega B 1994 z pilotem na podczerwień i ludzikiem na konsoli. Jeżeli da sie jakoś usunąc fabryczny immobilizer to proszę o pomoc.
pozdrawiam
I prosze o pomoc mam problem z moja omegą padł mi wczoraj immobilizer nie moge uruchomic auta. Moje autko to Omega B 1994 z pilotem na podczerwień i ludzikiem na konsoli. Jeżeli da sie jakoś usunąc fabryczny immobilizer to proszę o pomoc.
pozdrawiam
Napisany 22 czerwca 2008 - 11:55
jacku.wielkie dzieki :grin: znowu jezdze i jest git :grin: :grin: :grin:
Napisany 23 czerwca 2008 - 06:00
kardi poszło na pw i maila, spry nie było mnie wczoraj
Napisany 23 czerwca 2008 - 15:45
Witam
Dziękuje wszystkim za pomoc, autko juz jeździ i nie musze się martwić czy odpali czy nie, poprostu nie ma sie co juz popsuć i jest oki :grin: W sobote myslałem że czeka mnie wizyta u elektryka i wydatek kilku stówek . Na szczęscie obeszło sie pokosztach dzięki pomocy kolegów z forum jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
Dziękuje wszystkim za pomoc, autko juz jeździ i nie musze się martwić czy odpali czy nie, poprostu nie ma sie co juz popsuć i jest oki :grin: W sobote myslałem że czeka mnie wizyta u elektryka i wydatek kilku stówek . Na szczęscie obeszło sie pokosztach dzięki pomocy kolegów z forum jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
Napisany 29 czerwca 2008 - 20:43
Jacku ja również mam problem z immo... pali sie ten śmieszny uciekający ludzik i nie moge go w żaden sposób wyłączyć kluczykiem... wymieniłem baterie i nic... wcześniej nie miałem zadnego problemu... czy mógłbym cie również prosić o tę instrukcje? z góry dzieki:)
Napisany 03 lipca 2008 - 11:28
Witam Jacku.Pisalem na GG ale nie zawsze moze byc wlaczone
.Mam problem z imo...Wieczorem zamknalem auto normalnie z pilota, rano nie dal sie juz otworzyc.Wymienilem baterie nic nie dalo.Po otworzeniu kluczykiuem standartowo swieci sie "uciekajacy ludzik" i oma nie kreci. Pilot wydaje sie ze regauje, programuje ale nie chce rozbroic imo (po przekreceniu kluczyka na zaplon,klikniecie pilota i sa 3 migniecia lampki na podsufitce i tylko tyle) Auto to omega 2,5 TD 94 rok globusik kolo lamki i pilot w kluczyku.Pozdrawiam.Moj mail janekas@wp.pl

Napisany 12 lipca 2008 - 13:13
Czy ja też mogę prosić o info jak odłączyć ten nieszczęsny immobilizer.
Duże dzięki
Duże dzięki
Napisany 13 lipca 2008 - 16:14
Witam mam ten sam problem z immobilizerem czy możesz mi wysłać tez instrukcje jak sobie z nim poradzić .
dzięki i Pozdrawiam
dzięki i Pozdrawiam
Napisany 14 lipca 2008 - 18:13
Dzieki Bardzo pomogło ale mam jeszcze pytanie bo nie działa pilot centralnego czy to normalne i czy można to zrobić
Napisany 14 lipca 2008 - 20:56
jak ostro wyczerpuje baterie to juz niestety "amen" , zamontuj uniwersalny sterownik radiowy( na allegro za 80 zeta ) i spokój do konca ... znaczy do konca żywota omegi

Napisany 18 lipca 2008 - 18:45
Witam mam taki problem ze nie moge odpalic auta swieci czerowna lampka od imobilaziera mam omege 2.5 Td z 1994 nie moge go tez otworzyc z pilota tylko musze kluczykiem prosze o szybka pomoc