Kolego prosze Cie przeczytaj jeszcze raz mojego posta tylko tym razem ze zrozumnieniem. Czy ja napisałem ze w linku czy liberty mam najdrozej ??
Najdrożej mam Warcie.
A co do reklam ja osobiście nie widziałem w telewizji reklam PZM czy INTERRISK.
Za to napisałem, że wole zeby pieniądze szły do agentów niż za reklame.
CO do loterii to masz racje jak najbardziej i od tego masz multiagenta zeby Ci najtańszą oferte znalazł.
Daj mi jakiś realny przykład tych niższych cen bo ja Ci przykład podałem dokładny.
A tak swoją drogą to myślisz że ile agent ma od ubezpieczenia ??
A czy ja napisalem ze Tobie wyszlo najdrozej w linku czy liberty? Nie....
To fakt reklam tych ubezpieczycieli tez jest mi trudno znalezc w tv. Ogolnie rozumiem Wasze podejscie i je szanuje, z tym ze ja wole directow bo na agentach juz kilka razy sie przejechalem i nie chce nastepnym razem.
Co do stawek, to jak tylko znajde kartke kiedy wybieralem sobie TU to podrzuce.......nie pamietam tego dokladnie, ale roznice byly naprawde dosc spore.
Co do prowizji agentow, to nie wiem dokladnie jakie one sa, napewno kazda firma inaczej ich oplaca, ale czytalem kiedys taki artykul, troche poza tematem, ze agent sprzedajacy OFE itp za "zlapanie" dosc duzej grupy przyszlych emerytow, za podpisanie z nimi umowy przejsca z jednego OFE do drugiego (tego w ktorym on pracowal) pobudowal sobie dom......jak pisze to byl artykul wiec prawda powinna byc napisana.......